Românii sunt fermecați de jocurile de păcănele cu fructe

DE Newsweek România | Actualizat: 21.12.2021 - 18:57
Românii sunt fermecați de jocurile de păcănele cu fructe

Jocurile de păcănele cu fructe sunt an de an printre cele mai populare sloturi, în toate cazinourile online licențiate. Afinitatea românilor pentru astfel de sloturi este explicată, în primul rând, prin nostalgia jocurilor „ca la aparate”, de altădată.

SHARE

Păcănelele cu fructe și cu șeptari mai sunt numite și păcănele „clasice”, chiar dacă grafica lor este cât se poate de modernă, efectele vizuale fiind realizate prin mijloace tehnice inovative. Primele aparate mecanice cu fructe nu dădeau câștiguri în bani, ci în gume de mestecat care aveau aroma fructului care forma combinația câștigătoare.

Numitorul comun al jocurilor de astăzi este reprezentat de șeptari, cireșe, căpșuni, prune, pepeni, struguri, uneori și de fructe tropicale. Cele mai multe dintre aceste jocuri au ca simboluri Scatter dolarul și steluța, care este fie aurie, fie violetă.

Nu toate jocurile din această categorie beneficiază de simbol Wild, care substituie celelalte simboluri (cu excepția celor Scatter) atunci când se pot forma combinații câștigătoare. Atunci când există, „Wild”-ul este reprezentat de un trifoi cu patru foi, de o inimă, de o coroană etc. De asemenea, în ofertele cazinourilor online licențiate de ONJN există sloturi cu fructe care au funcție de Free Spins (rotiri gratuite). Această funcție este declanșată atunci când pe ecran se opresc minim trei simboluri Scatter.

Imagini viu colorate, efecte audio amuzante

Dacă vorbim de sloturile produse de EGT (producător care a lansat numeroase păcănele cu fructe), foarte apreciate sunt funcția Gamble și Jackpoturile progresive.

Prin Gamble, fiecare câștig poate fi multiplicat prin ghicirea culorii cărții de joc care urmează să fie extrase dintr-un pachet virtual. Așa cum spuneam, versiunile online de sloturi cu fructe atrag printr-o grafică excelentă. Imaginile viu colorate sunt completate de efecte sonore amuzante, care creează bună dispoziție. Poți încerca sloturi free EGT înainte de a juca pe bani reali, pentru a vedea care îți place cel mai mult.

În principiu, fiecare joc are tabel de plată diferit, care poate fi consultat cu un clic pe simbolul „i” (de la Info) sau pe „Menu”.

Unele jocuri au număr de linii de plată fix, în timp ce altele își oferă posibilitatea de a alege pe câte linii de plată vrei să joci. Cu cât numărul este mai mare, cu atât și crește și pragul mizei minime, dar și potențialele câștiguri sunt mai însemnate.  Apropo de miză, ea trebuie setată înainte de apăsarea butonului „Rotire”.

Iată câteva exemple de jocuri populare cu fructe:

Shining Crown – este „regele” jocurilor cu fructe și șeptari din ultimii ani, datorită Payout-ului ridicat și volatilității scăzute, care face ca rotirile câștigătoare să fie dese. Are funcția Gamble și patru jackpoturi progresive (Jackpot Cards). Coroana strălucitoare este „Wild”, iar dolarul și steluța aurie sunt simboluri Scatter;

Fruit Party – ca noutate, printre simboluri apare mărul verde. Sunt 49 de simboluri pe ecran, iar cele care formează combinații câștigătoare dispar, lăsând locul altora, astfel că se pot obține mai multe câștiguri în aceeași rundă. Există un simbol Scatter, sămânța de aur. Trei simboluri Scatter declanșează modul rotiri gratuite.

Wooden Fruits – grafica este originală, fructele fiind pictate pe bucăți de lemn. Nu există simbol Scatter, dar există un simbol Wild, „în persoana” unui tăietor de lemne animat care iese pe un geam, ținând toporul pe după ceafă.

5burning Heart – este asemănător cu Shining Crown, doar că simbolul Wild este reprezentat de o inimă, iar culoare steluței Scatter este violet, nu galben. Există și Jackpot Cards, și funcția Gamble

Flaming Hot extreme – are ca simboluri: pepenele, banana, strugurele, mărul roșu, caisa, și cireașa. Există un simbol Wild și două simboluri Scatter: dolarul și BAR. Pe lângă cele patru jackpoturi progresive și funcția Gamble, poți declanșa și funcția Respin.

100 Burning Hot – are 100 de linii de plată și patru Jackpot Cards alimentate de fiecare sumă mizată de miile de jucători simultani. Trifoiul cu patru foi este simbol „Wild”, iar dolarul și steluța violet sunt simboluri Scatter. Nu lipsește funcția „Gamble”.

_________

Articol sponsorizat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te