Iluzie optică. Ceea ce vezi prima dată arată ce vârstă mentală ai

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 02.12.2023 - 09:30
Iluzia optică - Foto: Newsweek/themindsjournal.com
Iluzie optică
Iluzie
Altă iluzie

O iluzie optică îți poate arăta ce vârstă mentală ai, cât de matur ai ajuns în gândire sau câtă inocență de copil ai păstrat în felul în care vezi lumea și te bucuri de ea. Trebuie doar să observi care e primul chip pe care-l vezi în imagine.

SHARE

Iluzia optică pe care ți-o propunem astăzi își poate arăta care este vârsta ta mentală. Altfel spus, cât de matur ai devenit în gândire și cum ți-ai valorificat experiențele de viață. Sau, invers, cât de mult mai păstrezi inocența și bucuria pură a copilului din tine.

Ce ai văzut mai întâi în acest test de personalitate, o fată tânără sau un bătrân?

Vârsta ta mentală este determinată de ceea ce observi mai întâi. Prin vârstă mentală, nu ne referim la ea în termeni de a fi mai mult sau mai puțin inteligent. Vârsta mentală, în sensul propus de această iluzie optică, este modul în care vezi lumea, prin ochii unui copil mic sau prin lentila unei persoane mai în vârstă.

Tot ce trebuie să faci în acest test de personalitate este să privești timp de 10 secunde fotografia de mai jos. În ea se pot identifica două imagini total diferite: una reprezintă chipul unui bătrân cu mustață bogată, cealaltă este profilul unei tinere domnișoare.

Citește și: Iluzie optică. Ce vezi în imagine arată dacă îți place fotbalul. Ești ca Messi sau Ronaldo?

În funcție de ceea ce îți „sare în ochi” prima oară, citește mai jos explicația testului și unde te încadrezi. Dacă ești gata, uită-te cu atenție la imaginea de mai jos.

Foto: themindsjournal.com

Gata? Ai privit? Ești sigur care dintre imagini ți s-a părut că o vezi mai întâi? Atunci, trebuie să descifrăm rezultatul și să aflăm vârsta ta mentală.

Citește și: Iluzie optică. Ceea ce vezi prima dată în imagine dezvăluie cel mai adorabil lucru despre tine

Ea va depinde de imaginea pe care ai văzut-o prima oară în această iluzie optică, așa că cel mai bine este să fii sigur și sincer în această privință. Prin urmare, să vedem cum se „traduce” ceea ce ai văzut mai sus, mai întâi.

Foto: themindsjournal.com

Dacă ai văzut prima oară un bătrân

Acest lucru înseamnă că ești destul de matur în gândire. Ai văzut lumea, ai experimentat suișurile și coborâșurile ei și ai ajuns să vezi lumea așa cum este ea.

Ai avut parte de experiențe și cunoștințe care te-au ajutat să te dezvolți ca persoană. Cu timpul, ai crescut ca suflet înțelept și, dacă aceasta a fost imaginea pe care ai observat-o prima dată, ești și calm și umil, așa cum îl poți vedea pe bătrânul cu capul plecat, pierdut în contemplație.

Foto: themindsjournal.com

Dacă ai văzut prima oară o tânără fată

Dacă primul lucru pe care l-ai observat a fost conturul unei tinere fete, înseamnă că ești încă un copil în suflet. Încă vezi lumea cu curiozitatea acestuia. În ciuda experiențelor și a necazurilor, nu ai renunțat la inocența ta, pe care o ai încă de la început.

Este o calitate rară de avut, deoarece cei mai mulți dintre noi tindem să ne ignorăm copilul interior pe măsură ce creștem. Tu, însă, ai păstrat această latură frumoasă a personalității tale și încă găsești bucurie în cele mai simple lucruri din viață.

Citește și: Iluzie optică. Ceea ce vezi mai întâi arată dacă poți trece toate obstacolele pentru dragostea ta

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te