Ce a pățit un influencer după ce a înscenat că sare din avion. Totul, în goana după vizualizări

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 05.12.2023 - 17:42
Ce a pățit un influencer după ce a înscenat că sare din avion. Totul, în goana după vizualizări - Foto: Jurnalul / imagine cu caracter ilustrativ

Ce a pățit un influencer după ce a înscenat că sare din avion. În goana după vizualizări, a avut doar probleme. Iată cu ce s-a ales.

SHARE

Ce a pățit un influencer după ce a înscenat că sare din avion. Totul, în goana după vizualizări. A avut doar probleme. Iată cu ce s-a ales.

A înscenat că sare din avion

Un influencer american a înscenat un accident aviatic pentru a strânge vizualizări pe canalul său de YouTube.

YouTuber-ul american care a înscenat un accident aviatic a fost condamnat la şase luni de închisoare. El a instrumentat întreaga scenă cu scopul de a aduna vizualizări.

Acesta s-a filmat în timp ce pilota un avion care, aparent, s-a prăbușit. Videoclipul postat în noiembrie 2021 a adunat milioane de vizualizări.

Citește și: VIDEO Buhnici a reușit să îndoaie un BMW i5 de test în parcarea de la Mall. Cum a reușit performanța

Trevor Jacob, un atlet pasionat de sporturi extreme, s-a filmat în timp ce sare cu parașuta din avion, cu un baston de selfie în mână, după o aparentă problemă tehnică la aeronavă.

Spectaculosul incident a fost filmat din toate unghiurile de camerele montate pe avion. Prăbuşirea avionului a fost de fapt orchestrată de la A la Z de Trevor Jacob pentru a promova o companie cu care semnase un contract de sponsorizare.

Conform Departamentului de Justiţie al SUA, parașutistul a afişat în timpul videoclipului un portofel fabricat de compania pe care o promova.

Jacob „a comis cel mai probabil această infracţiune pentru a genera o acoperire mediatică şi pe reţelele de socializare în scopul de a obţine beneficii financiare. Acest tip de comportament de nu poate fi tolerat”, au denunţat procurorii însărcinaţi cu acest caz.

Sportivul în vârstă de 30 de ani a fost condamnat pentru obstrucţionarea unei anchete federale. El riscă o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare. Inițial el a declarat autorităţilor că nu ştia unde s-a prăbuşit avionul.

Ancheta a dezvăluit că el însuşi a recuperat epava împreună cu un prieten, folosind un elicopter. Acesta a tăiat avionul în bucăţi mici și l-a aruncat pentru a pierde urma probelor. În final tânărul a recunoscut că a minţit.

Youtuberul „a dat dovadă de o lipsă excepţională de discernământ în comiterea acestei infracţiuni”, au adăugat procurorii.

Trevor Jacob a reprezentat Statele Unite la snowboarding la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci din 2014. 

Citește și: FOTO Fiica Andreei Esca, BMW Seria 2, de 70.000 €, la 22 de ani. Spune că nu ia bani de la părinți

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te