Onlyfanista Bia Khalifa, „cadou” de Paște pentru Fulgy. I-a trimis executorul judecătoresc la ușă

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 14.04.2023 - 11:45
Fulgy și Bia Khalifa - Foto: Facebook

Scandalul dintre Fulgy de la Clejani și fosta sa iubită, onlyfanista Bia Khalifa, trece la nivelul următor, după ce judecătorii nu i-au acordat „vedetei” ordinul de restricție solicitat.

SHARE

Înainte de Paște, scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa se întețește. Onlyfanista a trecut la planul B în ceea ce privește ”războiul” pe care îl poartă cu fostul ei partener de viață. După ce i-ar fi cumpărat lui Fulgy mai multe articole vestimentare, după ce ar fi plătit o amendă din cauza lui și s-a ales și cu laptopul și telefonul spart, Bia Khalifa vrea să fie despăgubită pentru toate aceste bunuri.

Mai întâi, Bia a încercat să-i ceară pe cale amiabilă lui Fulgy să o despăgubească și a luat legătura și cu tatăl lui Fulgy, însă, deoarece lucrurile nu s-au rezolvat, a decis să mai facă un pas.

Citește și: VIDEO Bia Khalifa, pusă jos și încătușată după ce a înjurat polițiștii. Fulgy de la Clejani a filmat

Astfel, împreună cu avocatul ei, Bia Khalifa i-a transmis o notificare oficială lui Fulgy, iar un executor judecătoresc i-a bătut la ușă tânărului pentru a a-l instanța și astfel el să ia la cunoștință ce are de făcut.

”Executorul s-a dus să-i lase scrisoarea transmisă de avocatul meu, respectiv Ionuț Dojan. Dacă după această scrisoare nu își dă seama de cât de gravă e situația, nu e conștient... Eu dacă aș fi primit-o, aș fi rezolvat situația. Dacă el nu rezolvă înseamnă că nu e conștient de ce se întâmplă și de consecințele pe care le are”, a declarat Bia Khalifa, relatează spynews.ro.

Prin acest mijloc, Bia îi dă ultimatum fostului ei iubit pentru a mai avea o șansă să scape de acest caz înainte de a se agrava lucrurile.

Citește și: Fulgy de la Clejani a dat un pumn, a furat un telefon, a luat 2 ani închisoare. Era pericol public

Onlyfanista Bia Khalifa, decisă să-i facă plângere penală lui Fulgy de la Clejani

Dacă nici de această dată Fulgy nu va ține cont de notificarea de punere în întârziere de la avocatul Biei Khalifa, tânărul va ajunge din nou în instanță.

Bia Khalifa e decisă să-i facă plângere penală acestuia pentru toate pierderile pe care le-a avut în ultima vreme.

Fulgy are la dispoziție doar trei zile pentru a putea să o despăgubească pe Bia Khalifa.

Blondina susține că fostul ei iubit nu e conștient de gravitatea situației și la cât de departe s-a ajuns, totul doar din vina lui.

”Prin această scrisoare îi e transmis că mi-a luat chestiile, le-a purtat, trebuie să mi le despăgubească, trebuie să-mi despugubească și amenda din Milano, laptopul spart, telefonul. El are trei zile să-mi dea chestiile, dacă nu îi vor face plângere penală”, a mai spus Bia.

Bia Khalifa și Fulgy au avut o relație de doar o lună de zile. După despărțirea celor doi a izbucnit scandalul, iar Bia Khalifa ar fi fost amenințată de către tânăr, dar și lovită de acesta în vacanța pe care amândoi au avut-o în Milano în timpul scurtei relații.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te