Sunt bonusurile la cazinou cu adevărat echivalentul banilor gratis?

DE Adrian Costin | Actualizat: 18.07.2022 - 20:46
Bonusurile la cazinou Foto: NWR
Înțelege bunusurile Foto: NWR

Înscrie-te la bonusuri! Cu toții am auzit sunetul sirenei la diferitele cazinouri. Bani gratis! Și având în vedere numărul absolut uluitor de cazinouri online, celor neinformați li s-ar putea părea că există literalmente mii de dolari pentru a fi luați.

SHARE

Dar atenție, există litere mici și lucrurile nu sunt întotdeauna atât de clare pe cât par, iar consumatorul de astăzi trebuie să fie priceput pentru a face alegerile corecte pe piața jocurilor de noroc online. Este de la sine înțeles că, din mii de cazinouri online, unele au o reputație mai bună decât altele. Și acesta ar trebui să fie primul lucru care să te ajute să iei o decizie - care este reputația unui anumit cazinou?
 
Toate lucrurile fiind egale, totuși, există un lucru pe care îl vei găsi la toate cazinourile online: bonusurile pentru jucători. Nu faceți greșeli – fiecare bonus are o cerință de pariere atașată. Iar cerințele de pariere diferă între jocuri, în funcție de avantajul casei. https://sloturipetocuri.ro/ va prezintă cum vă puteți bucura în mod inteligent de bonusurile la cazinou.
 
Ce este un bonus la cazinou?
 
După cum știu cei mai mulți oameni, jucătorii care merg la cazinourile tradiționale sunt adesea „recompensați”, ceea ce înseamnă că primesc tot felul de avantaje de la cazinou, cum ar fi mese gratuite, camere gratuite, bilete de avion gratuite, bilete gratuite la spectacole și așa mai departe, emblematicele băuturi gratuite care curg la nesfârșit. Principiul este următorul: adu jucătorul la cazinou, iar el își va aduce banii în cazinou.
 
Cazinourile online sunt diferite de cele fizice. Nu au chelnerițe ce servesc cocktailuri în incinta lor. Nu au apartamentele luxoase de hotel. Totuși, cazinourile online au jocurile. Multe jocuri și experiența în sine sunt convingătoare în felul lor. Și datorită diferențelor intrinseci - cheltuieli generale reduse și nevoia de a compensa atmosfera în sine - cazinourile online oferă bonusuri și promoții în locul pachetelor de compensare. Și pot fi destul de generoase.
 
Înțelege bonusurile
 
 
Adesea, acestea sunt ceea ce se numește bonus de meci. Cazinoul egalează bonusul în numerar în funcție de un anumit procent din depunerea inițială efectuată. Unele cazinouri sunt extrem de generoase, cu bonusuri de până la 100%, ceea ce înseamnă că dacă introduci 150 de lei, vei avea de fapt 300 de lei în cont. Felicitări, tocmai ți-ai dublat banii fără a face nimic.
 
Există totuși o șmecherie. Nu poți să retragi cei 300 de lei și să pleci. Puteți retrage doar depozitul inițial. Deci ce se întâmplă aici? Ai primit acești bani bonus sau nu? Există ceva numit o cerință de pariere și este scrisă cu litere mici. Cerința de pariere indică câți bani trebuie plasați în pariuri înainte ca banii să poată fi retrași împreună cu bonusul în numerar. Fiecare cazinou diferă în ceea ce privește cerințele sale, dar presupunând că ați luat bonusul și cerința este de 25 ori bonusul+depunere, atunci va trebui să pariați 300×25 sau 7.500 lei înainte de a putea retrage înainte bonusul de 150 lei de 150 lei sau orice ați câștigat folosind efectiv oricât din banii bonus.
 
După cum am menționat mai devreme, fiecare cazinou este diferit și se află de-a lungul unui spectru calitativ. Cu fiecare cazinou și joc de cazinou, suma bonusului și cerințele de pariere vor fi diferite. Așa că sunt necesare câteva cercetări pentru a ne da seama cât de bun este de fapt un bonus. De exemplu, să presupunem că ați găsit un cazinou care oferă un bonus uluitor care se potrivește depunerii dvs. cu un bonus de 500%. Dacă sună prea frumos pentru a fi adevărat, o privire la literele mici ar putea arăta o cerință de pariere de 200 de ori depozitul. În acest scenariu, presupuneți că ați depus 100 de lei. Dintr-o dată vezi 600 de lei în contul tău. Acum trebuie să pariezi 120.000 de lei înainte de a putea retrage banii. Ce se întâmplă dacă ați depus 1000 de lei fără să citiți literele mici? Lucrurile pot scăpa rapid de sub control.
 
Bonusurile nu se limitează la înregistrarea noilor jucători. Există cadouri bonus obișnuite și premii bonus în turnee. Orice cadou bonus de la cazinou va avea o cerință de pariere atașată. De obicei, aceasta înseamnă că trebuie să achiziționați un anumit număr de puncte de loialitate înainte ca banii să fie disponibili pentru retragere. Modul în care câștigi puncte de loialitate este plasând pariuri folosind bani reali, așa că, în cele din urmă, este același lucru ca și jucarea unui număr minim de jocuri.
 
Există un al treilea aspect al bonusurilor și acesta este că cerințele de pariere sunt diferite în funcție de jocul jucat. Nu toate jocurile sunt create la fel atunci când se încearcă să îndeplinească o cerință de pariere. Acest lucru se datorează faptului că fiecare joc are propriul set de cote și acest lucru, la rândul său, afectează avantajul casei. Regula generală este că, cu cât avantajul casei este mai mic, cu atât mai mică contribuția pariului la cerințele de pariere.
 
Multe dintre bonusuri pot fi extrem de benefice. Ele sunt o formă de credit extins pentru a face pariuri, ceea ce duce adesea la câștiguri mai mari. Este ușor să pariezi sume mai mari atunci când o parte din pariul tău nu este banii tăi. Într-un fel, casa îi ajută pe jucători, finanțându-i la început. Jucătorii trebuie să-și amintească, totuși, că bonusurile pentru jucători nu sunt doar bani gratuiți.
 
Cazinourile sunt afaceri și este în interesul lor să le minimizeze pierderile. Cerințele de pariere sunt o măsură de siguranță pentru a preveni apariția jucătorilor necinstiți, a-și dubla numerarul și a pleca fără măcar a face un pariu. Dar, în același timp, le permit jucătorilor să joace mai mult timp, cu pariuri mai mari și să își maximizeze șansele de câștig.
 
Concluzie
Ca și în cazul tuturor săbiilor cu două tăișuri, bonusurile pot despica în ambele sensuri și în ciuda limitărilor, ele pot fi un instrument excelent pentru jucători pentru a obține câștiguri mari în cele mai bune cazinouri online de acolo. Doar citiți literele mici.
 
ARTICOL SPONSORIZAT

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te