HOROSCOP Mesajul Universului către 4 zodii, pentru 31 iulie: Cuadratura Lună-Saturn schimbă vieți

DE Elena Petrescu | Actualizat: 30.07.2024 - 14:55
HOROSCOP Mesajul Universului către 4 zodii, pentru 31 iulie: Cuadratura Lună-Saturn schimbă vieți - Foto: ixabay(imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP Mesajul Universului către 4 zodii, pentru 31 iulie: Cuadratura Lună-Saturn schimbă vieți - Foto: ixabay(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP Mesajul Universului către 4 zodii, pentru 31 iulie: Cuadratura Lună-Saturn schimbă vieți. Cuadratura Lună-Saturn face din această ultimă zi a lunii una de neuitat.

SHARE

HOROSCOP Mesajul Universului către 4 zodii, pentru 31 iulie: Cuadratura Lună-Saturn schimbă vieți. Cuadratura Lună-Saturn face din această ultimă zi a lunii una de neuitat.

HOROSCOP Mesajul Universului către 4 zodii, pentru 31 iulie: Cuadratura Lună-Saturn schimbă vieți

Astrologia zilei ne arată că acesta este un reper deosebit de important în viața a patru semne zodiacale și că tot ceea ce învățăm astăzi are o mare semnificație pentru noi.

Acesta este un motiv în plus pentru noi să rămânem treji și conștienți.

Universul nu se dă peste cap pentru a ne trimite mesaje importante, astfel încât să ne putem întoarce spatele și să ne închidem urechile și mintea.

Citește și: HOROSCOP săptămâna 29 iulie-4 august:astrele promit perioadă oportună pentru planificarea viitorului

Oh, nu, acesta este momentul perfect pentru a rămâne în ton cu vibrația universală, astfel încât să putem intra în luna august simțindu-ne inteligenți, sănătoși și compleți.

1. Gemeni

Deși nimănui nu-i place să i se spună „calmează-te”, cu toții putem admite măcar că uneori chiar avem nevoie să facem asta, chiar dacă nu ne place să ni se spună.
Miercuri, Luna în cuadratură cu Saturn este un motiv bun pentru a asculta un astfel de sfat: ceea ce trebuie să faci cu adevărat acum, Gemeni, este să te relaxezi.

Acum, acest lucru nu înseamnă să îți iei o vacanță sau să te odihnești pe o plajă. Înseamnă, totuși, că trebuie să îți liniștești mintea. Descarcă-te mental; ți-ai făcut prea multe griji, iar multe dintre ele sunt fără sens.

Ceea ce trebuie să știi este că, în acest moment, nu există nimic de nerezolvat pentru care să îți faci griji. Ia o pauză de la partea de angoasă mentală a zilei; destinde-te.

Dacă te simți copleșit, oprește-te. Înțelege un lucru: ți-ai atins limita. Acum este timpul să te retragi și să te deconectezi.

2. Fecioară

Nu exagera. În timpul Lunii în cuadratură cu Saturn, ai senzația clară că poate ai mers prea departe.

Asta nu înseamnă că ai greșit în vreun fel, dar ai reușit să te rănești singur mergând prea departe.
S-ar putea să ai dreptate să faceți acest lucru, dar asta tot nu diminuează faptul că, pe termen lung, ai ajuns să simți că e „prea mult”, să te simți copleșit.

Acest lucru ar putea fi legat de muncă sau de latura romantică a vieții tale.

Ceea ce îți arată 31 iulie este că Universul încearcă să îți spună că tot efortul pe care l-ai depus pentru a dovedi ce poți nu merită durerea pe care o primești pe termen lung.

Nu te obosi să te cerți cu acea persoană care te deranjează.

Luna în cuadratură cu Saturn îți arată că nu duci o luptă corectă și că cealaltă persoană va câștiga întotdeauna, pur și simplu pentru că nu „înțelege”. Niciodată nu va înțelege.

Așadar, fă-ți o favoare și ascultă Universul: nu te implica într-o bătălie pierdută din start.

3. Balanță

Mesajul special care îți vine prin tranzitul universal al Lunii în cuadratură cu Saturn este să te concentrezi pe ceea ce merită timpul tău.

Citește și: HOROSCOP 31 IULIE Luna în Gemeni aduce energie pozitivă. Leii și Balanțele sunt în centrul atenției

Acest lucru sugerează, de asemenea, că ai petrecut prea mult timp lucrând la lucruri mult prea banale și lipsite de sens, motiv pentru care Universul încearcă să îți „redirecționeze” privirea.

Într-adevăr, ai pierdut timpul, iar acum că este sfârșitul lunii, îți dai seama prea bine de acest lucru.
De asemenea, ești conștient de ce ai greșit și poți admite că te poți schimba.

Luna august va fi una de importanță majoră pentru tine, ai putea dori să îți reajustezi eforturile energetice.

Acesta ar putea fi începutul a ceva important, Balanță.

4. Capricorn

Când mesajul devine clar pentru tine, Capricorn, vei înțelege că este timpul să îi spui ce te macină partenerului tău de viață.

Dacă lași să treacă mai mult timp, atunci este timp pierdut, iar „punctul” tău de vedere va părea din ce în ce mai puțin relevant.

Acum este momentul să te eliberezi de povara cuvintelor care îți aglomerează mintea, împiedicându-te să vorbești cu singura persoană care trebuie să audă ce ai de spus.

Așadar, ai ajuns să știi că ți-ai atins limita. Nu mai poți ține totul în tine.

Aceasta este ziua în care îți faci curaj să te exprimi. Teama ta se dizolvă pentru că, pur și simplu, nu mai poți să o cari mai departe.

Ai ajuns la maximul fricii și tot ce a mai rămas acum este exprimarea adevărată, autentică. Dă-i drumul, Capricorn. Lasă-te să vorbești liber. E în regulă.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te