HOROSCOP 31 IULIE Luna în Gemeni aduce energie pozitivă. Leii și Balanțele sunt în centrul atenției

DE Florentina Enache | Actualizat: 30.07.2024 - 12:42
HOROSCOP 31 IULIE Luna în Gemeni aduce energie pozitivă. Leii și Balanțele sunt în centrul atenției - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 31 IULIE Luna în Gemeni aduce energie pozitivă. Leii și Balanțele sunt în centrul atenției - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 31 IULIE Luna în Gemeni aduce energie pozitivă. Leii și Balanțele sunt în centrul atenției.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Gemeni.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este o zi pozitivă pentru tine, deoarece te simți optimist și plin de speranță pentru viitorul tău. Este, de asemenea, o zi aglomerată, motiv pentru care jonglezi cu întâlnirile, treburile prin oraș plus discuțiile cu rudele, vecinii și frații. Îți vei face planuri mari legate de o vacanță.

Citește și: HOROSCOP 30 IULIE Taurii iau o decizie radicală. Vărsătorii au parte de o vizită neașteptată

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești vrăjitorul financiar al zodiacului, iar astăzi te simți pozitiv cu privire la tranzacțiile financiare. (Totuși, dacă lucrurile par prea frumoase pentru a fi adevărate, s-ar putea să fie așa.) Cu toate acestea, aceasta este o zi excelentă pentru a vă spori câștigurile; și, la fel, continuați cu achiziții majore.

Citește și: HOROSCOP 29 IULIE Fecioarele își fac planuri de călătorie. Racii primesc sfaturi importante

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta este o zi excelentă pentru a rezolva probleme! Sunteți energic, pozitiv și entuziast în legătură cu ceva; și nu vă este teamă să gândiți că puteți reuși orice. Planurile de călătorie și ideile ambițioase pentru viitorul tău îți vor amplifica entuziasmul pentru ceva. 

Citește și: HOROSCOP 28 IULIE Secretele Peștilor vor fi dezvăluite. Leii se confruntă cu tensiuni în familie

Rac (21 iunie-22 iulie)

Acordă o oarecare încredere ideilor tale de a face bani pentru că ești, în principiu, o zodie practică și descurcăreață. (Trebuie să recunoaștem că, în acest moment, sunteți interesat să cumpărați haine frumoase, bijuterii sau obiecte de artă). Este o zi pozitivă pentru tine, mai ales pentru că te simți bine în legătură cu ceva.

Citește și: HOROSCOP 27 IULIE Luna în Berbec aduce noroc în dragoste. Fecioarele și Scorpionii fac impresie

Leu (23 iulie-22 august)

O zi în care ești în centrul atenției! Bucurați-vă de interacțiunea cu prietenii, în special cu cunoștințele de sex feminin. Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a te implica în grupuri, cluburi și asociații, deoarece oamenii te vor asculta și vor fi impresionați de ideile tale mărețe. Ceilalți vor să audă ce ai de spus.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

În acest an, mulți dintre voi par a avea succes în ochii celorlalți. (Chiar dacă parteneriatele sunt dificile.) Astăzi, în special, ai succes în toate. Acest lucru ar putea atrage atenția asupra ta. Oamenii par să știe detalii personale despre ceea ce se întâmplă în viața ta. Vă veți face planuri de călătorie.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Aceasta este o perioadă în care te faci cunoscut și în care ești în centrul atenției. Astăzi s-ar putea să vrei să sărbătorești. Cu siguranță doriți să faceți ceva diferit sau să schimbați puțin lucrurile. Dacă puteți călători, faceți acest lucru. S-ar putea să apară oportunități în domeniul editorial, media, drept și medicină.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Capacitatea dumneavoastră de a impresiona figurile de autoritate este excelentă. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care veți ieși învingător dacă aveți de-a face cu dispute cu băncile, proprietăți comune, moșteniri sau orice este deținut în comun. Fii încrezător în negocierile tale și cere ceea ce vrei pentru că s-ar putea să primești.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Deși lucrurile au fost ușor tensionate cu partenerii și prietenii apropiați în ultima vreme, astăzi, relațiile cu cei mai apropiați de tine sunt calde și prietenoase. Aceasta este o zi bună pentru a aplana disputele minore. S-ar putea să fiți încurajat de atitudinea pozitivă a cuiva. Poate că ideile lor mărețe vă atrag?

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Călătoriile legate de muncă sunt probabile astăzi. Veți obține mai multe rezultate lucrând în grup sau în parteneriat cu alții. (Acest lucru se va aplica oricărei sarcini pe care v-ați stabilit-o astăzi.) S-ar putea să aveți de-a face cu alte culturi și țări străine din anumite motive. Fiți deschis să priviți lucrurile cu ochi noi.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Fă-ți planuri să socializezi cu alții pentru că aceasta este o zi optimistă, prietenoasă! Bucurați-vă de evenimente sportive, filme, teatru, spectacole muzicale, precum și de întâlniri pline de distracție cu copiii. Competițiile fizice ar putea face parte din peisaj. Bucurați-vă de vremurile bune!

Pești (19 feb. - 20 martie)

S-ar putea să vă distrați acasă astăzi, deoarece oamenii se vor aduna la locuința dumneavoastră dintr-un anumit motiv. Poate că veți avea o întâlnire de grup legată de afaceri sau scopuri comunitare? Între timp, discuțiile despre imobiliare și familie vor fi pline de speranță.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te