VIDEO Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit într-un cort din sticlă. „Dance Me to the End of Love”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 28.05.2023 - 09:58
Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit - Foto: Facebook/wowbiz.ro
Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit într-un cort spectaculos din sticlă - Foto: Facebook/Cristi Filigean
Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit - Foto: Facebook/Cancan.ro

A fost nunta anului sâmbătă, 27 mai, seara, într-un spectaculos cort din sticlă de pe marginea lacului Snagov. Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit și au deschis petrecerea pe melodia „Dance Me to the End of Love”, a lui Leonard Cohen.

SHARE

Prima rochie de mireasă aleasă de Gina Pistol, pentru cununia civilă, a fost una cu totul deosebită. Soția lui Smiley a purtat o rochie din dantelă, în stil boho, elegantă. Coafura vedetei de televiziune a fost simplă, cu bucle lejere, iar machiajul, în nuanțe de maro. Pentru buchet, Gina Pistol a ales floarea miresei, ce simbolizeză delicatețe, puritate, dragoste și liniște.

Cu o seară înainte de nuntă, Gina Pistol a arătat în mediul online bijuteriile pe care le va purta la marele eveniment. Este vorba despre o pereche de sandale semnate Jimmy Choo, din colecția pentru mirese, ce au un preț de 1.695 de euro.

Citește și: David Popovici a luat BAC-ul cu 8,65 și vrea la facultate în România. Ce carieră și-a ales

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Smiley a ales să poarte la nunta cu Gina Pistol un costum smart casual, crem, cu o cămașă tip tunică și o pereche de pantofi asortați costumului.

Pentru a respecta tradiția ca mirele să nu vadă mireasa înainte de nuntă, Smiley a dormit vineri noaptea într-un hotel din capitală, iar ea a rămas în vila din Cernica, relatează unica.ro.

Citește și: Cuvintele ”testament” lăsate de milionarul român mort la New York fiicei sale. ”Tu ești șeful”

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit într-un cort spectaculos din sticlă

După cununia civilă și cea religioasă, care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri și-au așteaptat invitații la Orangeria Iris, o sera aflată la liziera Pădurii Snagov, pentru o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri alese pentru toate gusturile și, cel mai important, multă veselie.

Emoționați după ce au devenit soț și soție, Smiley și Gina au mărturisit că au spus „DA” hotărât în fața ofițerului de stare civilă și au dat startul petrecerii pe melodia  „Dance Me to the End of Love”, a lui Leonard Cohen.

„Porțile-s deschise, mesele sunt pe poziții, scena e montată, bucătăria și barul freamătă, florile albe sunt așezate frumos în ramă, acum să mai vină și toți ai noștri și să dăm drumul la dans, dans, dans. Înainte de asta însă, am o întrebare pentru soția mea: Gina Pistol, dansezi? Azi și mereu? Hai și!”, a scris Smiley, în dreptul imaginilor cu locul petrecerii, pe rețelele de socializare, potrivit a1.ro.

La eveniment și-au făcut apariția multe vedete, precum Pavel Bartoș, Sore și Theo Rose, dar și colegi de-ai Ginei.

După nuntă, Gina Pistol și Smiley vor pleca o săptămână în luna de miere în sudul Franței.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te