Șefă de penitenciar s-a iubit cu un deținut ce a traficat o tonă de cocaină. Acum, face videochat

DE Alex Darvari | Actualizat: 11.11.2022 - 19:21
Fosta directoare de penitnciar - FOTO: stirikanald

Oana T., fosta directoare de penitenciar, a fost bătută de iubitul ei, după ce, în urmă cu ceva timp, a fost implicată în alte două scandaluri din cauză că a făcut videochat și din cauza relațiilor intime pe care le-a întreținut cu un deținut.

SHARE

Oana T a ajuns a director al închisorii de la Pelendava, din apropiere de Craiova

Presa locală relata că Oana T. a susținut examenul pentru obținerea postului în fața unei comisii din care a făcut parte și Ioan Băla, la momentul respectiv director general al ANP, care este, în același timp, tatăl unuia dintre cei patru copii ai ei.

În urma acestei situații, Băla a rămas fără funcția de conducere. La rândul ei, a trecut din scandal în scandal, pentru presupuse angajări ilegale, fals în acte și pentru dispariția unei cantități de 250 de tone de orz, pe care hoții ar fi furat-o din depozitul închisorii. Demisă din poziția de director, femeia a atacat decizia în instanță, dar nu a avut câștig de cauză.

Surse din cadrul ANP au declarat, pentru gandul, că după ce a pierdut funcția de la Pelendava, Oana a plecat la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova, unde a lucrat ca șef de tură.

Citește și: VIDEO O băutură alcoolică, secretul longevității pentru o femeie de 101 ani: „M-a ajutat”

Aici, aceasta ar fi făcut obiectul unui nou scandal intern, după ce a fost acuzată că ar fi întreținut relații sexuale cu un deținut. Sursele citate susțin că este vorba despre Tadas Miceika, un fost luptător lituanian condamnat pentru trafic internațional de stupefiante în dosarul „Cocaină la Marea Neagră”, când o ambarcațiune în care se afla o tonă de cocaină a suferit un accident, iar pachetele cu droguri au fost duse de Dunăre în apa mării.

Citește și: Polițista căreia șeful îi scria "Când plec, bagi două lemne groase în fundul sobei", primul succes

După acest incident, reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor au încercat să țină totul pentru ei.

După ce s-a aflat de presupusa aventură cu deținutul, aceasta nu a fost pusă sub acuzare, dar s-a pensionat pe caz de boală. Ulterior, Oana T. și-a făcut unele intervenții chirurgicale, a mers la sală și, după ce a obținut rezultatele dorite, a început să pozeze provocator pe site-urile pentru adulți.

Necazuri cu fostul iubit

Oana T., fosta directoare de penitenciar, a fost bătută de iubitul ei, după ce, în urmă cu ceva timp, a fost implicată în alte două scandaluri din cauză că a făcut videochat și din cauza relațiilor intime pe care le-a întreținut cu un deținut.

Cu toate acestea, în mediul online, femeia a postat câteva fotografii cu rănile care ar fi fost provocate de acesta, alături de cuvintele: „Când un bărbat devine violent, nu ii cauta scuze, nu îl ierta, pleacă. Nu o sa se schimbe, nu are nimic uman.....doar pleacă”.

„ Nu m-a lovit actualul iubit, ci fostul concubin cu care am avut o relatie de 12 ani si caruia i-am daruit doi copii minunati, am certificat medico-legal, am depus plângere penala. Nu este prima oara când folosește forța, am obosit sa ii caut scuze și sa iert un om care se comporta ca un animal.”, spune femeia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te