După ce și-a bătut nevasta, Ilie Năstase a convins-o să facă Paștele împreună. Apele s-au liniștit

DE Alex Darvari | Actualizat: 16.04.2021 - 17:13
După ce și-a bătut nevasta, Ilie Năstase a convins-o să facă Paștele împreună / fanatik.ro

Ioana Simion și Ilie Năstase au hotărât să divorțeze, însă Paștele îl vor face împreună. Bruneta a explicat și motivele pentru care va petrece Învierea Domnului alături de fostul sportiv, cu care, în prezent, ar avea o relație corectă, bazată pe respect reciproc.

SHARE

Citește și: Cadouri de 500 mii euro, pierdute de Ilie Năstase la divorț: un Bentley, apartament și tablouri

Ioana Simion a declarat că nu ia în calcul să-l lase singur pe Ilie Năstase de Paște, deoarece l-a iertat, iar trecutul a fost dat uitării. Chiar și în aceste condiții, bruneta exclude o împăcare cu cel poreclit “Nasty”. Este mai decisă ca niciodată să devină femeie liberă și să-și continue viața, chiar dacă ex-sportivul și-a recunoscut greșelile.

Citește și: Liber la vaccinarea cu AstraZeneca, de vineri. Verificarea locurilor disponibile se face online

“Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro.

Ilie Năstase a convins-o pe Ioana să facă Paștele împreună

Ioana Năstase Simion (45 de ani) a povestit presei că a fost bătută de actualul soț, Ilie Năstase, și că se bucură că a scăpat teafără pe ușă: "Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni".

Citește și: Ilie Năstase și-a bătut soția. Femeia a sunat la 112: E important că am ieșit teafără pe ușă

Ioana le-a povestit că evenimentele au avut loc vineri seara, după ce femeia s-a întors de la munte.

"E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni", a spus femeia.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.