Ștefan Bănică i-a tăiat avântul fiului său, cu o reacție dură. Ce i-a zis ar demoraliza pe mulți!

DE Elena Petrescu | Actualizat: 03.10.2024 - 21:33
Ștefan Bănică i-a ”tăiat” aripile fiului său, cu o reacție dură. Ce i-a zis ar demoraliza pe mulți! - FOTO: Facebook Radu Ștefan Bănică(imagine cu rol ilustrativ)
Ștefan Bănică i-a ”tăiat” aripile fiului său, cu o reacție dură. Ce i-a zis ar demoraliza pe mulți! - FOTO: Facebook Radu Ștefan Bănică(imagine cu rol ilustrativ)

Ștefan Bănică i-a tăiat avântul fiului său, cu o reacție dură. Ce i-a zis ar demoraliza pe mulți! Radu Bănică sparge barierele moștenirii numelui faimos. Reacția șocantă a tatălui n-a fost o piedică. Dincolo de numele tatălui, talentul și sacrificiul îl definesc!

SHARE

La doar 22 de ani, Radu Ștefan Bănică a reușit să își croiască un drum impresionant în lumea artistică, afirmându-se nu doar ca actor, ci și ca cântăreț și compozitor.

Cu fiecare piesă lansată și fiecare rol interpretat, și-a conturat o carieră plină de promisiuni și aprecieri din partea publicului.

Ștefan Bănică i-a tăiat avântul fiului său, cu o reacție dură. Ce i-a zis ar demoraliza pe mulți!

”Am știut de foarte mic că vreau să fiu artist. Inițial, am vrut să fiu magician, dar mi-a trecut repede.

Cântam de mic și tot în copilărie mi-am și verbalizat dorința de a merge pe calea muzicii, doar că, dintr o întâmplare, nu am mai putut să cânt mai mulți ani, până pe la 18, mai exact”, s-a confesat tânărul artist celor de la VIVA!.

Vorbind despre moștenirea adusă de numele său, Radu mărturisește cu sinceritate că numele Bănică îi deschide uși, dar vine la pachet cu o presiune enormă.

Citește și: Camelia Constantinescu, fosta lui Bănică și mama fiului său, frumusețe rară și azi. Poze recente

Fiecare lucru pe care îl face poartă nu doar așteptările lui, ci și povara unui renume de neegalat, iar dorința de a-și croi propriul drum este însoțită de o luptă interioară profundă.

”Având în vedere că mi am ales același drum ca bunicul și tatăl meu, acest nume este o carte de vizită – un avantaj foarte mare, dar care vine și cu niște așteptări foarte mari, comparații…

Cel mai mult resimt presiunea de a livra un produs bun.

Normal, și eu, fără legătură cu numele, îmi doresc același lucru, dar știu tot timpul că nu trebuie să mă prezint cu un produs care nu face cinste numelui meu”, explică el.

Radu știe că, dincolo de renumele său, are obligația de a menține standarde înalte și de a nu dezamăgi așteptările uriașe care îl urmăresc.

Conștient de responsabilitatea pe care o poartă, el se străduiește necontenit să dovedească faptul că talentul și munca sa sunt cele care îl definesc, nu doar faptul că este un ”Bănică”.

Citește și: Motivul pentru care fiul lui Bănică junior apare în public doar băut. „Nu pot altfel”. Are 21 de ani

Când i-a mărturisit celebrului său tată dorința de a deveni artist, reacția lui Ștefan Bănică l-a surprins. Cu siguranță era ultimul lucru la care se aștepta tânărul aspirant la o carieră în showbiz!

„Inițial, mi-a spus să nu mă fac artist, să mă fac bucătar sau doctor. Dar, ulterior, mi-a spus că, dacă asta este calea pe care mi-o doresc, să mă dedic și să nu îmi bat joc de ea”. 

De-a lungul călătoriei sale profesionale, Radu Ștefan Bănică a descoperit că succesul cere sacrificii necontenite.

Cu toate că experiența sa este încă la început, el este determinat să meargă înainte, construindu-și un drum propriu în industrie, dincolo de renumele impunător al tatălui său.

Fie că își pune sufletul în muzică sau jucând pe scenă, Radu nu vrea să fie cunoscut doar ca „fiul lui Ștefan Bănică”, ci își dorește să devină un artist desăvârșit, recunoscut pentru propriul talent.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te