Streetstyle cu brandul iconic Converse - Creează un look unic

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 27.03.2023 - 16:40
Tenișii legendari marca Converse sunt un evergreen al streetwear-ului. - Foto: Converse
Tenișii legendari marca Converse sunt un evergreen al streetwear-ului. - Foto: Converse
Tenișii legendari marca Converse sunt un evergreen al streetwear-ului. - Foto: Converse
Tenișii legendari marca Converse sunt un evergreen al streetwear-ului. - Foto: Converse

Tenișii legendari marca Converse sunt un evergreen al streetwear-ului, care rezistă schimbărilor dinamice de tendințe.

SHARE

Profilul atemporal, în versiune clasică sau redefinită, este un must have pentru ținutele urbane de zi cu zi, în cea mai bună formă. Logo-ul distinctiv cu stea este acum sinonim cu calitatea premium, confortul și un look casual, autentic.

Inspiră-te din sugestiile noastre și creează ținute perfecte cu iconicul Converse!

Minimalism în versiune sporty

Auzi "Converse Chuck Tylor?" Știi că te afli în fața unor pantofi de încredere de zi cu zi! Nu e de mirare că au fost apreciați de milioane de pasionați de streetwear de-a lungul anilor, precum și de cele mai mari vedete din lumea cinematografiei, a muzicii și a modei.

De asemenea, celebrii teniși au intrat definitiv în cultura pop, ocupând permanent un loc de frunte în istoria streetwear.

Merită cu siguranță să-ți completezi garderoba cu unul dintre modelele versatile în nuanțe de negru sau alb. Varianta Converse Chuck 70 este o propunere atemporală, disponibilă cu partea superioară înaltă sau joasă din material textil. Își va găsi locul în orice look de vară minimalist, inspirat de stradă.

În ceea ce privește look-ul feminin, asociază pantofii sport cu un tricou simplu oversize și colanți scurți, sau mizează pe clasicul tricou alb și pantaloni palazzo cu teniși și o șapcă de baseball. Între timp, stilul sporty chic se obține prin alegerea unei fuste de tenis, a unui top și a unei genți tip baguette.

Tenisi Converse în varianta minimalistă pentru bărbați își vor găsi loc în outfit-urile monocrome, moderne sau ca parte a unei ținute confortabile cu pantaloni jogger gri și un tricou din bumbac fără mâneci.

Completează look-ul cu o borsetă pe umăr și ochelari tip wayfarer.

Mix eclectic

Dacă nu-ți place aspectul discret, creează un outfit avangardist și atrăgător. Modelele Converse All Star, de inspirație futuristă, sunt perfecte pentru acest look. Nu uita să arunci o privire la versiunea Run Star Motion Seasonal Color, așezată pe o talpă cu platformă ondulată uimitoare.

Pe de altă parte, modelul Converse Chuck Taylor All Star Lugged este o opțiune care iese în evidență prin finisajul cauciucat al tocului. Ce zici de o formă clasică, dar cu un imprimeu îndrăzneț sau o parte superioară într-o nuanță intensă?

Aceste propuneri vor completa perfect toate look-urile maximaliste care reprezintă o fuziune de stiluri. Denimul combinat cu pielea, florile cu imprimeu leopard sau una dintre cele mai puternice tendințe ale sezonului - o întoarcere la estetica anilor 2000-2010 - vor fi și mai intrigante datorită brandului Converse.

Ținute pentru zilele reci

În ciuda aparențelor, tenisi converse dama nu sunt doar o opțiune pentru primăvară și vară. Marca are o gamă de modele care pot face față cu succes vremii solicitante de toamnă sau de iarnă. Este suficient să ne gândim la modele precum Converse Chuck Taylor All Star Lift, Lugged 2.0 sau Berkshire Boot. Prevăzute cu partea superioară din piele rezistentă, căptușeală călduroasă și talpă izolatoare și aderentă, acestea vor permite să te simți confortabil și, în același timp, să creezi ținute grozave pentru vremea rece. Se vor potrivi perfect cu pantaloni cargo, un hanorac, un top fără mâneci din puf și o căciulă cu glugă.

Pentru un look casual, asortează modelul de iarnă marca Converse cu o haină lungă din lână, pantaloni evazați și accesorii călduroase.

Indiferent de stilul tău de zi cu zi, pantofii sport de la Converse îți vor permite să creezi look-uri unice, indiferent de sezon.

(Articol de la partener)

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te