HOROSCOP Luna Nouă din Leu, 4 august, aduce optimism și vibrații pozitive în viețile nativilor

DE Elena Petrescu | Actualizat: 02.08.2024 - 15:28
HOROSCOP Luna Nouă din Leu, 4 august, aduce optimism și vibrații pozitive în viețile nativilor - Foto: imagine realizata cu Gencraft(imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP Luna Nouă din Leu, 4 august, aduce optimism și vibrații pozitive în viețile nativilor - Foto: imagine realizata cu Gencraft(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP Luna Nouă din Leu, 4 august, aduce optimism și vibrații pozitive în viețile nativilor. Lunile noi în Leu au întotdeauna o notă dramatic. Cu toate acestea, în acest an, Mercur retrograd vine rapid din urmă, pentru a adăuga un haos suplimentar.

SHARE

HOROSCOP Luna Nouă din Leu, 4 august, aduce optimism și vibrații pozitive în viețile nativilor.

Lunile noi în Leu au întotdeauna o notă dramatic. Cu toate acestea, în acest an, Mercur retrograd vine rapid din urmă, pentru a adăuga un haos suplimentar.

HOROSCOP Luna Nouă din Leu, 4 august, aduce optimism și vibrații pozitive în viețile nativilor

Din fericire, totuși, Mercur retrograd are loc pe 5 august, astfel încât zodiile vor putea absorbi mai întâi căldura, optimismul și vibrațiile pozitive aduse de Luna nouă.

Berbec

Această lună nouă ar putea fi una dintre cele mai pline de distracție, magice și creative pentru tine în acest an, deoarece cade în sectorul tău de romantism și auto-exprimare.

Acum este șansa ta să iei o pauză de la orice lucru banal, plictisitor sau obositor și să îți permiți să îmbrățișezi spontaneitatea, spiritul ludic și curiozitatea cu ochii deschiși.

Această energie veselă nu face decât să îți îmbunătățească starea emoțională și legăturile cu familia și prietenii.

Și pentru că Luna se armonizează cu dinamicul Marte, guvernatorul tău, și cu norocosul Jupiter din zona ta de comunicare, conversațiile cu prietenii și poate cu frații sau vecinii vor fi pline de viață, de bună dispoziție. 

Taur

Cu această Lună nouă care cade în casa căminului, fă-ți timp să te conectezi cu cei dragi și să prețuiești chiar și cele mai simple tradiții și timpul petrecut în familie, deoarece acest lucru ar putea pune bazele unei perioade lungi de bună înțelegere.

S-ar putea, de asemenea, să te concentrezi asupra unui obiectiv pe care vrei să îl atingi și apoi să faci un pas îndrăzneț în direcția obținerii lui.

Pentru că Luna se armonizează cu Marte, cel care are inițiativă, în zona banilor, ați putea fi entuziasmați nu doar să faceți progrese în ceea ce privește o aspirație legată de planul familial, ci și una care să vă îmbunătățească reușitele financiare.

Gemeni

Acesta poate fi un moment super-social, plin de distracție, de care te vei bucura cu prietenii tăi, datorită faptului că această lună nouă cade în zona ta de comunicare.

Dacă ți-ai dorit să urmezi un curs, să faci o călătorie scurtă, acum ai ocazia.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Și pentru că Luna se sincronizează atât de bine cu dinamicul Marte și norocosul Jupiter din semnul tău, vei avea multă energie și optimism de ”revărsat” în orice acțiune pe care alegi să o întreprinzi acum.

Trebuie doar să știi că, având în vedere că planeta care te guvernează, mesagerul Mercur, va intra în mișcare retrogradă în casa familiei, va fi esențial să fii atent la relațiile cu cei dragi.

Rac

Luna nouă îți activează zona banilor, ceea ce face ca acesta să fie un moment ideal pentru a te concentra asupra unui obiectiv financiar.

Gândește-te la modul în care ți-ai pus competențele în valoare la locul de muncă și apoi întreabă-te unde ai dori să fii peste șase luni.

Un răspuns clar te-ar putea catapulta în următorul capitol - unul în care recompensele se aliniază și mai clar cu valoarea și talentele tale.

Intuiția ta va fi mai ascuțită și va fi și e important să te bazezi pe ea acum, mulțumită guvernatorului tău, Luna, care se conectează pozitiv cu ambițiosul Marte și norocosul Jupiter în zona ta de spiritualitate.

Leu

Luna Nouă în Leu te face să te simți și mai confortabil în pielea ta decât de obicei și în perfectă sincronizare cu toate aspectele vieții: romantismul, creativitatea, mândria și simțul de sine.

Aceasta este ocazia ta de a dobândi claritate în ceea ce privește noile modalități de a-ți spori încrederea, identitatea și imaginea de sine - și modul în care toate aceste aspecte ale ființei tale interioare influențează ceea ce proiectezi în lume.

Deoarece Luna se armonizează cu dinamicul Marte și norocosul Jupiter în zona ta de relaționare pe termen lung, o să te bazezi pe prieteni sau colegi pentru a discuta și chiar pune în aplicare planurile tale cele mai pasionale!  

Fecioară

Acesta poate fi un eveniment lunar cu adevărat contemplativ, chiar liniștit, dar satisfăcător din punct de vedere mental și emoțional pentru tine, deoarece cade în zona ta de spiritualitate, încurajându-te să încetinești, să te concentrezi pe activități reparatoare și să te conectezi cu intuiția și vocea ta interioară.

Faptul că pică chiar înainte ca mesagerul Mercur, guvernatorul tău, să retrogradeze în semnul tău nu face decât să sublinieze cât de important este să faci un pas înapoi.

Gândește-te la această lună ca la șansa ta de a te pregăti înainte de a păși pe scenă și în lumina reflectoarelor în timpul propriului tău sezon, mai târziu în lună.

Ce poți face acum pentru bunăstarea ta, pentru a-ți susține eforturile de mai departe? 

Balanță

Căzând în sectorul legăturilor și al prieteniilor, această lună nouă te poate inspira să îți exprimi dorința de a face parte dintr-o comunitate, un grup sau o echipă și să te simți și mai conectat la cercul tău social.

S-ar putea să recunoști cât de important este pentru tine să faci parte din ceva mai mare decât tine - și poți lua măsuri pentru a-ți îndeplini această dorință în zilele din jurul acestui eveniment lunar.

Deoarece Luna se armonizează cu Marte, orientat spre acțiune, și cu norocosul Jupiter, în sectorul tău de aventură, vei face bine, de asemenea, să permiți instinctului tău să aibă mai mult de spus decât de obicei.

Scorpion

Ai putea fi pregătit să îți asumi mai multe responsabilități, recunoaștere sau chiar o poziție care îți oferă mai multă autoritate sau ai putea regândi modul în care vrei să îți lași amprenta în lume, având în vedere că această lună nouă cade în zona ta de carieră și imagine publică.

Cel mai important, vei dori să fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinit din punct de vedere profesional și apoi să te concentrezi pe ceea ce va fi nevoie pentru a ajunge acolo.

Acesta este un punct forte al tău, cu siguranță, și datorită sincronizării Lunii cu Marte în zona ta intimă, sprijinindu-te pe cei dragi ar trebui să te ajute să mergi mai departe.

Săgetător

Această lună nouă se întâmplă să cadă în zona ta de învățare și de aventură, îndemnându-te să apeși pe accelerație pentru orice vis palpitant de a bate lumea în lung și-n lat, alimentat de dorința de hoinăreală, pe care te-ai gândit să-l realizezi.

Având în vedere că Luna formează un unghi armonios cu Marte și Jupiter, guvernatorul tău norocos, în sectorul parteneriatului, obiectivul tău de a porni la drum sau de a trăi o experiență care îți deschide ochii va fi cel mai ușor de realizat - și cel mai satisfăcător - dacă o faci alături de un prieten drag, de o persoană iubită.

Dar pentru că mesagerul Mercur este pe cale să retrogradeze în zona ta de carieră, este posibil să fie nevoie să te ocupi de afaceri importante legate de aspirațiile tale profesionale înainte de a pleca unde vezi cu ochii.

Capricorn

Aflată în zona ta de intimitate, această lună nouă este o oportunitate de a-ți hrăni legătura cu o persoană importantă sau cu o persoană dragă apropiată.

O să fii mai vulnerabil decât de obicei și te vei deschide cu privire la emoții pe care le experimentezi, adevăruri ascunse sau răni profunde.

Acest lucru ar putea fi combustibilul care să îți ducă relația la un alt nivel, mai încrezător și mai conectat.

Citește și: HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți

Și pentru că Luna formează un unghi de armonizare cu dinamicul Marte și norocosul Jupiter în zona ta de wellness, exploatarea laturii tale emoționale ar putea fi benefică și pentru bunăstarea ta mentală și fizică.

Vărsător

Cu această Lună nouă care cade în sectorul parteneriatului, ai undă verde să stabilești un obiectiv ambițios cu un prieten drag, persoana iubită sau o persoană importantă.

Gândește-te la ceea ce îți dorești, apreciezi și aspiri pentru a ajunge la o viziune care te atrage și apoi fă chiar și un singur pas entuziast și încrezător în direcția pe care v-ați propus-o.

Cu sextilul prietenos al Lunii cu norocosul Jupiter și cu Marte orientat spre acțiune în zona ta de romantism și autoexprimare, distrează-te, fii jucăuș și creativ și permite-ți să vezi situația prin ochii copilului tău interior, vei avea mai mult succes!

Pești

Dacă te-ai gândit să începi un nou program de wellness minte-corp sau dacă dorești să îți refaci rutina zilnică astfel încât să te simți mai stăpân pe situație, această lună nouă este șansa ta de a găsi o strategie câștigătoare, deoarece cade în sectorul rutinei zilnice și a sănătății.

Deoarece Mercur este pe cale să intre în retrogradare în zona parteneriatului, ia în considerare să te conectezi cu un prieten drag sau cu o persoană iubită pentru a face o plimbare pe aleea amintirilor și pentru a evalua cât de departe ați ajuns înainte de a porni pe o cale nouă.

S-ar putea, de asemenea, să descoperiți că visarea cu ochii deschiși alături de un partener vă ajută să obțineți claritate cu privire la modul cel mai bun de a vă realiza viziunea.

Și pentru că Luna se armonizează cu energicul Marte și norocosul Jupiter în zona dvs. de domiciliu, sprijinul celor dragi vă va ajuta cu siguranță să vă îmbunătățiți rezultatele.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te