VIDEO Dorian Popa își cere scuze pentru incidentul cu drogurile. ”Se așteptau la cocaină!”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 07.11.2023 - 15:33
Dorian Popa își cere scuze pentru incidentul cu drogurile Foto: Facebook/ Dorian Popa - rol ilustrativ

Dorian Popa, vloggerul prins conducând după ce a consumat cannabis, în urmă cu două săptămâni, și-a cerut scuze într-un video pe YouTube. El a explicat și de ce purta doar lenjerie intimă în momentul acela.

SHARE

Vloggerul Dorian Popa şi-a cerut iertare fanilor săi pentru incidentul în care a fost prins drogat la volan în urmă cu aproape două săptămâni, printr-un clip publicat pe Youtube.

De asemenea, a dat explicații și cu privire la faptul că purta doar lenjerie intimă şi un halat când a fost oprit de Poliție.

VIDEO Dorian Popa își cere scuze pentru incidentul cu drogurile. ”Se așteptau la cocaină!”

Într-un video de aproape 10 minute postat marți pe contul de YouTube, Dorian Popa începe prin a spune: „Am greşit indiscutabil la vârsta şi experienţa de viaţă pe care le am, clar nu am circumstanţe atenuante”.

"Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Nu sunt aici să mă scuz. Recunosc, am consumat canabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, a recunoscut vloggerul.

El a continuat susținând că a consumat canabis cu câteva zile înainte de a fi oprit de poliţişti şi a adăugat că nu a condus înainte de incident pentru că avea şofer. „Eram conştient că, deşi nu mai aflam sub influenţa substanţei, aceasta poate ieşi la teste", a adăugat el. 

 

Totodată, el a mai spus că "atunci (n.red. când a fumat canabis) am simţit poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de linişte, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor şi toate lucrurile pe care le ştiţi din viaţa mea publică, plus un lucru din viaţa privată pe care nu am vrut să-l fac public, şi anume despărţirea de Bubs" (Claudia Iosif).

Pe 27 octombrie, când a fost oprit de poliţişti, Dorian Popa a petrecut ziua acasă, filmând un vlog, a decis să meargă la un magazin non-stop în apropiere pentru că era "lucid".

Citește și:  S-a aflat rezultatul raportului toxicologic în cazul lui Dorian Popa. Cum l-au ironizat polițiștii

"«Ce se poate întâmpla până la câteva sute de metri de casă?». Nu contează dacă sunt 500 de metri sau 500 kilometri, fapta este aceeaşi, deşi trecuse ceva timp de la consum şi eram lucid. Încadrarea în lege este aceeaşi", a continuat vloggerul.

De asemenea, el a explicat şi de ce era îmbrăcat doar în lenjerie intimă şi în halat în momentul în care a fost oprit de poliţie.

„Ieşisem din duş aşa că am tras un halat pe mine imediat, nici nu m-am uscat pe păr pentru că ştiam că mă întorc în cinci minute. La scurt timp după ce am ieşit din garaj am fost oprit de un echipaj de poliţie.

Cele mai lungi 10 minute din viață

Am respectat toate indicaţiile lor, am făcut drug-test-ul fără nici o ezitare, deşi eram conştient că sunt şanse reale să iasă pozitiv, chiar dacă eu eram lucid. A durat 10 minute până când aparatul a dat rezultatul.

Vă daţi seama că acele 10 minute au fost cele mai lungi din viaţa mea şi că acele 10 minute au fost cele în care mi-am învăţat lecţia pentru că am realizat că indiferent de rezultat pozitiv sau negativ, nu mai doresc să trec în viaţa mea prin aşa ceva", a mai explicat Dorian Popa.

Polițiștii se așteptau să iasă pozitiv la cocaină

Influencerul a continuat apoi, "într-o notă uşor amuzantă", spunând că în momentul în care au văzut rezultatul aparatului, poliţiştii au fost surprinşi pentru că s-au aşteptat să arate că vloggerul a consumat cocaină. 

„Probabil pentru că sunt o fire mai energică, mai expansivă. Multă lume are impresia că folosesc cocaină, lucru total fals. Aţi cunoscut-o pe maică-mea? E la fel de energică, la fel de tare vorbeşte. E o chestie genetică la noi în familie", a precizat el.

Cu zeci de mii de urmăritori pe reţelele de socializare, Dorian Popa le-a transmis fanilor de-a lungul carierei sale mesaje anti-drog. În perioada în care era membru al trupei Lala Band a cântat alături de Alina Eremia şi alţi colegi piesa "Nu te mai droga".

Citește și: Surse: Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volanul bolidului său. I s-a suspendat permisul

"Deşi mulţi mă văd ca un model şi ca un reper, eu nu am autoproclamat niciodată unul. Da, în viaţa publică am căutat, logic, cred, să transmit întotdeauna mesaje corecte, inclusiv să le spun celor care mă urmăresc să nu se drogheze, să nu facă exces de alcool şi, în general, să nu facă excese. Dar la sfârşitul zilei sunt om şi, ca orice om, am făcut greşeli... mai mici sau mai mari de-a lungul vieţii. A greşi este omeneşte, important este să-ţi asumi, să-ţi ceri iertare şi, cel mai important, să înveţi din greşeli", a încheiat Dorian Popa. 

În urma incidentului, Dorian Popa s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta substanţelor interzise şi riscă o pedeapsă între un an şi cinci ani de închisoare. 

Poliția: Dorian Popa nu a fost oprit pentru că acesta conducea în chiloți

După ce a apărut știrea despre pățania lui Dorian Popa, Sindicatul Europol a făcut unele precizări:


1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de către polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care a confirmat prezența canabioidelor.

P.S. Având în vedere ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlinim cu Cheluțu la volan

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul.

 

Inițial, Dorian popa le-a spus polițiștilor că nu a consumat droguri ci a inhalat involuntar de la alți consumatori. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te