Motivul pentru care Anca Țurcașiu a decis să divorțeze de fostul soț? ”Voi avea parte de tot binele”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 25.07.2024 - 09:39
Motivul pentru care Anca Țurcașiu a decis să divorțeze de fostul soț? A făcut anunțul pe Facebook - Foto: Arhivă personală Anca Țurcașiu / imagine cu rol ilustrativ

Motivul pentru care Anca Țurcașiu a decis să divorțeze de fostul soț? Ce motiv a determinat-o să pună punct relației?

SHARE

Motivul pentru care Anca Țurcașiu a decis să divorțeze de fostul soț? A făcut anunțul pe Facebook. Ce motiv a determinat-o să pună punct relației?

Motivul divorțului dintre Anca Țurcașiu și soțul ei

Anca Țurcașiu a divorțat în urmă cu patru ani, de bărbatul cu care a împărțit totul timp de 20 de ani. Pe atunci ea părea fericită și anunța că vrea să se mute în Tailanda, unde a și trăit o vreme de trei săptămâni. Anunțul divorțului l-a făcut pe Facebook, chiar în ziua în care a divorțat. 

Citește și: Soțul Ancăi Țurcașiu poate rămâne cu toată averea după divorț. Nu are bani să își apere drepturi

Artista a povestit cum a ajuns povestea lor de iubire să se termine în acest mod și a dorit să mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea în această perioadă. 

"Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!", a scris actrița pe contul personal de Facebook. 

După trei ani de la divorț, nu încheiase partajul

În vara anului 2023, Anca Țurcașiu încă se judeca cu fostul soț pentru diverse bunuri. Pentru că nu poate achita taxa de timbru, artista a ajuns într-o situație delicată.

Cei doi soți au pus deoparte o avere consistentă, dar nici după 3 ani nu au reușit să o împartă. Pentru că a cerut o parte importantă din avere, artista e nevoită să plătească o taxă de timbru de 6.000 de euro. Artista a spus că nu are de unde să o achite pentru că nu are venituri constante. Instanța i-a respinse cererea prin care voia să fie scutită de taxa de timbru după ce s-a constat că artista deține, totuși, mai multe imobile, scrie viva.ro

În apărarea sa, Țurcașiu a spus că nu are venituri constante din activitatea rtistică.

Nu de mult, Anca Țurcașiu spunea că a trecut peste divorțul de Cristian Georgescu și a dat detalii despre acel moment greu din viața ei.

Citește și: VIDEO Anca Țurcașiu s-a mutat la 7.000 km de România. „Mă gospodăresc cu mâncarea și transportul”

„Aș putea să fiu un mesager foarte bun pentru femeile care trăiesc niște momente neplăcute să aibă curaj s-o ia de la capăt, să realizeze că este o singură viață pe Pământ și că niciun bărbat din lume nu poate să-ți aducă nici fericire, nici nefericire, singura persoană care poate să-ți aducă bine este sinele tău și Divinitatea.

Îți trebuie mult curaj și multă asumare ca să faci asta, dar eu cred că mi-a întins cineva de Sus o mână și am reușit, a fost foarte greu, a fost mult mai greu decât aș fi crezut vreodată, dar acum sunt un om extrem de fericit, echilibrat, împlinit și mulțumit”, a spus artista.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te