Caz șocant la spitalul din Deva! O femeie ar fi fost dusă la morgă în mod eronat:”M-a trezit Domnul”

DE Alin Crișan | Actualizat: 27.12.2023 - 21:29
Caz șocant la spitalul din Deva! O femeie ar fi fost dusă la morgă în mod eronat:”M-a trezit Domnul” - Foto: Hunedoara Plus/ Imagine cu caracter ilustrativ

Caz șocant la spitalul din Deva! O femeie ar fi fost dusă la morgă în mod eronat în 2022. Președintele CJ Hunedoara a solicitat o anchetă.

SHARE

Președintele Consiliului Judetean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a solicitat deschiderea unei anchete la Spitalul Judeţean Deva, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o femeie care spune că în anul 2022 a fost dusă în mod eronat la morga spitalului şi că urma să i se facă autopsia de vie.

Caz șocant la spitalul din Deva! O femeie ar fi fost dusă la morgă în mod eronat:”M-a trezit Domnul”

Imagini cu femeia care povesteşte cum a ajuns la morga Spitalului Judeţean Deva au fost publicate de consilierul local al AUR, Tiberiu Claudiu Bârstan, pe pagina sa de Facebook.
 
În imagini, o femeie în vârstă povesteşte cum a fost dusă la morga Spitalului Judeţean Deva şi că într-o oră urma să i se facă autopsia.

Citește și: Spital din România, condamnat să plătească 650.000 de euro unei familii. Care este motivul?
 
”M-am trezit la Morga, cu un bărbat peste mine. Nu m-au băgat în frigider că au fost pline frigiderele cu Covid şi nu au mai avut loc. Mi-au pus numărul 8. Mai aveam o oră şi mă tăia. M-a trezit Dumnezeu. O zi şi o noapte m-au ţinut acolo, cu morţii peste mine”, spune femeia, în imaginile video.
 
În urma acestei dezvăluiri, presedintele CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a solicitat o anchetă.
 
”În contextul apariţiei în spaţiul public a unor informaţii referitoare la un presupus incident care s-ar fi produs în cursul anului 2022, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, relatat recent de o fostă pacientă, înregistrată video de reprezentanţii unui partid politic, facem următoarele precizări:

Astăzi, 27 decembrie 2023, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, domnul Laurenţiu Nistor, a dispus constituirea unei Comisii de verificare a informaţiilor vehiculate în spaţiul public, în vederea stabilirii adevărului”, se precizează într-un comunicat de presă, de miercuri, al CJ Hunedoara.

Citește și: Prima reacție a patronilor de la Ferma Dacilor după tragedie:”A ars de sus în jos. Nu ies calculele”
 
”Dacă cele relatate se vor confirma, atunci voi solicita ca cei vinovaţi să nu mai profeseze în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. În cazul în care informaţiile lansate în spaţiul public nu se confirmă, solicit ferm conducerii SJU Deva să acţioneze în instanţă persoanele care au publicat acel material video, pentru prejudiciile aduse unităţii sanitare”, a declarat preşedintele Laurenţiu Nistor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te