O croazieră unică peste Tropicul Cancerului

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 09.08.2018 - 23:44
Lux și opulență Din cabinele 
acestui vas 
poate fi admirată marea în toată splendoarea sa. 
Iar în fiecare 
dimineață, 
vă treziți în altă destinație

Croaziera este acel tip de vacanță în care împachetezi odată, pentru a te trezi, în fiecare dimineață, în altă destinație.

SHARE

Iar, dacă itinerarul ales trece printre cele 137 de insule, insulițe și atoli din Arhipelagul Hawaii, care se întind, asemenea unui șirag de perle inegale, peste Tropicul Racului sau al Cancerului, cum i se mai spune, și a mai fost și votat 12 ani la rând drept cel mai bun, atunci experiența nu poate fi decât unică, atât pentru îndrăgostiți, cât și pentru familiile cu copii sau cei aflați în căutarea distracției supreme.

Hawaii este printre cele mai incitante și primitoare destinații de pe Pământ. Iar dacă doriți să descoperiți acest paradis și să pătrundeți în spiritul „Aloha“, itinerarul Norwegian Cruise Line este soluția. În opt zile, luxoasa navă Pride of America face înconjurul principalelor patru insule ale celui de-al 50-lea stat american. Îmbarcarea are loc în Honolulu, Oahu. Apoi, în fiecare dimineață, vă treziți în altă destinație: Kahului (Maui), Hilo (Hawaii), Kona (Hawaii), Nawiliwili (Kauai). De-a lungul croazierei, Pride of America petrece peste o sută de ore la ancoră, pentru ca turiștii să descopere plajele superbe, cu nisip alb, negru și chiar verde și să se distreze cât mai mult la țărm. Prin urmare, timpul este suficient pentru a învăța mișcările de „Hula Hula“, dansul tradițional hawaiian. 

Orele petrecute pe insule nu se traduc, însă, doar prin plajă și relaxare. Există peste o sută de lucruri ce merită experimentate în Hawaii. De exemplu, puteti face un tur cu elicopterul pe deasupra vulcanilor activi, puteți coborî până la 30 de metri în adâncul Oceanului Pacific cu submarinul Atlantis, pentru a explora zece hectare de „grădini“ de corali colorate, puteți păși pe solul vulcanic selenar din Haleakala (Maui), sau vă puteți exersa loviturile de crosă pe unele dintre cele mai palpitante și frumoase terenuri de golf din lume. 

Mai mult, nici timpul petrecut la bordul „orașului-plutitor“ nu este plictisitor. Veți găsi, cu siguranță, cel puțin un motiv pentru a îndrăgi nava. Grație conceptului „Freestyle Cruise“, pasagerii Pride of America au maximum de libertate. Nu există ore fixe pentru mese și puteți mânca unde doriți, când doriți. Nu se impune un anumit „dress code“, iar toate restaurantele au vedere la „mare“, ceea ce oferă clienților o senzație incredibilă. 

Totodată, adulții și persoanele singure beneficiază de o atenție aparte la bordul vasului. Norwegian Cruise Line este singura linie de croazieră care s-a gândit și la cei care călătoresc singuri, realizând cabinele „Studio“, cu un design futurist și, important, cu tarife fără supliment single. Mai mult, cei care călătoresc singuri și stau în aceste cabine au un club cu circuit închis, unde își pot lăsa mesaje sau propuneri de întâlnire. De asemenea, navele Norwegian au spații exclusiviste destinate numai adulților (Spice H2O), doar adolescenților (Entourage) sau doar copiilor (Splash Academy), care vor fi fascinați de prezenta personajelor Nickelodeon (Dora Music Party, Nickelodeon’s Pajama Jam Breakfast) sau a podelei interactive, o modalitate haioasă de a se distra  și a învăța fel de fel de mișcări de dans.

Chiar dacă „Aloha, Hawaii!“ și „Hula Hula“ sună scump, o croazieră de șapte nopți pe cel mai bun itinerar din Hawaii porneste de la circa 1.300 de euro. Este adevărat, la acest preț se adaugă și cel al biletului de avion. Dar, dacă rezervarile se fac din timp, se pot obține cotații convenabile. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te