Motivul pentru care mama lui Fuego nu merge niciodată la concertele fiului său. „Se ascunde”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 13.06.2024 - 07:23
Motivul pentru care mama lui Fuego nu merge niciodată la concertele fiului său. „Se ascunde” - Foto: Andrei Surugiu / imagine rol ilustrativ

Motivul pentru care mama lui Fuego nu merge niciodată la concertele fiului său. „Se ascunde”. Ce spune artistul despre ființa care i-a dat viață?

SHARE

Motivul pentru care mama lui Fuego nu merge niciodată la concertele fiului său. „Se ascunde”. Ce spune artistul despre ființa care i-a dat viață?

Citește și: A fost partenera lui Amza Pellea. Timp 40 de ani e dată dispărută. Se reîntoarce la prima iubire

Motivul pentru care mama lui Fuego nu merge la concertele fiului 

Fuego, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România a vorbit întotdeauna deschis despre relația cu părinții săi, aducându-le întotdeauna laude și compliemente pentru modul în care l-au crescut. 

Adevărata mamă a lui Fuego pentru că multă lume a crezut că Irina Loghin este mama artistului, după ce au filmat împreună videoclipul piesei „Împodobește, mamă, bradul!”, este Eugenia Surugiu.

Fuego spune că mama lui și-a pus viața în slujba sa și tot ceea ce a realizat este datorită sacrificiilor mamei sale.

În urmă cu mai bine de un deceniu, tatăl lui Fuego  s-a stins din viață. Bărbatul a murit în preajma Sărbătorilor Pascale, în urma unui infarct. Soțul Eugeniei Surugiu avea 59 de ani, iar în urma sa a lăsat o familie care îi simte și astăzi absența.

Deși este celebru de mic, artistul a mărturisit că nu și-a lăsat părinții să meargă la concertele lui pentru a nu se emoționa, iar acum aceleași lucru se întâmplă și cu mama care nu vine la concertele sale. 

„Mama, dacă vine, se ascunde”

Recent, Paul Surugiu (Fuego), în vârstă de 47 de ani, a fost invitat în podcast-ul Marei Bănică, în care a făcut declarații despre mama sa, afirmând că are cu ea o relație excepțională. Artistul recunoaște că și-a iubit părinții mai mult decât orice pe lume, însă mama a fost cea care a fost mai aproape de sufletul său. 

Citește și: Tatăl, un actor adorat de milioane de copii. Fiica joacă în 10 filme și dispare. Avea 27 de ani

Astfel, Fuego și-a deschis sufletul și a povestit că îi va rămâne veșnic recunoscător celei care i-a dat viață, nu doar pentru că l-a crescut de una singură, ci și pentru că l-a ajutat și sprijinit să-și găsească calea. Paul Surugiu și-a amintit că pe când avea doar 15 ani, mama lui, fără vreun ajutor, l-a luat de mână și la dus în București, ei locuind în Turda, județul Cluj.

„Mama mea este regina, ea trebuie să fie răsfățată, pentru că mama este singurul om care, la 15 ani (ai lui – n. red.), și-a luat copilul de mână de la Turda, a luat biletul de tren de la Oradea către București, singurul accelerat prin Câmpia Turzii, pentru că Turda nu are gară, și m-a dus la București, neștiind unde merge.

Am ajuns la Gara de Nord, a intrat cu mine de mână, dimineața la ora 9, și l-a sunat pe domnul Kerestely: Maestre, sunt o doamnă de la Turda și dumneavoastră sunteți tot din Ardeal, de la noi, și mi-am adus copilul să-mi spuneți dacă pot să investesc în el, să-l fac artist. Totul a pornit de acolo”, a povestit Fuego în cadrul podcastului Povești de film.

Chiar dacă are de ce să fie mândră, băiatul său fiind acum unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România, mama lui Fuego se emoționează până la lacrimi când fiul ei urcă pe scenă, aceasta fiind și motivul pentru care evită să meargă la concertele fiului său. 

„Mama nu vine la concertele mele. Ea vine doar când stă după stâlp, să nu mă vadă. Mama, dacă vine, se ascunde. Foarte rar vine în sala de spectacol, pentru că are emoții colosale și, dacă mama e în sală, trebuie să spun, doar e mama. Anul ăsta am făcut-o la un concert și când am anunțat că mama e în sală, de emoții, nu s-a ridicat înm picioare. Mă bucur că încă trăiește”, a declarat foarte emoționat, la rândul său, Fuego.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te