Ce pensie infimă primește Tora Vasilescu. Ce secret are pentru a reduce din cheltuieli iarna

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 04.10.2023 - 00:14
Ce pensie infimă primește Tora Vasilescu. Ce secret are pentru a reduce din cheltuieli iarna - Foto: Facebook / imagine cu caracter ilustrativ

Tora Vasilescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră, care și-a dedicat peste 40 de ani din viață pe scenă. Aceasta a mărturisit acum ce venit primește și cum se descurcă din pensia ei.

SHARE

Tora Vasilescu a dezvăluit care este suma de bani pe care o încasează în prezent, după ce a ieșit la pensie. Artista este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră, care și-a dedicat peste 40 de ani din viață pe scenă.

După o viață pe scenă, trăiește dintr-o pensie infimă

Tora Vasilescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră, care și-a dedicat peste 40 de ani din viață pe scenă. A interpretat extrem de multe roluri remarcabile până în prezent, fiind o adevărată emblemă pentru scena teatrului românesc și nu numai.

Citește și: Concediată, Teo Trandafir și-a găsit un nou loc de muncă. Unde vă întâlniți cu ea

Cu toate acestea, asemenea mai multor actori din țara noastră, aceasta este nevoită să se descurce în ziua de astăzi cu un venit extrem de mic, care nu îi ajunge adesea pentru toate utilitățile din viața de zi cu zi. Actrița spune că a fost norocoasă datorită faptului că a mai primit diferite proiecte, de-a lungul timpului, care i-au generat un venit în plus.

„E adevărat că am o pensie rușinoasă. Așa ne-au răsplătit pentru faptul că am fost soldățeii în serviciul comandant? Am 2.350 de lei pensie de la teatru. (…)

Noroc că mi s-a pus un microfon în gură și am avut ocazia. Dar ce facem? Ce fac bătrânele de pe strada mea? Oamenii pentru care am jucat și am adus bucurie. Mă rog, suntem ultimi mohicani (…)”, a spus îndrăgita actriță, pentru antena3.ro

În acest sens, celebra actriță trage un semnal de alarmă cu privire la situația actuală în care nu se află doar ea, ci și mulți alți oameni de la noi din țară, care duc un trai modest și care abia reușesc cu aceste venituri primite de la stat să-și plătească utilitățile. De asemenea, pentru a scuti bani, aceasta spune că a apelat la o recoltă proprie, însă legumele congelate necesită curent, astfel încât facturile sunt și ele pe măsură, spune ea. 

„Nu am ieșit să vorbesc despre problemele mele. Mesajul e că românii nu-și pot plăti facturile din salariu sau din pensii. Este exclus!

Am grădină, e adevărat, am solar, muncesc și îmi pun la congelator legumele toată vara. Acum ce să fac? Să renunț, să scot congelatorul?”, a continuat aceasta.

De-a lungul timpului, actrița a fost destul de des încercată de viață cu fel de fel de greutăți, care i-au umplut inima cu suferință și de durere greu de îndepărtat prea curând. Una dintre aceste situații a fost reprezentată chiar de moarte surorii sale, care a fost răpusă de o boală grea. 

„Ce mi-aș dori, de ziua mea? Să pot uita durerea pierderii surorii mele mai mici, Hermini, sau măcar să pot să accept ceea ce nu pot schimba! Era diagnosticată cu o boală autoimună, ținută sub control, se simțea foarte bine până la vaccin.

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

După un an de suferințe, două operații, a sfârșit prin a lua o bacterie din spital, binecunoscutele nosocomiale, din cauza cărora și Ion Caramitru și-a găsit sfârșitul, după cum am citit în presă. Sunt plină de mânie și revoltă pentru lobby-știi' protocolului de turmă!„, a declarat Tora Vasilescu pentru Fanatik.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te