Văduva lui Leo Iorga își reface viața cu un coleg de scenă al fostului soț. Rugile au fost ascultate

DE Alex Darvari | 07.03.2023 - 17:49
Paula și Leo Iorga - Foto: click.ro

Paula Iorga și-a refăcut viața la 3 ani după decesul soțului ei, Leo Iorga unul dintre cei mai emblematici soliști vocali din România. paula s-a căsătorit cu solistul trupei rock Krypton.

SHARE

Paula Iorga și-a refăcut viața alături de Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton. Acesta a renunțat la orașul natal, Brașov, pentru a-i fi alături Paulei Iorga, care s-a mutat la Eforie, ca să fie aproape de mama ei. Se înțeleg bine, se iubesc, iar de curând au făcut și un pas important. Au primit binecuvântarea preotului, în biserică, anunță libertateapentrufemei.

„A fost un moment ales de bunul Dumnezeu, pentru că ne-a unit rugăciunile, eu mă rugam să am un partener de viață care să-mi fie alături, mă simțeam foarte singură pentru că stau cu mama, copiii au rămas la București, Leo e la Bellu, suferința este de 9 ani plus încă 3. Au trecut deja 3 ani de la moartea lui Leo și cred că s-a milostivit Bunul Dumnezeu, pentru că și el se ruga acolo, în Brașov.

Citește și: Actriță iubită de milioane de români, strigăt disperat: Nu mă uitați. Colegii se tem de ce e mai rău

Văduva lui Leo Iorga și-a refăcut viața cu un rocker 

Practic, el e din Brașov, n-a fost nimic premeditat, și el se ruga să-și găsească o femeie așa cum își dorește el, să îl accepte cu bune și rele, pentru că nimeni nu-i perfect.

Citește și: Un copil din România s-a accidentat pe o pârtie de schi din Bulgaria. A fost dus la spital în Sofia

Am vorbit mult la telefon, am comunicat vreo lună-două, mai mult seara, pentru ca până la urmă să ne întâlnim la un concert, el fiind solist vocal și de atunci a început călătoria în doi. Sunt acele porți deschise pe care le vezi și când se leagă, se leagă, se aliniază planetele.

Sunt atât de fericită că am ales ceea ce îmi doresc eu și na, și el e fericit, ne iubim și e altceva, acum îl aștept să vină de la studio să mergem la plimbărica zilnică. Aurel a renunțat la Brașov, la munte, și ne-am mutat împreună la Eforie, a venit la mine”, a spus Paula Iorga

Leo Iorga, ultimul concert în scaunul cu rotile

Leo Iorga (55 de ani), solistul trupei de rock Compact, a murit în anul 2019 copleșit de regretul că a fumat enorm și asta l-a îmbolnăvit.

„Le urăsc! Urasc țigările. Am avut o reacție ciudată în spital și m-am ridicat din pat prima dată și m-am privit în oglindă și atunci a fost prima dată când am zis cât rău am putut să-i fac corpului meu. Mi-am dat seama că eu m-am adus în punctul asta”, a recunoscut Leo.

La începutul anului 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, după ce și-a agravat starea de sănătate, fumând uneori chiar și patru pachete de țigări pe zi. El s-a operat în februarie 2011 pentru extirparea tumorii de la plămâni.[3] Pe 9 mai 2014, artistul a suferit o operație pe creier, în urma depistării unei metastaze.

Leo Iorga a început să cânte la 14 ani ca toboșar în trupa liceului „Ioan Slavici”. Până în 1985 colaborează cu grupul „Pacific”. În 1988 cântă lead vocal la grupul Cargo lansând hiturile „Brigadierii”, „Povestiri din gară”; „Erata”. Din toamna lui 1988 până în 1996, lead vocal al grupului Compact în componența Leo Iorga, Adrian Ordean , Vlady Cnejevici , Teo Peter, Emil Laghia și Leluț Vasilescu, formație catalogată de Florian Pittiș și de mulți alții drept „formula de aur a Compactului” (Sursa: Wikipedia).

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te