Iluzie optică. Ce vezi în imagine arată dacă îți place fotbalul. Ești ca Messi sau Ronaldo?

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 23.11.2023 - 10:19
Iluzie optică Foto: Newsweek România/dailystar.co.uk

O iluzie optică promite să dezvăluie, în funcție de ce vezi în imagine, cât de mare este atracția ta pentru fotbal. Un animal arată dacă ești ca Messi sau Ronaldo. Accepți provocarea?

SHARE

Iluzia optică pe care o propunem azi promite să dezvăluie cât de mare este atracția ta pentru fotbal în funcție de ce vezi în imagine. Unul dintre animale transmite calitățile fotbaliștilor Messi și Ronaldo. 

Accepți provocarea? Ce vezi de fapt?

Iluzie optică. Ce vezi în imagine arată dacă îți place fotbalul. Ești ca Messi sau Ronaldo?

Iluziile optice pot dezvălui multe despre tine.

Unele puzzle-uri ar putea determina trăsături importante de personalitate, în timp ce altele sunt grozave pentru a testa inteligența. Acum, dacă ești un mare fan al fotbalului, avem un joc pentru tine.

Citește și: Iluzie optică. Ceea ce vezi mai întâi dezvăluie dacă te pui pe tine sau pe alții pe primul loc

Nu este un secret, fotbaliștii au trăsături comparabile cu anumite animale, fie că este vorba de un ritm asemănător unui ghepard sau de conducerea unui leu. Dorind să demonstreze diferite calități ale animalelor împărtășite cu sportivii, Live Football Tickets a creat cel mai bun test de personalitate.

Foto: dailystar.co.uk

Așa că, dacă vrei să vezi dacă ești la fel ca superstarurile, încearcă puțin această iluzie optică. 

Ce animal spune despre stilul tău de fotbal?

Leu (38%): Ești un lider! Comportamentul tău puternic și capacitatea de a conduce te fac comparabil cu căpitani precum Virgil Van Dijk și Manuel Neuer.

Ghepard (30%) : Te luminezi rapid cu timpi de reacție imbatabili, comparabili cu cei ca Vinicius Jr. și Marcus Rashford.

Capră (15%): ești un punct culminant al celor mai bune trăsături, ești cool dar extrem de competitiv. Asemănător celor ca Lionel Messi și Cristiano Ronaldo .

Vultur (8%): ​​Ești un maestru și poți citi jocul ca nimeni altul. Viziunea și conștientizarea ta sunt comparabile cu cei ca Kevin De Bruyne și Jude Bellingham.

Citește și: Iluzie optică. Ceea ce vezi mai întâi arată dacă poți trece toate obstacolele pentru dragostea ta

Rechin (8%): ​​Pândești în zone periculoase și ai capacitatea de a te năpusti în orice ocazie când simți mirosul de sânge. Rechinii jocului includ oameni ca Erling Haaland și Kylian Mbappé.

Rhino (<1%): Ești fundația și coloana vertebrală a echipei; puterea și prezența ta înseamnă că nimeni nu trece de tine. Jucători precum Ruben Dias și Matthijs De Ligt posedă această trăsătură.

Ursul (<1%): Stai drept și impunător, solid și puternic, dar ai capacitatea de a te mișca rapid atunci când este nevoie. Oameni precum Allison și Nick Pope împărtășesc aceste calități.

Gazelle (<1%): S-ar putea să pari că nu ești intimidat, dar jocul tău agil de picioare și capacitatea de a-ți schimba greutatea te fac un coșmar de prins, comparabil cu Jack Grealish și Jamal Musiala.

Puzzle-ul a fost creat de Live Football Tickets și provoacă cititorii să vadă ce animal observă primul. Cel mai obișnuit loc este leul, ceea ce înseamnă că te lauzi cu calitățile unui mare lider pe teren.

Potrivit creatorilor, mai puțin de 1% dintre oameni pot observa un rinocer, urs sau gazelă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te