Patru hoteluri de lifestyle, patru destinații culturale

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 22.11.2019 - 12:45
Hotel Due Torri

O combinație de relaxare cu învățărare nu poate fi decât benefică pentru trup și suflet.

SHARE

1 -  Verona - Hotel Due Torri

Situat în centrul istoric al Veronei, în apropiere de Biserica Sf. Anastasia și la o aruncătură de băț de celebrul balcon al Julietei, precum și de Piazza Bra, Hotelul Due Torri este, de fapt, un palat din secolul al XIV-lea, numit „Dell’Aquila“, care se află pe lista monumentelor istorice.

Ambianța luxoasă, calitatea mobilierului și serviciile ireproșabile sunt trăsăturile care i-au construit titlul de cel mai renumit hotel de cinci stele din Verona și i-au permis să devină membru al „The Leading Hotels of the World“.

În ceea ce privește serviciile, merită menționat faptul că Hotelul Due Torri este vânzător autorizat al Fondazione Arena di Verona, ceea ce dă posibilitatea oaspeților să cumpere bilete la Festivalul de Operă din Verona prin intermediul concierge-ului.

2 - Londra - The Royal Horseguards a Guoman Hotel

The Royal Horseguards a Guoman Hotel domină râul Tamisa, din apropierea London Eye.

Imobilul în stil victorian este renovat cu o deosebită grijă pentru detalii, interioarele sunt iluminate de candelabre spectaculoase, iar designul contemporan al camerelor conferă hotelului de cinci stele un plus de rafinament.

The Royal Horseguards este un loc perfect pentru relaxare și reîncărcarea bateriilor pentru o nouă zi în capitala plină de viață a Marii Britanii. „5 O’Clock Tea“ îl puteți servi în timp ce admirați Tamisa, iar prânzul sau cina în restaurantele premiate sunt o adevărată desfătare pentru papilele gustative.

3 - Milano - Hotel Park Hyatt

Park Hyatt Milano este un hotel magnific, situat ideal, la intrarea în celebra Galleria Vittorio Emanuele din Milano, la doar câțiva pași de Duomo di Santa Maria Nascente.

Iar Teatrul La Scala se află chiar la celălalt capăt al Galleria Vittorio Emanuele. Liniile arhitecturale exterioare fascinante ale clădirii hotelului de lux se continuă la interior.

Camerele decorate cu mult gust sunt spațioase, dispun de băi din marmură și oferă vederi splendide.

Iar pe lista serviciilor de top se regăsesc personalul multilingv, un concierge 24/7, room service, un centru de afaceri bine echipat, o sală de sport, un centru Spa & Wellness de lux, un bar primitor și două restaurante extrem de apreciate, care servesc preparate delicioase alături de vinuri fine.

4 - Paris - Hotel Lancaster

În momentul în care Hotelul Lancaster din Paris și-a deschis porțile, conceptul de „boutique hotel“ încă nu exista.

Cu toate acestea însă, locația urmărește perfect definiția actuală a acestei noțiuni. La jumătatea secolului trecut, de exemplu, la Lancaster puteai să te întâlnești cu actrița Grace Kelly sau cu scenaristul, regizorul și actorul Noël Coward.

Și, nici astăzi, hotelul nu și-a pierdut din strălucire, pragul său fiind trecut permanent de nume mari din lumea showbiz-ului sau a filmului.

Deși este situat pe Champs-Elysées, Lancaster este o oază de liniște și relaxare. Camerele sunt decorate cu antichități, iar băile placate cu marmură sunt în stil Art Deco.

Serviciul este impecabil, punând accentul pe discreție. Gurmanzii pot lua masa la La Table du Lancaster, restaurantul cu stele Michelin al hotelului.

Un mare atu al hotelului îl constituie grădina Lancaster, un colț de natură și liniște chiar în inima plină de viață a Parisului.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te