HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE Leii își revizuiesc planurile financiare. Capricornii, în căutarea aventurii

DE Florentina Enache | Actualizat: 04.09.2024 - 09:00
HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE Leii își revizuiesc planurile financiare. Capricornii, în căutarea aventurii - Foto: Profimediaimages.ro (rol ilustrativ)
HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE Leii își revizuiesc planurile financiare. Capricornii, în căutarea aventurii - Foto: Profimediaimages.ro (rol ilustrativ)

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE Leii își revizuiesc planurile financiare. Capricornii sunt în căutarea aventurii.

SHARE

Alertă lunară: nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Fecioară.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna de astăzi este o oportunitate minunată pentru tine să te gândești la modul în care îți poți îmbunătăți sănătatea. Evident, vă vin în minte dieta și exercițiile fizice. Cu toate acestea, ar putea fi o abordare dublă: făcând mai puțin din ceea ce nu este sănătos și încurajând mai mult din ceea ce este bun pentru tine?

Citește și: HOROSCOP Cele 2 zodii care se lăfăie în bani până la final de an 2024. Astrele se aliniază pozitiv

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna de astăzi are loc într-o parte „jucăușă” a hărții tale astrale, ceea ce îți oferă ocazia de a-ți valorifica talentele creative și ideile. Sunteți un semn cu picioarele pe pământ, senzual, practic; cu toate acestea, aveți talente creative! Nu le ignora pe acestea.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna de astăzi este șansa ta de a te gândi la ce poți face pentru a îmbunătăți casa și familia.

Cum puteți îmbunătăți locul în care locuiți? Cum puteți îmbunătăți relațiile de familie? Este momentul ideal de a medita la aceste lucruri.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna de astăzi este o zi excelentă pentru a învăța ceva nou. Este o zi bună să dați un test, să scrieți scrisori, să dați telefoane și să vă apropiați de ceilalți. Faceți un efort pentru a comunica clar. Fiți conștienți de ceea ce vă înconjoară zi de zi și cum ați putea să îmbunătățiți anumite aspecte.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Leu (23 iulie-22 august)

Când vrei să economisești bani, poți. Dar, uneori, ești unul dintre cei care cheltuiesc cel mai mult. Luna de astăzi te încurajează să te gândești la modul în care îți gestionezi banii și cum ai grijă de bunurile tale.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Luna de astăzi se află în semnul tău, ceea ce înseamnă că este cea mai bună zi din an pentru ca tu să te uiți realist în oglindă și să te întrebi ce poți face pentru a îmbunătăți impresia pe care o creezi lumii tale. Idei? Îmbrăcăminte? Coafură? Pantofi?

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Luna de astăzi se află într-o parte ascunsă a hărții tale, ceea ce face ca aceasta să fie ziua perfectă pentru a-i ajuta pe alții. Puteți fi de folos cuiva? Are cineva nevoie de ajutorul tău? Amintiți-vă: Adevărata generozitate este să dai ceea ce este necesar. (Când ajuți pe cineva, respectul de sine crescut este răsplata ta).

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Aceasta este o zi excelentă pentru a lua legătura cu prietenii tăi. Sau, și mai bine, implicați-vă în grupuri, cluburi și organizații, deoarece aceste interacțiuni vor fi satisfăcătoare pentru dumneavoastră și, sperăm, plăcute! Ia-ți timp să te gândești la obiectivele tale.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Luna de astăzi se află în partea de sus a diagramei tale, făcându-te conștient de poziția ta în comunitate. Ce fel de imagine proiectezi lumii tale? Ce fel de autodisciplină te va ajuta să proiectezi o imagine pe care ți-o dorești, precum și să avansezi spre atingerea obiectivelor tale?

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Luna de astăzi vrea să vă hrănească spiritul de aventură! Vrea să explorați lucruri care ies din rutina zilnică. Ce poți învăța care este nou și provocator? Ce poți face care să fie aventuros și interesant? Ai putea călători. Vorbește cu oameni diferiți și vezi locuri noi!

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Aceasta este o zi excelentă pentru a vă gândi la planurile financiare și la modul în care activele și averea dumneavoastră pot fi folosite. Beneficiați de resursele altcuiva? Cum puteți utiliza cel mai bine activele care vă sunt disponibile? Între timp, aceasta este o zi în care vă doriți intimitate.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi vă concentrați asupra prieteniilor apropiate, parteneriatelor și soților. Ce rol joci în aceste relații? Sunteți un prieten bun? Pentru ca un parteneriat să fie de succes, trebuie să fii la fel de bun pentru partenerul tău pe cât este el sau ea pentru tine.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te