Romina Power și-a găsit liniștea, după dispariția fiicei ei, pictând icoane. Știe că este în viață

DE Alex Darvari | 12.05.2023 - 17:15
Romina, Al Bano și fiica lor - Foto: 41esimoparallelo.it

Al Bano a spus, într-un recent interviu, că fiica sa, care a dispărut, acum 30 de ani, s-a sinucis. Romina Power, de care, Al Bano a divorțat îl contrazice și are o altă ipoteză.

SHARE

Într-un număr al săptămânalului italian Maria con te ("Maria cu tine"), găsim un interviu sobru, dar intens, cu cântăreața și actrița Romina Power, axat pe marea ei devoțiune față de Fecioara Maria.

Romina Power: Căsătoria cu Albano Carrisi și nașterea celo 4 copii.


Romina Power - celebră cântăreață, actriță și personalitate TV și fiica a două mari vedete de la Hollywood, Tyrone Power și Linda Christian - a trecut de 70 de ani.

Ea a ajuns în prim-plan la 26 iulie 1970, când, la puțin peste 18 ani, s-a căsătorit cu un tânăr și promițător cântăreț italian, Albano Carrisi, fiul unor țărani din Apulia.

Căsătoria cu Romina Power, o decizie care inițial nu a fost aprobată de mama sa, s-a dovedit a fi cea mai bună: relația lor a fost profundă și fericită atât ca și cuplu căsătorit, cât și ca duo artistic, iar din această căsătorie s-au născut patru copii: Ylenia, Yari, Cristel și Romina, scrie aleteia.

Dispariția Yleniei

Deși timp de decenii cuplul a fost admirat pentru armonia lor în viață și la locul de muncă, ei s-au separat în 1999 și au divorțat în cele din urmă în 2012, impulsionați în parte de trauma provocată de dispariția misterioasă a primei lor fiice, Ylenia, la vârsta de 23 de ani, în New Orleans, în 1994. Corpul ei nu a fost găsit niciodată

În legătură cu această suferință teribilă, în timp ce tatăl ei este acum convins că s-a sinucis înecându-se în râul Mississippi, Romina continuă să creadă că fiica ei este încă în viață și se ascunde undeva.

După dispariția fiicei sale, nu a putut adormi decât dacă se ruga Rozariul. Cântăreața a povestit cum familia ei, pe jumătate de origine mexicană din partea mamei, era devotată Maicii Domnului din Guadalupe și cât de aproape s-a simțit de Maria în acel moment dramatic:

Citește și: 40 de ani este diva Teatrului Național din Craiova. Concediată, își vinde casa și ridică o biserică

„M-am întors la Maica Domnului în 1994, după dispariția fiicei mele Ylenia. Eram pierdută și nu găseam răspunsuri complete nicăieri. Nu puteam nici măcar să dorm. Așa că m-am dus la o mănăstire din New Orleans și i-am întrebat dacă au un rozariu. Mi-au arătat spre un teanc mare de rozariile colorate din plastic. Am ales unul. Recitându-l, apoi, am găsit în sfârșit pacea care să-mi permită să dorm, precum și certitudinea că, în cele din urmă, totul va fi bine. Că binele învinge răul. Tot timpul”, a spus cântăreața.

Grație regăsirii păcii interioare, Romina a putut să își reia drumul vieții, împăcându-se cu Albano și reluând un parteneriat strict artistic cu acesta.

Devoțiunea Rominei Power față de Maica Domnului din Guadalupe

Ea continuă să fie profund atașată de sanctuarul Maicii Domnului din Guadalupe din Mexic, dar a descoperit împreună cu sora ei Taryn că în La Crosse, Wisconsin, unde locuia, există un alt sanctuar dedicat acestei apariții a Maicii Domnului. A mers acolo să se roage în urmă cu trei ani, când a vizitat-o pe sora ei Taryn (care a murit de leucemie în 2020).

Romina Power este, de asemenea, pictoriță și în mai multe rânduri a pictat-o pe Maica Domnului, întotdeauna cu Pruncul Iisus: "A fost o perioadă în care am pictat numai Madone", a declarat ea pentru săptămânalul italian, mânată de "acel sentiment de pace și de seninătate pe care îl insuflă". 

Când Sfântul Ioan Paul al II-lea a sărutat-o pe Romina pe frunte

Nu îl cunoaște bine pe Papa Francisc, dar a avut o legătură specială cu Sfântul Ioan Paul al II-lea, după cum a dezvăluit în interviu:

„Cu cincisprezece ani înainte de a-l cunoaște personal, visam să merg și să vorbesc cu el. El m-a împărtășit de trei ori. Când m-am apropiat de el pe scena stadionului Maracana și, conform protocolului, m-am aplecat pentru a-i săruta inelul, el mi-a luat capul și m-a sărutat în schimb pe frunte”, a spus Romina.

Într-un interviu publicat de Newsweek România, Al Bano a susținut că fiica sa s-a sinucis. 

Citește și: Al Bano a aflat ce s-a întâmplat cu fiica lui dispărută acum 30 de ani. „Am vrut să mă sinucid”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te