S-a aflat rezultatul raportului toxicologic în cazul lui Dorian Popa. Cum l-au ironizat polițiștii

DE Alin Crișan | 03.11.2023 - 20:55
S-a aflat rezultatul raportului toxicologic în cazul lui Dorian Popa. Cum l-au ironizat polițiștii - Foto: Arhivă/ Imagine cu caracter ilustrativ

Dorian Popa se afla sub influența drogurilor când a fost prins la volan de polițiști, în urmă cu o săptămână, în localitatea Domnești, din județul Ilfov, arată rezultatul analizei toxicologice. Sindicatul Europol l-a ironizat pe artist într-o postare pe Facebook.

SHARE

Dorian Popa se afla sub influența canabisului când a fost prins la volan de polițiști, în urmă cu o săptămână, în localitatea Domnești, din județul Ilfov, arată rezultatul analizei toxicologice. Artistul riscă între 1-5 ani de închisoare. 

S-a aflat rezultatul raportului toxicologic în cazul lui Dorian Popa. Cum l-au ironizat polițiștii

Cazul lui Dorian Popa și rezultatul testului antidrog la care a fost supus influencerul au fost comentate cu sarcasm de sindicatul Europol.

În ceea ce privește prezența canabisului în organismul artistului, polițiștii au fost cât se poate conciși.

Citește și: Dorian Popa vrea Rolls de 600.000 €, după Lamborghini-ul de 300.000 €. „Să moară dușmanii!”

„Pentru toți cei care ne-au certat pentru clarificările legate de incidentul cu Dorian Popa, lăsăm mai jos dovada vie (poza) că scenariul anticipat s-a îndeplinit. Azi a fost finalizat și raportul toxicologic realizat de Institutul Național de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro.

S-a confirmat prezența în organism a cannabisului, și nu...nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători”, au scris oamenii legii pe Facebook. 

Prins drogat la volan

Reamintim că pe data de 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit în trafic de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov-Serviciul Rutier, iar în urma testării cu aparatul drugtest s-a dovedit că artistul conducea sub influența substanțelor psihoactive.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Citește și: Surse: Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volanul bolidului său. I s-a suspendat permisul

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis atunci poliția rutieră din cadrul IPJ Ilfov.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te