Criminalul în serie care s-a distrat toată vara la mare, dirijează acum cortegii funerare

DE Alin Crișan | 13.09.2022 - 21:35
Marius Csampar - Foto: Cancan

Criminalul în serie a fost surprins în timp ce dirijează o înmormântare, sub egida A.D.P.P. Balotești. În această vară s-a distrat la mare pe banii Primăriei.

SHARE

Eliberat condiționat în anul 2020, Marius Csampar face tot posibilul să arate că este un cetățean model. Când nu se laudă pe contul personal de TikTok cu vacanțele în care a fost, bărbatul este pe teren. Mai exact la muncă! Da, și-a găsit un job! Și nu oriunde, ci la Primărie. Unde, trebuie să precizăm, că este foarte dedicat. 

Citește și: Regele Charles, deranjat de un stilou defect în timp ce semna diverse documente: „Mă enervează”

De o bună perioadă, sângerosul criminal își face veacul pe DN 1. În trafic! Dacă vă vine să credeți, dirijează circulația. Zilele trecute, Marius Csampar a luat problema în „mână”. Deranjat de un ambuteiaj, acesta s-a implicat în momentul în care a sesizat că o coloană mortuară, care se deplasa foarte încet, crează nemulțumire în rândul șoferilor, potrivit cancan.ro.

A stat la închisoare 22 de ani

Citește și: Sanna Marin, mesaj către UE: Vom supravieţui şantajului energetic al Rusiei. E nevoie de sancțiuni

Marius Csampar a luat, imediat, atitudine. „Apărat” de vesta pe care era inscripționat A.D.P.P. Balotești, „eroul” nostru s-a implicat și a început, ca un muncitor cu simț de răspundere, să dirijeze traficul pe DN 1. Și-a găsit, pur și simplu, de lucru în capul unei coloane mortuare, pe care a dirijat-o, în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită.

La mare, pe banii Primăriei 

Marius Csampar, unul din cei mai cunoscuți criminali în serie din România, care a fost eliberat condiționat în 2020, după 22 de ani de pușcărie din sentința de 99, și-a făcut vacanța pe litoralul românesc printr-un program al Primăriei Balotești, localitate în care domiciliază.

Citește și: „Bun îi vinul ghiurghiuliu”: Motto-ul unui colonel al Armatei Române prins beat la volan

„Am fost să mă relaxez, sau eu nu am voie? Că nu înțeleg. Pentru lumea care nu știe, în afară de faptul că m-am dus la mare să mă relaxez și să socializez, să mă reabilitez, că asta face parte din reabilitarea mea pe care eu mi-o impun ca reabilitare și socializare. Deci viața mea este foarte bine organizată, de mine, de primărie, de poliție”, a declarat Marius Csampar.

Citește și: Interlopul Udilă din Roman, ridicat din nou de mascați: A înjunghiat un bărbat în incinta spitalului

Marius Csampar a comis șase crime în perioada 1994 – 1997 și a fost condamnat la 99 de ani de închisoare, dar a fost eliberat condiționat după 22 de ani de detenție, în 2020. La scurt timp, Csampar s-a angajat la Administrația Domeniului Public din localitatea de domiciliu, Balotești. Mai multe aici

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te