Shakira, surprinsă cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr, după despărțirea de Pique. E surfer

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 04.12.2022 - 10:12
Shakira, surprinsă cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr, după despărțirea de Pique. E surfer. / Foto: digisport.ro

În presa din Spania au apărut zvonuri potrivit cărora Shakira (45 de ani) și-ar fi refăcut viața, după despărțirea de Gerard Pique (35 de ani), cu Gorka Ezkurdia (24 de ani), un instructor de surf.

SHARE

Gerard Pique a început o relație cu Clara Chia Marti după ce s-a despărțit de Shakira, iar jurnaliștii de la Marca au scris că și cântăreața din Columbia este pe cale să se îndrăgostească din nou. Sursa menționată anterior a prezentat și un video cu artista și instructorul de surf, iar la scurt timp Shakira a reacționat.

Fosta parteneră a lui Pique a negat informațiile și a transmis un comunicat oficial prin intermediul echipei sale de comunicare.

”Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile. Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor”, a declarat Shakira.

Citește și: Prețuri piperate, la Fast-Food-urile din Poiana Brașov: hotdog – 4 €, langoș – 5 €, 3 € - clătita

Mundo Deportivo, publicația în care a apărut mesajul Shakirei, dă asigurări că Ezkurdia a fost instructorul de surf al cântăreței și al copiilor săi încă de pe vremea când aceasta era împreună cu Gerard Pique și între ei s-a legat o prietenie, dar relația lor este strict profesională, relatează digisport.ro.

În urmă cu trei săptămâni, Shakira a oferit un interviu și a precizat că, în această perioadă, muzica a devenit o adevărată terapie pentru ea. La scurt timp după despărțirea de fundașul Barcelonei, columbianca a lansat o piesă care face clar referire la trăirile sale și la Pique. Acesta a fost și motivul pentru care fundașul de 35 de ani s-a și enervat.

Citește și: FOTO Un cântăreț a murit în ziua nunții. „Trebuia să dansăm. Acum îi aleg haine de înmormântare”

"Cred că, să compun muzică este ca și cum aș merge la psiholog, numai că e mai ieftin. Mă ajută să îmi procesez emoțiile și să le fac să conteze. Mă ajută să mă vindec, este locul meu de refugiu.

Sigur că scriu despre mine uneori. Sincer, trebuie să folosesc și experiențele personale, dar e clar că există experiențe care sunt valabile universal printre femei, indiferent cine sunt ele", a spus Shakira, care susține că, în acest moment, copiii ei sunt pe primul loc.

În plus, Shakira susține că ea a fost cea care a trebuit să facă sacrificii pe plan profesional la momentul în care l-a cunoscut pe Pique.

"El voia să joace fotbal și să câștige trofee, iar eu a trebuit să-l susțin. Unul din noi trebuia să facă acest efort și acest sacrificiu. Și l-am făcut eu. Mi-am pus cariera pe planul secund și am venit în Spania. A fost un act de dragoste. Mulțumită acestui aspect, copiii au putut să aibă mama alături. Și am o legătură incredibilă cu ei", a explicat Shakira.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te