Nicolae Guță a început la „târnăcop”. Tata, bișnițar. Mama, ghicitoare, „dădea vrăjeală la gagici”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 12.01.2022 - 10:15
Nicolae Guță a început la „târnăcop”. Tata, bișnițar. Mama, ghicitoare, „dădea vrăjeală la gagici”. / Foto: cancan.ro

Binecunoscutul manelist Nicolae Guță a negat că s-a născut într-o familie săracă, așa cum apare în biografia ”oficială” a acestuia, și a devăluit câteva detalii despre părinții săi, precum și despre tinerețea sa. Era căsătorit în clasa a IX-a.

SHARE

Născut la Aninoasa, județul Hunedoara, Guță spune acum că tatăl lui a făcut extrem de mulți bani îm vremea comuniștilor. Manelistul spune că averea tatălui său, căruia i-a și dedicat un tatuaj plasat pe frunte, se ridica la peste o jumătate de milion de lei, în condițiile în care o mașină nouă costa între 65.000 și 85.000 de lei.

”Tatăl meu chiar a fost... cu toată modestia... țin să subliniez acest lucru, tatăl meu a fost șmecher în adevăratul sens al cuvântului. Tatăl meu a avut mulți bani. Dacă stau să mă gândesc, undeva la 6-700.000 de lei. La 500.000 de lei, Ceaușescu te punea la zid și trăgea în tine ca în câine. Legea H! Te băga la subminarea economiei. Atâți bani a avut părintele meu.

Citește și: Irina Tănase plânge după Liviu Dragnea: „N-au existat fapte de care să mă rușinez”

Am avut un super-tată. Când s-a îmbolnăvit el, a fost foarte mult timp... Cât fusese sănătos, el făcuse foarte mulți bani. Mama mea era mare ghicitoare, dar nu știa nimic, vrei să te mint? Le dădea vrăjeală și tromboneală la gagici, grupa mare. Nu le lua nici mulți bani, să nu fie o pierdere semnificativă la buzunare.

Eu așa am crescut, cu ajutorul doamnelor și a domnișoarelor care veneau și cotizau la mama. Ea, practic, nu făcea altceva decât să ducă o ședință de consiliere, era un fel de psiholog”, a povestit Nicolae Guță, relatează wowbiz.ro.

Se pare însă că averea pe care tatăl lui Guță a strâns-o din bișniță cu săpun adus de peste graniță a fost risipită în perioada în care părintele manelistului s-a îmbolnăvit și nu a mai putut să producă bani.

Citește și: O româncă și-a înscenat înmormântarea live pe TikTok: „Puneți-mi capacul, că îmi e frig!”

Nicolae Guță s-a căsătorit când a trecut din clasa a VIII-a în a IX-a. Primul său job a fost „la târnăcop și lopată”

”Când am trecut din clasa a opta în a noua, m-am căsătorit cu Mariana. Într-a noua, eu eram deja căsătorit, aveam nevastă acasă și mergeam la școală.

După ce m-am căsătorit cu Mariana, tatăl meu a fost bolnav foarte mulți ani, în jur de 10 ani și ceva el tot a fost bolnav. În timpul ăsta, el nu a mai câștigat bani și pur și simplu am trăit din ce a agonisit până atunci. Timpurile s-au schimbat, banii s-au devalorizat.

Citește și: Soțul Oanei Zăvoranu a încercat să depășească șmecherește pe DN1. Au fost amenințați cu cuțitul

Noi am fost 3 frați de mamă și de tată: eu, Ori și Samir. Mai am frați din prima căsătorie a tatălui meu, pe care-i consider tot frații mei: Silvia, Doina, Lucreția și Ilie. Mai era o surioară pe care n-am apucat s-o văd, din păcate a decedat”, a mai povestit Guță.

Ulterior, Nicolae Guță a trebuit să se angajeze la Căile Ferate Române Petroșani ”la târnăcop și lopată”, după care a lucrat la Regia Apelor, unde a obținut calificarea de sudor-instalator. În paralel, el și-a început și o carieră muzicală care avea însă să-i aducă mai mulți bani decât a visat vreodată, relatează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te