Papadopol, divorț după 12 ani pentru că „voia să fie cowboy”. Își suna fosta soție să îl consilieze

DE Alex Darvari | Actualizat: 03.07.2023 - 18:35
Alexandru Papadopol și Ioana - Foto: click.ro

Actorul Alexandru Papadopol a divorțat, neașteptat, de Ioana Ginghină după 12 ani de relație, iar fosta soție face lumină asupra momentului delicat prin care a trecut. Ioana spune că Papadopol a vrut o nouă experiență și descrie termenii separării.

SHARE

Alexandru Papadopol și Ioana au fost căsătoriți nu mai puțin de 12 ani. La un moment dat, Papadopol s-a îndrăgostit de soția lui Adrian Titieni și, în final, au format un cuplu. Papadopol a divorțat de Ioana, în timp ce Adriana a divorțat de Adrian Titieni.

Au trecut aproape 5 ani de la divorț, iar Ioana dă noi detalii despre despărțirea celor doi. Ea spune că Papadopol a rupt relația pentru că voia altceva. „Atunci totul durea foarte tare. Dacă soțul își dorește să fie cowboy, așa cum mi-a spus el mie, atunci nu ai ce să îi faci. Lasă-l să fie cowboy!”, a spus ea într-un podcast.

Ioana spune că Papadopol o suna după despărțire. „Mă întreba de anumite decizii pe care să le ia în viața lui personală, legate de femeile din viața lui. I-am zis, dacă tu ai plecat din căsnicie să te distrezi, atunci distrează-te...

Dacă îmi zicea, «păi, nu știu, uite, e mai creață decât tine și îmi place mai mult», păi eu nu muream de ciudă. Mă duceam să o tund pe biata femeie. Dacă am avut să mă bălăcăresc cu cineva, să fie doar între mine și Alexandru. Nici Adriana nu a primit nici măcar un telefon vreodată. Mie mi s-a spus că și de Jennifer Lopez s-a plictisit cineva”.

Ioana spune că relația actorului cu Adriana Titieni s-a terminat.

„Ce parteneră? Ha, ha. Nu mai e de mult cu Adriana. A dispărut din peisaj, din păcate. Nu știu dacă e altcineva acum, asta trebuie să îl întrebați pe el.

Adică știu, dar mai bine îl întrebați pe el. Nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că nu e domeniul meu și chiar nu mai vreau să intru în nicio discuție, nici acasă, nici cu voi”, potrivit podcastului realizat de Cristina Șișcanu.

Citește și: Papadopol a divorțat după 12 ani pentru o colegă: „Nu sunt fericit”. De ce l-a iertat fosta soție

Actorul Adrian Titieni a fost extrem de afectat de faptul că soția sa, Adriana, a rupt căsnicia pentru Papadopol.

„Dacă se întâmplă la 30 de ani este una, dacă se întâmplă la 55 e alta. Am ieșit din ecuația posibilei conjugări. Orice aș fi învățat nu mai am unde să practic. Mai sunt și excepții, dar nu este cazul meu.

O relație care a devenit incompatibilă la acel moment, copiii erau cât de cât în echilibru emoțional… am hotărât că cel mai bun lucru pentru viața fiecăruia dintre noi este să ne separăm. Habar nu am dacă a fost cel mai bun lucru, dar la momentul respectiv așa am considerat”, a spus Adrian Titieni.

Citește și: Adrian Titieni, la 4 ani după ce a fost părăsit pentru Al. Papadopol: Văd iubirea ca un compromis

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te