Interlopilor le place pe Facebook: mașini, manele și panseuri de la cei mai periculoși șefi de clan

DE Valentin Mirică, Andrei Vasilescu | Actualizat: 07.08.2020 - 14:11
Sofian Văduva, zis Denom, (cămașă cu fluturi) la masă cu prietenii Foto: Facebook/ Sofian Văduva Denom Denom

Interlopii își arată fața umană, pe Facebook: fac apeluri la purtarea măștii, emit cugetări despre viață și lume și se mândresc cu copiii lor. Însă cele mai multe like-uri se strâng la fotografiile cu mașinile lor de peste 100.000 de euro sau live-urile de la petreceri.

SHARE

Spre deosebire de mafia italiană, care se bazează pe omerta, legea tăcerii și refuzul cooperării cu autoritățile, interlopilor români le place să-și povestească viața pe Facebook, să se laude cu averea lor și să strângă cât mai multe like-uri. 

Citește și

Cine își ia fapta uciderii lui Emi Pian. Un interlop fără cazier este audiat de Poliția Capitalei

Anaser Duduianu, considerat a fi unul din cei mai periculoși interlopi - acum ar fi fugit în Anglia - este și un autor de panseuri care strâng sute sau mii de like-uri. “𝙎IN𝘾𝙀𝙍𝙄𝙏𝘼𝙏𝙀𝘼 𝙀𝙎𝙏𝙀 𝙁𝙊𝘼𝙍𝙏𝙀 𝙎𝘾𝙐𝙈𝙋𝘼 ....𝙉𝙐 𝙏𝙀 𝘼𝙎𝙏𝙀𝙋𝙏𝘼 𝙎𝘼 𝙊 𝙂𝘼𝙎𝙀𝙎𝙏𝙄 𝙇𝘼 𝙊𝘼𝙈𝙀𝙉𝙄 𝙄𝙀𝙁𝙏𝙄𝙉𝙄 ....!!! "A 𝙁𝙄 𝙈𝘼𝙍𝙀 , 𝙉𝙐-𝙄 𝙈𝙄𝙍𝘼𝙍𝙀 .!!! 𝘼 𝙁𝙄 𝙊𝙈 , 𝙀 𝙇𝙐𝘾𝙍𝙐 𝙈𝘼𝙍𝙀 ..""!!!“, scrie Anaser la o postare în care apare cu un BMW X7, de circa 120.000 de euro, și pentru care a primit 3,7 mii de like-uri. 

Tot din cugetările lui Anaser Duduianu:

“Uneori...... Viața ne Ademenește cu un vis .....!!! Dar ne omoară cu realitatea ......!!! NUMAI DUPĂ INVIDIA ALTORA ÎȚI DAI SEAMA DE PROPIA TA VALOARE !“. 

“CU IUBIREA DESCHIZI USA UNUI SUFLET, IAR CU RESPECT ÎȚI PĂSTREZI LOCUL ÎN EL....!!! “..ÎNTR-O ZI SE ÎNTOARCE ROATA ȘI FIECARE ÎȘI PRIMEȘTE RĂSPLATA ..😎😎

El are 30.000 de follower-și pe Facebook.

Citește și

FOTO - VIDEO Cine va prelua clanul Duduianu. Aramis, Instronom, Denom și Seif, cei mai temuți

Laurențiu Duduianu (Ciprian Pian), alt membru al clanului, are 49.000 de followerși și este tot mare amator de panseuri și de mașini. “Cand ai sa vezi pe cineva ca vorbeste de rau pe altcineva nu ti l fa prieten ca ala vorbeste de rau si de tine! Si cand ai sa vezi pe cineva ca vorbeste bine si de tine cu ala sa vorbesti ca va vorbi de bine si de tine.Te vorbeste de rau un om care nu te suporta sau nu ti suporta calitatile , nu ti suporta realizarile , nu ti suporta valoarea mica mare care este ! Unu care nu te poate depasi !“, scrie Duduianu, întristat.

Însă, o mașină scumpă îi ridică moralul. “Nu am ce sa mai zic eu va las pe voii.va pup“, scrie el, la o fotografie cu un Bentley care, teoretic, costă peste 150.000 de euro. 

Pagina sa este plină de filmări de la petreceri din perioada pandemiei, unde nimeni nu poartă mască și se dau bani la lăutari. 

Vasile Duduianu are doar 27.000 de followerși pe Facebook, dar și cugetările sale sunt mai scurte: “Ce repede trec ani ba fratii mei“. Sau: “Paste fericit va uram oneata si gaina fara fb va pupam“.

Vasile pare a fi cel mai implicat politic membru al clanului: preia mesajele în direct ale Poliției Române, în vreme de pandemie, dezbaterile televizate ale lui Băsescu, știri cu Iohannis și mesaje critice la adresa lui Mihai Gâdea, moderatorul Antenei 3. 

Aramis Duduianu e cel care salvează vieți (când amicii lui nu taie cu sabia sau cuțitul): fotografia lui de profil poartă mesajul “#STAI ACASĂ îți poate salva viața“.

Este autorul panseului: “ÎN VIAȚA TREBUIE SA TE ADAPTEZI CU TIMPUL ....!!! CA SA POȚI LUPTA CU VIAȚA 😎😎😎“. “In viața la bine și la greu lângă tine va fi doar fratele tău! ❤️❤️“, scrie el, în timp ce pârlește porcul împreună cu Anaser Duduianu. 

Sofian Văduva nu scrie și nu postează fotografii cu mașini, dar face live-uri de la fiecare petrecere la care participă.

Pe 4 iulie anunța că este la mare: “....(20 de secunde de tăcere, în care își caută cuvintele)...Băi băieți, suntem și noi la mare, la un șpriț....(alte secunde de tăcere)...Așa e frumos la mare...“. Continuă în acest ritm timp de opt minute. Lui Sofian îi place la Vama Veche. 

Miltiade Seif Văduva, cel mai discret: nu are decât o poză de profil. Este considerat un potențial viitor șef al clanului Duduienilor. 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te