Ingredientul natural care îți protejează părul vopsit de razele soarelui. Costă doar 10 lei

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 20.08.2024 - 18:34
Ingredientul natural care îți protejează părul vopsit de razele soarelui. Costă doar 10 lei - Foto: Istock / imagine cu rol ilustrativ
Ingredientul natural care îți protejează părul vopsit de razele soarelui. Costă doar 10 lei - Foto: Istock / imagine cu rol ilustrativ

Ingredientul natural care îți protejează părul vopsit de razele soarelui. Costă doar 10 lei. Iată ce beneficii are și cum îți poate repara părul distrus de vopsea și de soare.

SHARE

Ingredientul natural care îți protejează părul vopsit de razele soarelui. Costă doar 10 lei. Iată ce beneficii are și cum îți poate repara părul distrus de vopsea și de soare.

Ingredientul natural care își protejează părul vopsit de razele soarelui

Vara și zilele însorite pot fi deosebit de dure pentru părul vopsit, iar în România știm despre temperaturi ridicate. Expunerea prelungită la soare poate estompa culoarea și poate provoca uscăciune, dăunând structurii părului , pe lângă faptul că oferă un aspect nemăgulitor. 

Citește și: Ingredientul care te ajută să scapi de firele de păr despicate peste noapte. Acționează în 20 minute

Dar, așa cum se întâmplă adesea în aproape orice aspect al vieții, există un remediu natural eficient pentru a proteja părul vopsit de soare și pentru a-l menține vizibil sănătos și strălucitor: uleiul de cocos.

Acest ingredient poate fi cel mai bun aliat al tău pentru a-ți menține părul sănătos și hidratat atunci când conține orice tip de vopsea sau reflexe. Este cunoscut pentru multiplele sale beneficii, pe lângă păr, și pentru piele, datorită capacității de a pătrunde adânc în fibra capilară și conținutului său ridicat de acizi grași, făcându-l un protector natural excepțional. 

In ciuda faptului ca este un produs care este folosit frecvent in bucatarii, in ultimii ani, uleiul de cocos a devenit aliatul perfect pentru cei care stiu cel mai mult despre frumusete. Și da, este un adevărat succes. 

Ușor de găsit pe piață, cu un miros spectaculos și cu rezultate de care nu te vei putea lipsi Dacă ai părul vopsit, datorită acestui ingredient natural nu vei avea nicio problemă să-ți păstrezi culoarea și aspectul intact . 

Beneficiile uleiului de cocos pentru păr

Uleiul de cocos este folosit frecvent în tratamentele cosmetice pentru păr. Bogat in vitamine si proteine ​​esentiale pentru sanatatea parului, parul vopsit este cel mai mare beneficiar al acestui produs versatil. 

  • Protejează împotriva razelor UV . Uleiul de cocos conține antioxidanți naturali care ajută la protejarea părului de razele UV dăunătoare. Aplicarea unui strat de ulei de cocos înainte de a te expune la soare poate acționa ca o barieră naturală, reducând impactul soarelui și protejându-ți culoarea părului.

  • Hidratare profunda . Soarele poate provoca deshidratarea și ruperea părului vopsit. Uleiul de cocos este un excelent hidratant care pătrunde adânc în păr, oferind umiditatea necesară pentru a-l menține moale și ușor de gestionat. 

  • Prevenirea decolorării . Părul vopsit, atunci când este expus la soare, este mai susceptibil la decolorarea culorii. Uleiul de nucă de cocos creează un strat protector în jurul părului, ajutând la menținerea întregii culori și împiedicând-o să se estompeze rapid. 

  • Repararea daunelor . Uleiul de cocos nu numai că protejează, dar ajută și la repararea părului deteriorat. Proprietățile sale emoliente și hrănitoare întăresc fibra părului, reducând aspectul vârfurilor despicate și îmbunătățind textura generală a părului.

Unul dintre cele mai pozitive aspecte ale uleiului de cocos este prețul său accesibil și cât de ușor va fi să-l găsești, chiar și în supermarketuri, la secțiunea alimentară, în comparație cu alte tratamente scumpe pentru păr care au și mai mulți aditivi chimici. 

Citește și: Ceaiul de ceapă, medicament care îţi scade tensiunea și ajută la detoxifiere. Cum se prepară acasă?

Cum se folosește uleiul de cocos pe păr

Încorporarea uleiului de cocos în rutina ta de frumusețe este foarte simplă. Nu va trebui decât să urmezi aceste sfaturi pentru a avea grijă de părul tău vopsit și a scoate în evidență părul pe care l-ai dorit dintotdeauna. 

Utilizați-l ca tratament înainte de soare

Înainte de a ieși la plajă sau la piscină, sau oricând știi că vei fi expus mult timp la soare, aplică o cantitate generoasă de ulei de cocos pe păr, în special pe vârfuri.
Pieptănați-l pentru a o distribui mai bine și lăsați uleiul să acționeze ca un scut protector în timp ce vă bucurați de soare.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te