Ionuț Iftimoaie s-a plâns de condițiile de la Survivor. Măruță l-a pus la punct: ”Știai unde mergi”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 29.04.2023 - 09:05
Cătălin Măruță, Ionuț Iftimoaie Foto: colaj facebook/Catalin Măruță/Ionuț Iftimoaie Survivor

Ionuț Iftimoaie a povestit în emisiune la Măruță aventura sa de la Survivor România 2023. El s-a plâns de condiții, dar a fost pus la punct de prezentator.

SHARE

Ionuț Iftimoaie a vorbit pentru prima dată despre experiența de la Survivor România 2023. Fostul luptător a explicat de ce a luat decizia să se întoarcă acasă deși se vedea în finală. 

Pe 14 aprilie, Ionuț Iftimoaie s-a întors în România. A venit în același avion cu Kamara, deși cei doi nu-și mai vorbeau. 

Ionuț Iftimoaie, concurent la Survivor, pus la punct de Cătălin Măruță. ”Știai unde te duci”

Recent, Ionuț Iftimoaie a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a explicat motivul real al deciziei sale, aceea de a părăsi competiția.

Din discuții reiese că și-a pus familia pe primul loc, deși avea posibilitatea de a rămâne în concurs și poate chiar să ajungă să lupte pentru marele premiu.

 „A fost o chestie combinată. Atât din partea familiei pentru că, vă dau un exemplu: de la atât de multă ceartă, mama mea, înainte de a începe emisiunea, lua calmante pentru că tensiunea era foarte mare și asta era o problemă”, a spus Ionuț Iftimoaie, potrivit cancan.ro.

Citește și: Kamara și Ionuț Iftimoaie, supărați și după Survivor. Au vrut să vină cu avioane diferite

El a spus că se vedea în marea finală, însă, cu toate acestea, nu regretă decizia pe care a luat-o. Mai mult, fostul concurent a spus că nu consideră decizia lui ca pe un abandon pentru că nu e obișnuit să facă acest lucru.

 „Sincer, și eu mă vedeam în finală. Nu știu dacă, neapărat, ieșeam câștigător pentru că aici sunt multe de discutat.

În momentul în care am intrat în Survivor, mi-am pus fiecare etapă în parte: să încep, să nu plec printre primii, să intru pe traseu, să nu mă fac de râs, să văd care este diferența dintre ceea ce se vede la televizor și ce este în realitate.

Citește și: Ce sumă a câștigat Kamara, eliminat la „Survivor”. Toți banii sunt pentru sănătatea copilului

Nu, nu o văd ca pe un abandon pentru că sună într-un mod cum eu nu sunt obișnuit. Pot să spun că mentalitatea de sportiv m-a ajutat să rezist atât de mult. 

Spiritul și respectul față de artele marțiale m-au ajutat cumva să trec peste foarte multe chestii psihice, peste aceste provocări care au fost duse la extrem.

De altfel, n-am crezut vreodată, sincer, că aș putea să trec peste anumite lucruri. Cu toții o să vă gândiți la conflictul cu Kamara, dar până atunci, a fost un alt conflict foarte dur (n.r. cu el însuși)”, a mai spus fostul luptător în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Scene șocante în prime-time, la Survivor: Pumni, sânge și amenințări. Au fost implicate și fetele

Iftimoaie s-a întors acasă cu 52.000 de mii de euro.

Cu toate acestea s-a plâns de condițiile dure pe care le-a avut de înfruntat acolo: „Survivor reprezintă 30% sau poate 40% din joc parte sportivă, restul e social, psihologic, supraviețuire, să reziști departe de tot, lipsa de comunicare, asta te termină”, a răbufnit el.

 Prezentatorul Cătălin Măruță a reacționat imediat: „Dar tu știai treaba asta. Adică tu știai unde te duci!”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te