Încurcatele povești de dragoste ale lui George Motoi. Fiica a pierdut moștenirea în fața soacrei

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.09.2022 - 19:19
George Motoi: FOTO - Arhiva, film

George Motoi a încetat din viață în 2015, la vârsta de 79 de ani. La căpătâiul lui s-au aflat, alături de alte persoane, nevasta Giliola Brăileanu, dar și prima soție, Cezara Dafinescu, cu care are o fată, Raluca.

SHARE

Actorul a fost căsătorit peste 20 de ani cu actrița Cezara Dafinescu, împreună cu care are o fiică Raluca. După divorțul de Cezara, George Motoi s-a recăsătorit cu mai tânăra actrița Gigliola Brăileanu. 

 „Sigur că l-am iubit pe George într-un fel anume. Eram mai tânără decât el cu 12 ani. Căsnicia a fost extraordinară, dar a fost acea căsnicie dintre doi oameni cu temperamente diferite. George este foarte sobru, foarte rece, cel puţin cu mine... De George m-am îndrăgostit în anul doi de facultate. Mai întâi, văzându-l în filme! Apoi, destinul a făcut să ne întâlnim și aievea și să formăm un cuplu, în viață și mai târziu, și pe scenă. El a fost «Făt Frumosul» pe care îl așteaptă orice fată să vină pe un cal alb. Îi voi fi mereu recunoscătoare, pentru tot ce mi-a dat. Nu știu când și cum s-a stins dragostea noastră...”, a povestit actrița

După 23 de ani, Cezara l-a părăsit pe Motoi și s-a recăsătorit cu potentul om de afaceri Gelu Fronea. După divorţul din 1997, George Motoi s-a recăsătorit cu Giliola Brăileanu, actriţă şi ea a Teatrului Naţional din Bucureşti, mai tânără cu 34 de ani. 

La înmormântare, ambele femei din viața lui participând la ceremonia funerară. După numai doi ani, Giliola a încetat subit din viață.

Citește și: George Motoi și-a cucerit cele două soții când acestea erau studente. Prima dată l-am iubit în filme

Probleme după deces

Bătălia pentru averea lui George Motoi a fost tranșată în instanță. Raluca, singura fiică cu prima soție a maestrului a pierdut procesul de moștenire în fața celei de-a doua neveste Giliola.

Însă, în iulie 2017, Giliola Brăileanu a murit neașteptat, la doar 47 de ani, iar procesul părea că se va termina automat, Raluca urmând să rămână singura beneficiară a moștenirii. Lucru care, surprinzător, nu s-a întâmplat! În ecuație a intervenit Rodica Coconcea , mama Giliolei. Soacra regretatului actor a continuat acțiunea deschisă în instanță de fiica sa, în speranța că va intra în posesia averii lui George Motoi. Lucru care s-a și întâmplat!

Citește și: FOTO Rudel Obreja, devastat de boală. A slăbit 20 de kg, nu asimilează. „L-au condamnat la moarte”

Judecătorii au decis că Giliola este singura moștenitoare a lui George Motoi, căreia i-a revenit întreaga masă succesorală. Și, cum soția actorului a decedat, Rodica Coconcea, nimeni alta decât soacra artistului, a obținut tot, a scris cancan.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te