HOROSCOP 28 IUNIE Saturn e în control. Capricornii să aibă grijă la cuvinte. Leii, discuții dificile

DE Florentina Enache | Actualizat: 27.06.2024 - 14:39
HOROSCOP 28 IUNIE Saturn e în control. Capricornii să aibă grijă la cuvinte. Leii, discuții dificile - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 28 IUNIE Saturn e în control. Capricornii să aibă grijă la cuvinte. Leii, discuții dificile.

SHARE

Berbec 21 martie - 19 aprilie

S-ar putea să simțiți un puternic impuls de a dispărea pentru o vreme. Luna se află în conjuncție cu sobrul Saturn, în casa a 12-a a ta ascunsă, așa că nu ar fi deloc șocant dacă ai simți nevoia să te izolezi de restul societății. Asta nu înseamnă că ești o persoană antisocială prin natura ta, dar timpul petrecut singur va fi deosebit de benefic și pozitiv pentru bunăstarea ta în prezent. Poți reveni la a fi sociabil în câteva zile.

Citește și: HOROSCOP al iubirii pentru 2024. Ce șanse ai să îți găsești dragostea? Ce pericole pândesc relațiile

Taur 20 aprilie - 20 mai

Unii oameni îți vor spune „da", fie că este spre bine sau spre rău. Ai face bine să eviți persoanele care te încurajează fără motiv, deoarece Luna se aliniază cu Saturn în a 11-a ta casă comunală. Acest lucru îți va arăta care sunt oamenii care s-ar putea să nu aibă la inimă interesul tău cel mai bun. Doar pentru că îți spun ceea ce vrei să auzi nu înseamnă că sunt prieteni buni, așa că nu te lăsa absorbit de falsul pozitivism sau de glumele lor! 

Citește și: HOROSCOP 27 IUNIE. Ce deranj face în zodii „rebelul Uranus”? Taurii și Gemenii, zi de foc

Gemeni 21 mai - 20 iunie

Încetinește! Este mai bine să mergi într-un ritm constant decât să alergi după linii de sosire și recompense, deoarece Luna se alătură lui Saturn în sectorul carierei tale, amintindu-ți că Roma nu a fost construită într-o zi. Puteți realiza tot ceea ce trebuie în timp util, dar dacă începeți să alergați înainte de a auzi fluierul, atunci riscați să greșiți. Evită să te forțezi să sari peste un obstacol dacă nu ești pregătit. Toate la timpul lor, Gemeni.

Rac 21 iunie - 22 iulie

Lumea este plină de oportunități, dar, în prezent, s-ar putea să trebuiască să muncești mai mult decât ți-ai dori pentru a ajunge la ele. Astăzi s-ar putea simți că orice limitări și bariere sunt mai mari decât în mod normal, deoarece Luna se întâlnește cu Saturn în a 9-a ta Casă a expansiunii, încurajând genul de creștere pentru care trebuie să muncești. Nimeni nu va veni să te salveze sau să facă munca pentru tine atunci când Saturn este implicat, așa că fii dispus să urci singur peste acele garduri.

Citește și: HOROSCOP 26 IUNIE Ce vrea conexiunea Lună - Venus. Tauri, Gemeni, amăgiți cu bani. Racii au probleme

Leu 23 iulie - 22 august

Evitarea nu este o tactică foarte utilă pe termen lung. Nu mai poți continua să amâni lucrurile prea mult, deoarece Luna se contopește cu Saturn în Casa a 8-a a resurselor comune, forțându-te să ai discuții dificile și, eventual, să-ți aperi poziția. Acest lucru poate implica finanțele, în special cele legate de o altă persoană, cum ar fi datoriile, moștenirile sau împrumuturile. S-ar putea să trebuiască să plătiți sau poate că trebuie să dați curs unei discuții cu cineva care vă datorează. Nu va fi distractiv, dar probabil va fi necesar.

Fecioară 23 august - 22 septembrie

Sprijinul constant și iubirea sunt minunate, dar asta nu înseamnă că le vei primi. Astăzi, de fapt, s-ar putea să treci printr-o perioadă cu probleme în dragoste sau de critică constructivă din partea unei persoane importante pentru tine, din cauza Lunii care se alătură lui Saturn, care nu are simțul măsurii, în Casa a 7-a a relațiilor tale. Cu cât vă așteptați mai mult să fiți apreciat, cu atât este mai probabil să fiți dezamăgit. Este posibil să vrei să te pregătești pentru cel mai rău scenariu, astfel încât rezultatul final să pară mai ușor prin comparație. Totul stă în cum gândești.

Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Poți munci din greu ca apoi să te distrezi pe cinste, dar astăzi va fi doar despre muncă. Există o cantitate limitată de distracție în timp ce Luna și Saturn fac echipă, muncind din greu. Eficiența este esențială, fie că faceți ordine acasă, la birou sau rezolvați probleme prin oraș. Luați acest lucru ca pe un semnal cosmic pentru a vă sufleca mânecile și a vă pune umărul la treabă. Găsește-ți bucuria în productivitate pentru moment.

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Exprimarea de sine poate fi un lucru serios în această perioadă. Să fii autentic este de o importanță capitală în timp ce Luna se află în casa a V-a creativă, iar acest lucru devine indispensabil atunci când Luna se îmbină cu Saturn, adăugând un plus de seriozitate la tot ceea ce faci. Saturn nu este interesat de frivolitate, ceea ce casa a V-a iubește prin natura sa, așa că fă un efort pentru a găsi o armonie între a fi mai matur și a lăsa totul la voia întâmplării. Nu este imposibil atunci când încerci.

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Atenția ta este necesară acasă! Există o problemă destul de serioasă care bolborosește sub acoperișul tău, pe măsură ce Luna se unește cu Saturn, ca o oală care a fost lăsată să fiarbă pe aragaz. Pregătește-te pentru conversații semnificative cu un coleg de cameră sau o rudă, poate unele care nu sunt în întregime ușoare. De asemenea, este posibil să trebuiască să vă ocupați de probleme legate de locuința dumneavoastră fizică, cum ar fi reparații sau renovări. Profitați de această ocazie pentru a vă consolida fundațiile - la propriu și la figurat.

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

Bârfa poate fi amuzantă, dar poate fi și dăunătoare. Cuvintele tale au o greutate suplimentară deoarece Luna și Saturn se sincronizează în regiunea ta de comunicare, ceea ce face esențial să îți alegi cuvintele cu înțelepciune. În mod accidental sau intenționat, cineva te poate tenta să spui ceva care pare nevinovat pe moment, dar care s-ar putea întoarce împotriva ta mai târziu. Amintește-ți că, dacă nu ai nimic frumos de spus, mai bine nu spune nimic.

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Viața înseamnă mai mult decât să faci bani, deși astăzi s-ar putea să nu simți asta. Cosmosul accentuează ideea de a-ți câștiga existența în timp ce Luna se alătură lui Saturn în casa a 2-a materială, care îți amintește de înțelepciunea de a avea cel puțin un fond pentru zile negre pus deoparte. Acesta este momentul să îi acordați atenția necesară contului dumneavoastră bancar! Acestea fiind spuse, dacă ești deja pe profit, încă mai poți găsi modalități de a-ți crește câștigurile.

Pești 19 februarie - 20 martie

Greutatea lumii ar putea părea să se odihnească pe umerii tăi în prezent. Totul este mai intens cu Luna în semnul tău, dar există o greutate suplimentară deoarece se aliniază cu stoicul Saturn, împingându-te să crezi că trebuie să fii cel mai solemn eu al tău. A fi serios te poate ajuta să faci multe lucruri în viață, dar nu ignora micile bucurii ale vieții doar pentru că poți. Viața nu este menită să fie o mare corvoadă! Încearcă să îi apreciezi frumusețea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te