VIDEO Baronul Bădălău, în arest pentru mită. Fiul petrece cu manele și cu Bianca Drăgușanu

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 03.01.2023 - 18:39

Cu tatăl reținut pentru mită, Gabi Bădălău, fiul fostului vice al Curții de Conturi Niculae Bădălău, și Bianca Drăgușanu au uitat, se pare, de planurile pentru o nuntă de un milion de euro în Dubai și au pretrecut Revelionul la propriul local de lux din Bolintin Vale.

SHARE

După ce fostul vicepreședinte al Curții de Conturi și pesedist Niculae Bădălău a fost reținut de DNA pentru dare de mită la sfârșitul lunii noiembrie 2022, fiul său, Gabi Bădălău, și consoarta sa „exotică”, Bianca Drăgușanu, se pare că au decis să fie mai puțin ostentativi, mai ales că nimeni nu știe de unde dispune de bani juniorul pentru mașini de lux și vacanțe exotice.

Oficial, beizadeaua lui Bădălău nu are afaceri, iar tatăl a fost angajat la Curtea de Conturi de unde lua 5.500 euro pe lună.

Citește și: Imperiul nevăzut al lui Bădălău: hoteluri, săli de evenimente, balastiere și firme de construcții

Prin urmare, cum familia și apropiații fostului vice Curții de Conturi, Nicolae Bădălău, reținut pentru dare de mită, dețin o serie de afaceri consistente, de la hoteluri și săli de evenimente până la firme de construcții, câștigând contracte cu statul în valoare de sute de milioane de lei, de Revelion 2023, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au petrecut cu manele la Monato, restaurantul de lux pe care familia Bădălău îl are în localitatea Bolintin Vale. Este patronat de Sabina Bădălău, fiica lui Niculae Bădălău. Aceasta ar fi investit 4 milioane de euro în locație, numai un candelabru având un preț de peste 100.000 de euro. Și soțul său este angajat tot la stat.

Chiar dacă cei doi îndrăgostiți au petrecut Revelionul împreună, Bianca Drăgușanu a evitat să pună fotografii cu Gabi Bădălău pe rețelele de socializare, cel mai probabil în urma reținerii socrului său, Niculae Bădălău, de către DNA.

Dar manelele și ritmurile lăutărești n-au lipsit de la petrecerea de lux. Defapt, manelele au predominat toată seara. La miezul nopții, trecerea dintre ani a fost marcată de un fabulos foc de artificii.

Citește și: Luxul afișat de beizadeaua lui Niculae Bădălău: supermașini și excursii exotice cu Bianca Drăgușanu

„La anul, dacă mă supăr, îl fac și mai tare”, s-a auzit, la un moment dat, pe fundal, în filmările Biancăi Drăgușanu, vocea lui Gabi Bădălău, relatează puterea.ro.

La un moment dat, într-o filmare a Biancăi Drăgușanu, diva, care se iubește cu prințul de Bolintin, și-a pus o melodie care poate o reprezintă: “I’m skinny, I’m rich and a little bit bitch”. 

Gabi Bădălău refuză să le dea bani copiilor săi

Înainte de relația cu Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a fost căsătorit cu artista Claudia Pătrășcanu, mariajul acestora terminându-se cu scandal.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au decis să divorțeze în 2019, cu toate că au împreună doi copii, dar acțiunea s-a încheiat abia în octombrie 2022. Motivul divorțului este că afaceristul a fost un tată absent și nu a contribuit la creșterea micuților. Deși păreau că se vor înțelege, Gabi a refuzat să plătească pensie alimentară pentru creșterea copiilor. Din această cauză, Claudia i-a adresat cuvinte jignitoare și a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-a distrus căsnicia.

Citește și: Nicolae Bădălău obținea contracte prin timorarea primarilor. Gabi, fiul său, bogăție ostentativă

„În sfârșit, după trei ani de zile, am reușit și am divorțat de comun acord, urmând a fi în pronunțare și a se redacta hotărârea judecătorească. Am hotărât ca grija pentru copii să fie comună și Claudia să revină la numele anterior.

De trei ani de zile mă chinui ca să divorțăm și să închidem și lucrurile astea. Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi. Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces și că eu sunt motivul pentru care îl dor dinții pe copil. Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi.

Că eu nu plătesc școlile copiilor (n.r asta a spus Claudia Pătrășcanu), probabil că ea nu știe că eu sunt cel care achită integral studiile. Ideea e că la următorul termen, care o să fie pe 3 noiembrie, probabil terminăm și celelalte aspecte din cadrul divorțului, respectiv domiciliul copiilor, relațiile cu părinții, program de vizitare șmd. Să sperăm că totul e ok și nu se mai face apel”, a povestit Bădălău, conform click.ro.

Cadouri de zeci de mii de euro și excursii exotice

Cadourile de zeci de mii de euro și vancanțele exotice sunt lucruri obișnuite pentru beizadeaua lui Niculae Bădălău.

Anul trecut, Bianca Drăgușanu a publicat pe rețelele sociale imagini cu ea și Gabi Bădălău din vacanța exotică pe care au ales să o petreacă împreună în Thailanda.

Cu ocazia aniversării de 35 de ani a lui Gabi Bădălău, el și Bianca Drăgușanu au făcut tot felul de activități inedite, precum întâlnirea cu o turmă de elefanți.

Două mașini de 600.000 de euro dintr-un foc

În toamna anului 2022, Gabi Bădălău și-a achiziționat un Bentley Flying Spur (în două culori) și un Lamborghini Urus (black edition), modele noi, pe care a plătit peste 600.000 de euro.

Până să-și ia aceste mașini, Gabi Bădălău a fost văzut conducând un Mercedes Brabus.

Rolex cu diamante, cadou pentru Bianca

Recent, i-a făcut cadou Biancăi Drăgușanu un superb Rolex Daytona Full Gold. Ceasul este „bătut” în diamante în întregime, iar, în schimbul lui, fiul fostului ministru al Economiei a plătit puțin peste 100.000 de euro.

Niculae Bădălău, dosar penal pentru corupție

Niculae Bădălău a fost reținut de procurorii DNA care îl acuză de dare de mită, în formă continuată și trafic de influență.

„În datele de 09.08.2022 și 19.11.2022, inculpatul Bădălău Niculae, în calitatea menționată mai sus, i-ar fi pretins unui primar de comună să atribuie un contract privind „Reabilitare sistem de alimentare cu apă potabilă…,”, estimat la valoarea de 7.071.925 lei fără TVA, unei societăți administrată de o rudă a acestuia, lăsând să se creadă că are influență asupra unei persoane din conducerea Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.), pe care ar fi promis că o va determina să asigure finanțarea a două proiecte depuse la această instituție de către primăria respectivă.

În perioada 2021-2022, în contextul derulării unui contract pe care aceeași primărie îl avea încheiat cu aceeași societate comercială, privind „Înființare rețea de alimentare cu apă...”, inculpatul Bădălău Niculae, prin intermediul celeilalte persoane cercetate în prezenta cauză, i-ar fi oferit edilului mai multe sume de bani pentru ca în schimb acesta să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme.

În același context, după ce, la data de 19 noiembrie 2022, inculpatul Bădălău Niculae i-ar fi promis primarului remiterea unui procent de 7% din valoarea contractului menționat mai sus (4.903.959,97 lei fără TVA) dar și dintr-un viitor contract a cărui atribuire urmarea să o obțină pentru aceeași firmă de la primăria respectivă, în data de 25 noiembrie 2022, prin intermediul aceluiași om de afaceri, i-ar fi remis edilului 35.000 lei, reprezentând o parte din suma de bani promisă. În total, inculpatul Bădălău Niculae i-ar fi promis primarului suma totală de 170.000 euro, ce reprezintă procentul de 7% din valoarea celor două contracte”, a anunțat DNA.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te