Cum a fost prins „fumat” la volan Fulgy de la Clejani? A avut două „sifoane” în mașină

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 13.08.2021 - 10:22
Fulgy a fost prins conducând drogat. / Foto: wowbiz.ro

Fulgy a dezvăluit că a fost ”turnat” la poliție de doi prieteni, care se aflau în mașina lui, atunci când a fost prins conducând sub influența drogurilor.

SHARE

Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a dezvăluit că toate necazurile din ultimele luni i se trag de la doi tineri care l-au ”turnat” la poliție.

Tânărul susține că aceștia erau ”cârtițe” ale poliției și a lăsat să se înțeleagă că din cauza lor a fost prins conducând sub influența narcoticelor.

Citește și: VIDEO Cum îl protejează interlopul Vali Nebunu pe Fulgy: Să-i trageți frâna de mână!

”Nu dau în judecată pe nimeni, nu torn pe nimeni, pentru că eu sunt un om drept și sunt și gangster, dacă vreau eu.

Țin cont de chestii de-alea, gen: nu sunt șobolan sau cârtiță cum au fost băieții ăia doi care erau cu mine în mașină. Sau turnător. Nu sunt turnător, în cel mai rău caz le dau un milion de euro la fiecare cu care m-am certat”, a povestit Fulgy într-un live pe contul lui de Youtube. 

Fulgy nu a dezvăluit identitatea tinerilor care ar fi informat poliția în legătură cu starea lui, însă a povestit că pe cei doi i-a luat de la studioul lui Alex Velea.

Citește și: Interlopul Jean Brăileanu, către Fulgy: Îți dau 40 de topoare în cap

Fulgy s-a convins în timp că l-au turnat prietenii

În urmă cu două luni și jumătate, la câteva ore după ce a ajuns pe mâna poliției, însă, fiul Clejanilor nu era convins că prietenii l-au turnat la autorități. 

”În legătură cu ce s-a întâmplat, pot să spun că trăiesc într-o țară coruptă. Eu, sâmbătă, m-am trezit, am mâncat, iar seara la opt am fost la Alex Velea, prietenul meu și al familiei noastre.

Am vrut să fac o piesă pentru cățelul meu, Cash. O să urmeze și o piesă cu Alex Velea și Viorica de la Clejani, tot de mine făcută. Am făcut un grătar apoi, cu toți băieții de la Golden Boy.

Citește și: Dan Bursuc, acuzat de Fulgy că i-a violat sora: „E un prăjit și un terminat, n-am de ce să comentez”

Nu pot să spun că m-a turnat nimeni sau că am fost turnat. De obicei în studiouri se fumează iarbă! Toată lumea se droghează în Bucureștiul ăsta, toate cluburile, toate cafenelele, numai pline de consumatori. Nu spun de nimeni nimic, nu spun că cineva m-a pus să mă droghez, totul a fost la simpla mea curiozitate.

După petrecere am plecat cu doi băieți de acolo și am ajuns acasă. Am oprit în fața unui echipaj de poliție, m-au recunoscut și mi-au făcut un alcool test care a ieșit zero. Am plecat și am fost urmărit de altă mașină de poliție care, când am ajuns în fața casei, a dat drumul la girofar și a mai chemat alte două mașini. Au zis: ”Oprește-te, că vrem să-ți facem test de droguri”! Au început să se certe cu mama și cu tata! Am zis: ”Gata, hai la INML”!

Mi-au recoltat sânge, salivă și s-a aflat că am THC. Am inhalat canabis, stând cu oameni care fumează iarbă. Am stat în preajma la iarbă și am inhalat și automat că a ieșit la analize. Nu cred că am dosar penal, că nu au venit rezultatele de la INML, durează 48 de ore”, a povestit Fulgy în urmă cu două luni și jumătate, relatează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te