Învață cum poți paria online în mai puțin de 5 minute

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 15.12.2022 - 16:00

Industria pariurilor sportive a prosperat în ultimii ani, datorită ușurinței cu care se poate deschide un cont la orice agenție online.

SHARE

În cazul în care dorești să pariezi și tu pe internet, mai jos îți prezentăm toți pașii care sunt de făcut, luând ca exemplu Unibet, unul dintre cei mai vechi și mai populari operatori. 

Primul pas este reprezentat de completarea formularului de înregistrare, ce apare pe ecran după apăsarea butonului dedicat, care se află în partea din dreapta sus a ecranului. În respectivul formular trebuie să completezi date personale precum nume, prenume, adresă de reședință, CNP, plus datele de contact: adresa de email și telefon. 

Tot în formularul de înscriere mai sunt două rubrici importante: mai întâi, trebuie să bifezi că ești de acord să primești mesaje promoționale prin SMS sau prin email. Dacă nu îți exprimi acest acord, nu vei putea activa nicio ofertă promoțională. Apoi, în final, este obligatoriu să bifezi că ai minim 18 ani și că ești de acord cu termenii și condițiile site-ului.
 

Este foarte important să completezi datele personale reale, întrucât, în termen de 30 de zile de la înregistrare, vei avea de făcut verificarea identității. Ți se va cere să trimiți o fotografie a unui act de identitate care să confirme informațiile furnizate.

Datele sunt confidențiale, fiind protejate de sisteme de securitate cibernetică performante. Același sistem protejează și informațiile bancare, introduse în sistem atunci când efectuezi un prim depozit.

Depunerea banilor este următoarea operațiune după activarea contului de jucător (care se face prin click pe link-ul primit prin email). Operatorul amintit acceptă mai multe metode de plată: 

•    Card bancar de credit / debit - este cea mai populară metodă de plată, fiind oferită de toate agențiile de pariuri online licențiate (depunere minimă 25 RON); 

•    Skrill – este un portofel electronic ce poate fi folosit ca intermediar între card și agenția de pariuri (depunere minimă 65 RON);

•    Paysafecard - este o cartelă pre-pay ce poate fi achiziționată din sute de locații din țară. O poți reîncărca oricând, cumpărând credit ala cum se procedează pentru cartelele pre-pay telefonice (depunere minimă 25 RON);

•    Depuneri în numerar prin TopPay (depunere minimă 20 RON).

Operatorii care au și agenții terestre permit alimentarea contului online prin intermediul ghișeelor din aceste agenții. De asemenea, multe case de pariuri online acceptă alimentarea contului prin Neteller (alt portofel electronic) sau transfer bancar rapid (Trustly).

Plasarea pariurilor online

După ce ai depus bani în cont, ai undă verde la distracție. Un click pe butonul „Pariuri” din meniul orizontal superior te duce în secțiunea de betting. Poți ajunge la meciul dorit fie cu ajutorul barei de căutare (din dreapta), fie prin intermediul meniului vertical din stânga ecranului. Alegi sportul dorit, apoi țara, apoi competiția și, în cele din urmă, meciul. Dai click pe cota corespunzătoare unui pariu pentru a adăuga selecția pe un bilet single, completezi miza și apeși pe „Plasați pariul”.

Dacă vrei să plasezi un bilet cu mai multe meciuri, dar click pe cotele tuturor selecțiilor dorite, apoi completezi miza, care se înmulțește cu cota finală pentru a afla câștigul potențial (care este afișat automat). Pentru a juca un bilet în sistem, trebuie să completezi căsuța din dreptul sistemului respectiv. La un bilet cu „n” meciuri poți juca combinații de 2 (duble), 3 (triple),4, 5 până la n-1. La un bilet cu 4 meciuri, poți juca sisteme 2/4 și 3/4. În cazul biletelor în sistem, trebuie completată miza dorită pentru fiecare combinație în parte.

Așa se poate vedea, nu este deloc complicat să pariezi online. Din acest moment, nu îți ia mai mult de 5 minute pentru a juca primul bilet. (Articol sponsorizat)

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te