Oana Zăvoranu, director de comunicare la Primăria Sector 5, prestează gratis pentru Piedone

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 12.11.2021 - 12:28
Oana Zăvoranu, director de comunicare la Primăria Sector 5, prestează gratis pentru Piedone. / Foto: spynews.ro
Oana Zăvoranu, director de comunicare la Primăria Sector 5, prestează gratis pentru Piedone. / Foto: spynews.ro

Oana Zăvoranu a fost numită director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5 de primarul Cristian Popescu Piedone, cu care s-a și fotografiat în biroul său pentru a se lăuda pe rețelele de socializare.

SHARE

Vedeta a precizat că a primit acestă propunere cu mare bucurie și consideră că are multe lucruri de spus, de transmis și că va putea să facă multe schimbări în această perioadă pe partea de comunicare a Primăriei Sector 5.

Oana Zăvoranu se ocupă gratis de comunicare, de tot ce înseamnă mass-media, și showbiz la Primăria Sector 5

”Cu zâmbetul pe buze și cu încredere în mine, eu nu sunt angajatul primăriei, eu nu sunt plătita, nu sunt remunerată, nu ajung la Oana Zăvoranu în buzunar bani publici. Pur și simplu consider că am lucruri de spus, de făcut, mă voi ocupa de partea de comunicare, de tot ce înseamnă mass-media, showbiz”, a afirmat Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

Citește și: „Bodyguardul lui Dumnezeu”, făcut KO, în fața soției, de „Faraonul de la Madrid” cu un filmuleț

Cum a ajuns Oana Zăvoranu să lucreze pentru Piedone

Oana Zăvoranu s-a implicat în foarte multe activități de-a lungul timpului, astfel că de la actriță, cântăreață, moderatoare de televiziune si femeie de afaceri, a ajuns și în politică. Prima dată, alături de mama sa. În urmă cu mai mulți ani, Oana Zăvoranu, precum și mama ei, Mărioara, au fost membre ale Partidului România Mare, însă nu pentru mult timp. După ce a renunțat la această funcție, odată cu trecerea timpul s-a arătat din nou interesată de politică, iar în anul 2017 își întreba fanii dacă ar fi alături de ea în cazul în care va înfiinţa un partid care să se ocupe doar de drepturile animalelor.

Citește și: Sora sexy-polițistei angajată în sistemul energetic, manichiuristă, șefă la Parking București

Acum însă, după mai multe încercări, s-a hotărât să accepte postul de director de Comunicare la Primăria Sector 5. Iar Piedone a mărturisit că se cunoște de multă vreme cu bruneta și o consideră extrem de potrivită pentru această funcție, argumentând că o să facă o treabă bună în acest domeniu.

”Oana nu are o necesitate de bani. Are o experiență vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte (…) când făcea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaștem de atunci. Am avut o relație foarte frumoasă de-a lungul timpului”, a declarat Cristian Popescu Piedone, relatează spynews.ro.

Citește și: Oreste, prins coducând sub influența susbtanțelor interzise. A mai avut probleme în trecut

Diva și-a deschis și o clinică

De asemenea, diva a mai precizat că a reușit să-și descopere bunele calități de manger, de organizare, iar din acest motiv și-a deschis și o clinică împreună cu soțul ei pe care vrea să o dezvolte și să deschidă cât mai multe sedii în București și nu numai.

”Mi-am descoperit și calități de bun manager, bun gospodar, așa sunt eu în casa mea, în business-urile mele, mi le gospodăresc eu cu soțul meu, dar mai ales în primul rând cu mine”, a declarat Oana Zăvoranu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te