Liviu Vârciu, după ce a ieșit „în gaură” la botezul băiețelului: „Am rămas dator! Zgârciților!”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 18.10.2021 - 11:57
Liviu Vârciu, după ce a ieșit „în gaură” la botezul băiețelului: „Am rămas dator! Zgârciților!” / Foto: playtech.ro

Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat o petrecere de botez de vis în cinstea băiețelului lor, cu aproximativ 300 de invitați, într-o locație de lux din zona Otopeni, în luna septembrie, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit, se pare, cu cea din târg.

SHARE

Mai în glumă sau mai în serios, Liviu Vârciu a afirmat că a ieșit în pierdere după botezul băiețelului său, Matei Liviu.

„Am rămas dator după botez! Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine, las că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât!”, a declarat Liviu Vârciu, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Liviu Dragnea are planuri mari cu Irina Tănase după pușcărie. Vrea s-o ceară de nevastă și copii

Vârciu a mărturisit că a scos bani mulți din portofel pentru a organiza acest moment special din viața fiului său. Doar focurile de artificii de la botez ar fi costat 5.000 de euro, iar darul ar fi început de la 300 de euro. 

„Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a mai spus cântărețul.

Printre invitații de marcă prezenți la botez s-au numărat Marcel Pavel, Romică Țociu, Alina Pușcaș, Pepe, Andrei Ștefănescu, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andreea Bănică și soțul său, Cătălin Măruță, și mulți alții.

Citește și: FOTO După un prânz „libanez”, Elena Udrea, depășiri cu Mercedesul de 150 mii € pe linia de tramvai

Pe scenă au urcat Bella Santiago, câștigătoare a X Factor, Jean de la Craiova, dar și ”tăticul” Vârciu, împreună cu colegul său din trupa L.A.

Inițial, în presă a apăruse și informația că Anda Călin și Liviu Vârciu vor petrece atât în cinstea băiețelului, dar vor sărbători și căsătoria lor. Anda a infirmat însă zvonurile și a spus că evenimentul a fost dedicat doar băiețelului lor, relatează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.