Români dezamăgiți de Revelionul în Turcia. ”Mâncarea era rece, băutura venea greu. Ne-au pus manele”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 21.09.2023 - 16:36
Românii vor să meargă de Revelion în Turcia Foto: turkeyvisaonline.com (imagine cu rol ilustrativ)

Românii deja se pregătesc de petrecerea de Revelion. Unii dintre ei vor să meargă în Turcia pentru acest eveniment. Însă cei care au fost în anii trecuți acolo au păreri împărțite.

SHARE

Abia s-a terminat perioada concediilor însă românii se gândesc din nou la petreceri. Urmează sărbătorile de iarnă, iar rezervările pentru Crăciun și Revelion sunt deja pe ultima sută de metri. 

Unii dintre cei care încă nu au ceva stabilit caută informații despre locuri mai exotice.

Români dezamăgiți de Revelionul în Turcia. ”Mâncarea era rece, băutura venea greu. Ne-au pus manele”

Un român a întrebat pe un grup de socializare destinat vacanțelor sub 500 de euro dacă ar merita efortul de a merge în această țară de Revelion. 

”A făcut Revelionul la Istanbul cineva? Aștept sfaturi pentru un Revelion reușit”, se arată în postare.

Utilizatorii grupului au venit imediat cu sfaturi și explicații. 

Citește și: Un concediu de vis s-a transformat într-un coșmar pentru o familie de români, în Turcia

”Nu recomand Revelion la turci. Am fost de Revelion în Istanbul, cu greu am reușit să ne țină turcii pînă la ora 2.00 am. Au servit felurile de mâncare unul după altul, foarte repede, ca să scape de noi. Cred că cele mai reușite revelioane sunt la noi în România, asta este părerea mea”, a explicat un utilizator.

”Anul trecut am fost de Revelion în Istanbul, am făcut o croazieră pe Bosfor în noaptea de Revelion.. a fost oribilă, mâncarea era rece.. fiind vorba doar de români, ne-au băgat manele toată noaptea pe vapor, iar dacă comandai ceva de băut venea foarte greu. La final ne-au dus în dreptul podului și, ce să vezi- surpriză- nu au fost aritficii.. Nu vă recomand să mergeți de Revelion acolo”, a scris un alt român.

”La ora 12 se termină petrecerea. Poate fi o experiență interesantă”, a încercat cineva să mai ”îndulcească” conversația.

”Am fost acolo, am făcut revelionul pe Bosfor. A fost frumos. Odată în viață se merită. Dar, cum zic și alte persoane 9:00-2:00. Este totuși suficient dacă nu ești "extrem de petrecăreț"”, a explicat un alt turist.
 
 
Alt utilizator a explicat că pentru cei care vor să fie departe de toată agitația de Revelion, poate alege Turcia.
 
”Dacă vrei să te detașezi de toate , Revelionul în Turcia este alegerea perfectă ! Ei nu sărbătoresc Crăciunul sau Revelionul, dar organizează mese festive la restaurant!
 
Ca să fiu obiectiv și să nu-i jignesc pe ceilalți care au postat pe aici , este mult mai de bun gust , cu muzică , mâncare bună și artificii la 12 noaptea, pe la 1 sau 2 se încheie tot , dar la prima oră dimineața , este peste tot deschis și iți poți savura cafeaua în noul an undeva pe Bosfor !

Românul e învățat să îndese mâncare și băutură în stomac până nu mai poate , să stea până dimineață și să doarmă după vreo 2 zile . Aici nu este cazul…”, a fost explicația unui alt român.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te