VIDEO Dan Diaconescu vrea cryptodani pe serialul scris, regizat și interpretat tot de el, „Pandemia"

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 04.05.2021 - 09:07
Dan Diaconescu a fost eliberat în 2017, are interdicție de a vorbi în public încă șase ani, dar a lanasat o platformă online pe care anunță serialul Pandemia, scris, regizat și jucat tot de el Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Fostul patron al OTV, eliberat din închisoare acum patru ani, și-a făcut o platformă care seamănă cu cele de tip HBO, până la a-i plagia sloganul: DD Home Cinema. Deocamdată, Dan Diaconescu anunță doar un serial scris, regizat și jucat de el, dar și lansarea cryptodanului.

SHARE

La 4 martie 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare fiind acuzat de şantaj. El cerea sute de mii de euro pentru a nu ataca anumite persoane în emisiunile sale. De la Jilava a fost eliberat după doi ani și jumătate, în noiembrie 2017, când a primit și o interdicție de zece ani și jumătate de a vorbi în public.

Citește și: VIDEO Drona kamikaze „Lancet", poreclită Kalashnikov-ul zburător, noua armă de temut a Rusiei

Acum și-a anunțat pe rețelele sociale noua afacere, o platformă online, pe care nu se știe exact ce se poate urmări în afara serialului scris, regizat și povestit tot de el.

Citește și: Tasi, locotenentul lui Romi Neguș, avea o baionetă când a fost arestat cu soția pentru proxenetism

Cryptodan, o criptomonedă despre care DD spune că va anunța la un moment dat ce se poate face cu ea

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. E adevărat, în străinătate, pe platforma Open C, o platformă destinată în special publicului american. Am reuşit împreună cu dumneavoastră această minimă performanţă, însă astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie.

Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Un activ digital unic care este al dumneavoastră şi numai al dumneavoastră.

Fiindcă la baza acestor pelicule cinematografice va sta tehnologia blockchain, o cryptomonedă va sta, deisgur, la baza achiziţionării acestor trei produse în varianta streaming, în varianta stick sau în varianta DVD. Aşa cum v-am anunţat, cryptomoneda pe care noi, împreună cu dumneavoastră o vom folosi, se va numi CryptoDan. Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastră de zeci de ani, aşa cum dumneavoastră faceţi parte din echipa mea.

Citește și: VIDEO O fiică îi face respirație gură la gură mamei bolnave de COVID care n-a avut acces la oxigen

Fiecare dintre dumneavoastră, pentru o perioadă limitată de timp, în care ne vom verifica prieteniile, vom vedea care sunt oamenii loiali, care sunt oamenii mai puţini loiali. Ei bine, toţi cei care veţi primi în casele dumneavoastră un stick, un DVD sau streamingul video, veţi primi şi o cantitate de CryptoDan. La momentul respectiv vă voi povesti ce veţi face cu aceşti CryptoDani", a anunțat Dan Diaconescu pe rețelele sociale. 

Accesul la DD Home Cinema este cu plată și are trei pachete:

- Pachetul Basic - costă 9.99 RON pe lună

- Pachetul Gold - costă 29.99 RON pe 6 luni

- Pachetul Fan DD Platinum - costă 99.99 RON pe 12 luni

Care vor achiziţiona un pachet vor primi şi „CryptoDan”, moneda digitală pe care a lansat-o DD.

"Pandemia", serialul scris, regizat și interpretat de Dan Diaconescu, în direct, indirect și în reluare

Singurul film despre care a vorbit Dan Diaconescu este serialul „Pandemia” şi are 10 sezoane, cu câte 6 episoade pe sezon, scris, regizat și jucat de ... Dan Diaconescu.

„E vorba despre un filmul artistic care vine să vă povestească dumneavoastră cum s-au întâmplat lucrurile. Este primul film povestit, este primul relatat de către un narator. De către mine. Singurul care a văzut acel film. Povestitorul Dan Diaconescu vă va relata un film unic, un film pe care doar eu l-am văzut. Un film bazat pe fapte reale, un film în care mi-am adus şi un mic aport. Marele aport este al dvs., împreună cu dvs. am realizat aceste opere de arte unice", a anunțat Dan Diaconescu.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.