HOROSCOP Patru zodii vor avea parte de cele mai frumoase sărbători. Vezi lista norocoșilor

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 08.11.2023 - 08:25
HOROSCOP Patru zodii vor avea parte de cele mai frumoase sărbători. Vezi lista norocoșilor Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilsutrativ)

Poate că este cea mai minunată perioadă a anului, dar planetele nu au de gând să-și ia o vacanță de la a vă influența viața. Dacă te întrebi ce semne zodiacale vor avea cel mai bun sezon de sărbătorile din 2023, probabil că te simți deja îngrijorat.

SHARE

Poate că este cea mai minunată perioadă a anului, dar planetele nu au de gând să-și ia o vacanță de la a vă influența viața.

Dacă te întrebi ce semne zodiacale vor avea cel mai bun sezon de sărbătorile din 2023, probabil că te simți deja îngrijorat.

Nu-ți face griji - dacă ești Fecioară, Săgetător, Capricorn sau Pești, cu siguranță că ești pe lista norocoșilor în acest an.

HOROSCOP Patru zodii vor avea parte de cele mai frumoase sărbători. Vezi lista norocoșilor

Aceste 4 semne zodiacale vor avea cele mai frumoase sărbători:

Fecioară

Entuziasmul sezonului de sărbători va începe cu adevărat să se manifeste în timpul sezonului Capricornului. Vei începe să simți schimbarea pozitivă imediat ce Mercur - planeta ta guvernatoare - va intra în Capricorn pe 6 decembrie, activând a cincea ta casă a distracției, romantismului și plăcerii.

Acest lucru te va pune în starea de spirit potrivită pentru a te scufunda în festivitățile de sărbători și pentru a-ți permite să îmbrățișezi pe deplin vibrațiile de distracție și iubire din această perioadă a anului.

Citește și: HOROSCOP Zodiile care își vor găsi sufletele pereche până de Crăciun. Norocul le ia prin surprindere 

Dacă nu participi la petreceri cu pulovere urâte de Crăciun și nu cânți cântece de iarnă pe un aparat de karaoke, pierzi ceva!

Deși Mercur va retrograda prin a cincea ta casă în timpul noului an, ar putea deschide calea pentru ca un fost iubit sau o flacără veche să fie sărutul tău de Anul Nou.

Săgetător

Te-ai născut în perioada sărbătorilor, Săgetătorule. Asta înseamnă că ai tendința de a prinde viață atunci când luminițele atârnă pe acoperișuri și filmele de Crăciun rulează pe repeat.

Soarele se află în Săgetător pentru cea mai mare parte a sezonului de sărbători, acesta fiind unul dintre motivele pentru care această perioadă a anului este marcată de aventură. 

La urma urmei, ești guvernat de Jupiter - planeta extravaganței și a indulgenței - ceea ce înseamnă că modul tău de a fi mai mare decât viața este o sursă de inspirație pentru noi toți.

Asigură-te doar că nu te simți prea frustrat dacă lucrurile nu merg bine, deoarece Marte retrograd încă se mișcă prin sectorul tău de parteneriat, intensificând nivelul de pasiune într-un mod care poate fi atât bun, cât și rău.

Capricorn

Soarele intră în Capricorn cu doar câteva zile înainte de Crăciun, ceea ce înseamnă că puterea ta domnește în perioada sărbătorilor.

Nu numai că te vei simți mai încrezător și mai puternic odată ce solstițiul de iarnă va avea loc pe 21 decembrie, dar ești pregătit să te dezvolți și în condiții dificile.

Citește și: HOROSCOP Ce zodii vor pierde foarte mulți bani până în decembrie. Altora, norocul le surâde 

Dacă cineva poate face față frigului, tu ești acela! În acest an, este posibil să vrei să o iei mai ușor cu tine și să reduci stresul din farfurie.

La urma urmei, Mercur va staționa retrograd în Capricorn pe 29 decembrie, ceea ce ar putea să te facă să te simți mai puțin sigur de cine ești și de cine vrei să devii pe parcursul anului 2024.

Din fericire, nu trebuie să ai toate răspunsurile chiar acum, pentru că acesta este un moment mult mai bun pentru a pune întrebări.

Pești

Sezonul Peștilor este departe, dar sărbătorile din acest an sunt foarte speciale pentru tine, Pești.

La urma urmei, Jupiter retrograd se încheie pe 23 noiembrie, staționând direct la 28 de grade Pești. Acest lucru ar putea să vă lase cu o revelație frumoasă și care să vă inducă încredere.

Citește și: Horoscopul iubirii pentru toate cele 12 semne zodiacale. Vești bune pentru cei care sunt singuri 

În loc să te menții mic pentru a-i face pe alții să se simtă mai puțin nesiguri, îți dai seama că ai posibilitatea de a atrage oameni care sunt gata să te iubească și să te aprecieze fără invidie.

În preajma zilei de 20 decembrie - când Jupiter reintră în Berbec - va fi o perioadă în care îți vei restabili independența și vei găsi curajul de a fi tu însuți, indiferent de modul în care vor reacționa cei care te urăsc și cei care te dușmănesc!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te