Chirurg, reţinut pentru mită. În cabinet, procurorii au găsit 710.000 lei. Se ruga să nu fie prins

DE Alex Darvari | Actualizat: 08.07.2021 - 21:21
Chirurg, reţinut pentru mită. În cabinet procurorii au găsit 710.000 lei. Se ruga să nu fie prins

Un chirurg din cadrul Spitalului Judeţean Târgu Jiu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de mai multe infracţiuni de luare de mită. Procurorii au făcut o percheziţie în cabinetul său, unde au găsit 710.000 de lei şi diferite bunuri.

SHARE

 Potrivit prourorilor, în doar zece zile, medicul a primit bani de la 9 persoane. Medicul se ruga zilnic să primească bani mulţi şi să fie ferit de procurori.

Citește și: 2022, anul când Dorneanu pleacă de la CCR și PSD poate pierde controlul la Curtea Constituțională

 Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunaşul Gorj, Cristina Ciobanu, a anunţat, joi, că un medic chirurg din cadrul Spitalului Judeţean Târgu Jiu a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de mai multe infracţiuni de luare de mită.

”Până în prezent s-au probat în cauză 13 infracţiuni de luare de mită. Iniţial au existat patru martori denunţători care au afirmat că medicul condiţionează actul medical de primirea unor sume de bani”, a afirmat Cristina Ciobanu.

Chirurg, reţinut pentru mită. În cabinet procurorii au găsit 710.000 lei. Se ruga să nu fie prins


Potrivit acesteia, în perioada 6-16 iunie, medicul a primit bani şi bunuri de la 9 persoane

 
„Urmează să fie evaluat materialul probatoriu administrat ulterior datei de 16 iunie, până astăzi, când s-a efectuat percheziţia domiciliară la cabinetul medical din spital”, a mai precizat sursa citată.

Citește și: Purtarea măștii este obligatorie la Festivalul de la Cannes

Acesta a explicat că, într-un dulap din lemn din cabinetul medicului din spital s-au găsit 710.000 de lei – în lei şi valută – dar şi băuturi, parfumuri, ţigări şi cafea.

Procurorul citat a explicat că medicul nu erea o anumită sumă de bani, dar se arăta nemulţumit dacă primea sume prea mici, potrivit news.ro.

Potrivit www.pandurul.ro, este vorba despre medicul Gheorghe Neaţă care, potrivit interceptărilor existente la dosar, se ruga în fiecare zi să primească bani mulţi şi să fie ferit de procurori.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.