Manelistul Bogdan de la Ploiești pleacă definitiv din România. Își deschide restaurant în Elveția

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 12.01.2022 - 10:39
Manelistul Bogdan de la Ploiești pleacă definitiv din România. Își deschide restaurant în Elveția. / Foto: spynews.ro

Vești proaste pentru toți fanii lui Bogdan de la Ploiești! Deși are parte de un succes răsunător în ceea ce privește muzica la noi în țară, manelistul a decis să se mute definitiv din România.

SHARE

Bogdan de la Ploiești a explicat pe contul său de Instagram că are de gând să se mute în Elveția, alături de cei care i-au dat viață. Manelistul a povestit că este convins că aceasta este cea mai bună decizie pe care ar fi putut să o ia, atât pentru el, cât și pentru părinții săi.

Fostul partener de scenă al lui Theo Rose a afirmat că și-a achiziționat deja locația mult dorită, în Elveția, acolo unde va deschide un restaurant cu mâncare tradițională românească. Marea deschidere va avea loc în luna februarie a acestui an.

Citește și: Nicolae Guță a început la „târnăcop”. Tata, bișnițar. Mama, ghicitoare, „dădea vrăjeală la gagici”

”În ultima perioadă am alergat foarte mult pentru viitorul meu, dar mai ales al părinților mei. Vă anunț, cu bucurie în suflet, că am luat deja locația, aici, în Elveția. În curând, restaurant românesc. În februarie, marea deschidere, prima zi va fi gratis pentru toți românii mei”, a scris Bogdan de la Ploiești pe Instagram, relatează spynews.ro.

Mai mult decât atât, Bogdan de la Ploiești a dat de înțeles că este vorba despre o afacere de familie, spunând că de abia așteaptă ca cei care vor trece pragul restaurantului să îi cunoască pe părinții săi.

De altfel, manelistul a recunoscut și a confirmat zvonurile conform cărora se va muta definitiv în Elveția, spunând că iubește din toate punctele de vedere această țară.

Citește și: Irina Tănase plânge după Liviu Dragnea: „N-au existat fapte de care să mă rușinez”

Bogdan de la Ploiești nu se lasă de manele

În ceea ce privește cariera sa muzicală, artistul a mărturisit că va continua să cânte, peste tot în Europa.

”De abia aștept să îmi cunoașteți părinții. Mă voi muta aici definitiv, pentru că iubesc țara asta, dar cariera mea muzicală nu se va opri, din contra, de abia începe! Separat, vom cânta în toată Europa. Revin cu detalii. Vă pup și vă iubesc”, a mai scris manelistul, potrivit spynews.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.