Test de personalitate. Ce spune culoarea mașinii despre tine: ești puternic sau responsabil?

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 24.09.2023 - 08:29
Mașina ta îți dezvăluie personalitatea Foto: Pixabay.com (imagine cu rol ilustrativ)

Un test de personalitate promite că dezvăluie caracterul celui care acceptă provocarea de a spune ce culoare de mașină preferă, fie că este șofer sau nu. Tu ce mașină vrei?

SHARE

Când cumpărați o mașină , veți lua în considerare fără îndoială lucruri precum marca și modelul, precum și prețul. Dar, cel mai probabil, culoarea va lua în considerare și ea, deoarece faci o declarație despre tine în fața lumii.

 Potrivit psihologului Sophie Dearman, mașina color pe care o alegeți spune de fapt multe despre tine ca persoană.  „Fiecare culoare are în spate un mesaj psihologic.

Deși nu toată lumea care conduce o mașină neagră caută putere, nici fiecare proprietar de mașină roșie nu este un rebel, preferințele noastre oglindesc adesea aspecte ale personalității noastre.

 Test de personalitate. Ce spune culoarea mașinii despre tine: ești puternic sau responsabil?

„Paleta diversă de culori pentru mașini din Marea Britanie este o reflectare a caracterului multiplu al națiunii. Oricât de variate sunt culorile, ele se reunesc pentru a forma un mozaic vibrant al peisajului automobilistic britanic, fiecare culoare spunând propria poveste unică despre persoană. în spatele roții."

Citește și: Iluzie optică. Intuitiv sau analitic? Ce vezi prima dată spune totul despre tine

Trucul inteligent al instructorului de autovehicule vă ajută să parcați în paralel invers pentru prima dată

Aici ea explică ce spune culoarea mașinii tale despre tine ca persoană.

Negru: eleganță și putere

 Fără îndoială, veți vedea multe mașini negre pe șosea - de fapt reprezintă aproximativ 20% din toate vehiculele. Potrivit lui Sophie, cei care aleg o culoare neagră au de obicei o dorință de putere și control.

 Ea a adăugat: „De asemenea, poate reflecta un gust pentru eleganță, rafinament și un atractiv atemporal, aliniindu-se bine cu reputația britanică de rafinament și clasă.”

 Alb: puritate și optimism

Albul este următoarea culoare cea mai populară pe drum în Marea Britanie și reflectă calități precum puritatea, simplitatea și optimismul.

Citește și: Iluzie optică. Ceea ce vezi prima dată dezvăluie dacă ești gata de o aventură. Tu cum ești?

Sophie a adăugat: „Albul este considerat proaspăt și modern, iar alegerea unei mașini albe poate sugera un spirit inovator, gânditor înainte, în sincron cu tehnologiile de ultimă oră și gândirea progresivă pentru care este cunoscută Marea Britanie”.

 Gri: Practicitate și responsabilitate

 O altă alegere populară pentru o mașină este gri, care este semnul cuiva care este practic și responsabil.

 Psihologul a spus: „Mașinile gri au tendința de a ascunde bine murdăria și murdăria, un avantaj pentru oamenii ocupați care acordă prioritate funcției în detrimentul strălucirii. inexpresibilitate'."

 Albastru: calm și stabilitate

 Dacă aveți o mașină albastră, se pare că înseamnă că probabil că veți fi calm și stabil.

 "Alegerea unei mașini albastre ar putea indica un temperament relaxat, pașnic și o preferință pentru consistență și fiabilitate. Este o alegere clasică care poate denota un anumit tip de individ iubitor de tradiții, o caracteristică pe care britanicii sunt cunoscuți pentru că o prețuiesc", a spus experta.

Citește și: Iluzia optică ce îți va ”prăji” creierul. Mulți au fost derutați după ce au văzut imaginile

 Roșu: energie și pasiune

 Roșul este o culoare mai puțin obișnuită, dar este o alegere vibrantă și îndrăzneață, care poate semnala că proprietarul are „energie dinamică, pasiune” și un „spirit oarecum rebel”. Potrivit lui Sophie, o persoană care deține o mașină roșie ar putea fi văzută ca „dispusă să iasă în evidență din mulțime” pentru a-și face propriul drum.

 Verde: armonie și echilibru

 Verdele nu este o culoare obișnuită pentru o mașină, dar cei care o aleg sunt probabil iubitori de natură, fiind în armonie și în echilibru. 

Galben și portocaliu: optimism și creativitate

 Galbenul și portocaliul sunt alte culori care nu sunt adesea reperate, dar pot sugera pe cineva care are o „dispoziție veselă, însorită și spirit creativ”, a explicat Sophie.

Citește și: Iluzie optică. Vezi toate fețele din imagine? Află dacă ești inteligent sau antisocial?

 Cineva care are o mașină atât de viu colorată este, de asemenea, probabil să fie „extrovertit, iubitor de distracție și, eventual, puțin excentric, în conformitate cu înclinația britanică pentru umor ciudat și originalitate”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te