HOROSCOP 5 decembrie Care zodii vor avea probleme financiare? Cine are parte de accidente?

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 04.12.2023 - 15:55
HOROSCOP 5 decembrie Care zodii vor avea probleme financiare? Cine are parte de accidente ? Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativa)

Care sunt zodiile care vor avea probleme financiare și accidente în ziua de 5 decembrie? Astrologii au câteva recomandări pentru a depăși orice impas, în siguranță.

SHARE

Care sunt zodiile care vor avea probleme financiare și care sunt predispuse la accidente în ziua de 5 decembrie? Astrologii au câteva recomandări pentru a depăși orice impas, în siguranță.

BERBEC

Astăzi lucrurile s-ar putea să se simtă puțin sumbre, mai ales din punct de vedere financiar.

La rândul său, acest lucru v-ar putea face să vă simțiți anxios sau deprimat

HOROSCOP 5 decembrie Care zodii vor avea probleme financiare? Cine are parte de accidente? 

În mod ironic, pentru a contracara aceste sentimente, ați putea face planuri de călătorie impulsive și extravagante sau ați putea face ceva dramatic. "Sunt la aeroport". În această seară: Lucrurile se îmbunătățesc.

TAUR

Aceasta este o zi ușor predispusă la accidente. (S-ar putea să te simți agitat.) Din fericire, cu Luna în semnul tău, norocul tău este bun.

Păzește-te de planurile de călătorie impulsive sau de a accepta negocieri în străinătate sau de idei nebunești legate de publicații și mass-media

Citește și: HOROSCOP Cu ce surprize vine iarna pentru toate semnele zodiacale? Unele se bucură de dragoste 

Dacă discutați despre proprietăți comune sau moșteniri, nu dați șpagă. În această seară: Sunteți mai fericit.

GEMENI

Nu vă faceți griji dacă vă simțiți puțin deprimat astăzi. Mulți oameni se simt astfel astăzi. Acest lucru se datorează faptului că Luna se află în contradicție cu Saturn și se aliniază cu imprevizibilul Uranus.

Acest lucru îi face pe oameni să se simtă sumbri și la limită. Din fericire, încă creezi o impresie fabuloasă asupra celorlalți. În această seară: Conversații calde.

RAC

S-ar putea să vă aflați în dezacord cu un prieten, un grup sau un membru al unui grup. Ar putea fi vorba despre finanțe, bugete sau despre bogăția și resursele altcuiva, în special ale partenerului sau soțului tău.

Între timp, cineva ar putea să vă promită Luna. Nu-l credeți. În această seară: Planuri de călătorie?

LEU

Azi s-ar putea să fiți luat prin surprindere de un șef, un părinte, un profesor sau de poliție. Orice s-ar întâmpla, s-ar putea să vă înghesuie stilul și să vă facă agitați sau anxioși.

Citește și: Horoscop, 4 - 10 Decembrie. Care sunt zodiile norocoase la bani? 2 zodii cu probleme de sănătate

Păzește-te de reacțiile de genunchi. Amintește-ți puterea politeții. Din fericire, ceva legat de munca ta este înălțător, posibil o călătorie legată de muncă. În această seară: Socializați.

FECIOARĂ

Feriți-vă de subiectele controversate astăzi, pentru că ceva ieșit din comun vă va prinde cu garda jos, mai ales în legătură cu munca și, eventual, cu sănătatea dvs.

Între timp, planurile de călătorie s-ar putea schimba brusc. Cu toate acestea, planurile sociale par promițătoare! Mergeți în căutarea unei soluții. În această seară: Familie fericită.

BALANȚĂ

Verificați de două ori tot ceea ce ține de bănci, bunuri deținute în comun, moșteniri și probleme de asigurare, pentru că s-ar putea întâmpla ceva neașteptat.

Fiți la curent! De asemenea, asigurați-vă că ideile dvs. ambițioase legate de casă și familie sunt realizabile. În această seară: Sunteți optimist.

SCORPION

Așteptați-vă la câteva surprize din partea partenerilor, soților și prietenilor apropiați astăzi. Ar putea izbucni o ceartă, mai ales dacă implică un părinte sau îndatoririle și obligațiile de acasă.

S-ar putea să vrei să reacționezi prin rezervarea unei vacanțe sau prin suflarea orașului. Gândiți-vă din nou. În această seară: Finanțele arată mai bine.

SĂGETĂTOR

Ceva vă va întrerupe astăzi rutina de lucru. S-ar putea să nu fie plăcut. S-ar putea să aveți probleme cu un șef sau cu cineva cu autoritate.

Acest lucru s-ar putea întâmpla pentru că ați supraestimat ceva sau ați crezut că ceva este mai bun decât este. Nimeni nu este perfect. În seara asta: Sunteți mai fericit.

CAPRICORN

Părinți, fiți foarte vigilenți astăzi. Este o zi predispusă la accidente pentru copiii dvs. Este, de asemenea, o zi predispusă la accidente pentru sport.

Între timp, planurile sociale s-ar putea schimba brusc. Aveți grijă să nu supraestimați ceva, ceea ce nu este stilul dvs.

În această seară: Căutați singurătatea.

VĂRSĂTOR

Aparatele electrocasnice mici s-ar putea strica astăzi sau ar putea apărea o mică defecțiune. Ceva vă va schimba rutina de acasă.

Îmbracă-te, pentru că cineva ar putea apărea la ușa ta. Fiți respectuos cu părinții pentru a evita disputele. Fiți prudenți în privința cheltuielilor exagerate sau a proiecțiilor financiare. În această seară: Schmooze!

PEȘTI

Fiți atenți la tot ceea ce spuneți și faceți astăzi, pentru că este o zi predispusă la accidente pentru dvs. Între timp, sunt probabile fețe noi, locuri noi și călătorii bruște.

Cu toate acestea, s-ar putea să vă simțiți puțin îngrijorat de ceva care v-a luat prins cu garda jos. Rămâi pozitiv

(Întotdeauna obții rezultate mai bune atunci când te aștepți la ce e mai bun.) În această seară: Impresionezi pe cineva.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te