HOROSCOP 28 decembrie Sfârșitul de an este plin de fericire și bani pentru toate semnele zodiacale

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 28.12.2023 - 17:35
HOROSCOP 28 decembrie Sfârșitul de an este plin de fericire și bani pentru toate semnele zodiacale Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

HOROSCOP 28 decembrie Sfârșitul de an este plin de fericire și bani pentru toate semnele zodiacale.

SHARE

HOROSCOP 28 decembrie Sfârșitul de an este plin de fericire și bani pentru toate semnele zodiacale. Care sunt semnalele?

Berbec (20 martie - 19 aprilie)

Relațiile au fost greu de înțeles pentru tine în acest an, Berbec. Din fericire, Luna plină în Rac îți oferă o nouă perspectivă de a vedea lucrurile.

Ești atât de obișnuită să fii un furnizor pentru ceilalți, încât îți este greu să fii moale și să le permiți celor dragi să se reverse în tine.

Chiron retrograd în semnul tău a fost o lecție de iubire de sine, iar o parte din această călătorie a fost acceptarea adevărului că nimeni nu ajunge singur acolo unde merge.

2024 promite un an al legăturilor mai puternice și al conexiunilor mai profunde, așa că folosește Luna plină în Rac din această săptămână pentru a te elibera de atașamentele egoului tău. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

2024 este despre a merge mai departe de locurile în care ai fost și a îmbrățișa începutul a ceva nou. Aceasta este o tranziție dulce-amară pentru tine, Taur, deoarece preferi să te miști în ritmul tău propriu.

Chiron retrograd în Berbec te-a făcut să te confrunți cu puterile care sunt și, posibil, chiar să-ți pui la îndoială propria competență din când în când.

HOROSCOP 28 decembrie Sfârșitul de an este plin de fericire și bani pentru toate semnele zodiacale

Cu toate acestea, astrele au planuri mari pentru tine anul viitor, așa că folosește Luna plină în Rac din această săptămână pentru a sorta orice sentimente conflictuale pe care le ai în legătură cu schimbarea de vânt.

Oricât de mult ai încerca, nu poți controla totul în viața ta. Uneori, este mai bine să renunți și să lași lucrurile să curgă.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Ați avut cam destule drame de prieteni în ultimele două luni pentru a dura o viață întreagă, Gemeni; din fericire, luna plină din această săptămână este o șansă de a pune totul la culcare.

Conflictul s-ar putea să se fi terminat, dar probabil că sentimentele tale sunt încă destul de dureroase. Profită de acest timp pentru a-ți plânge de milă și a deplânge toate planurile care au fost întrerupte din cauza conflictului și a căilor divergente.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Nu toată lumea poate veni cu tine în noul an, iar pe măsură ce Chiron staționează direct în Berbec, înveți să fii recunoscător pentru oamenii care au jucat doar un rol scurt în povestea ta, astfel încât să poți trece la ceva mai bine aliniat.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Săptămâna aceasta te va îndemna să petreci mai mult timp cu femeile din viața ta, Rac. Fie că este vorba de timp de legătură cu mama ta, de o cină de vacanță cu prietenele tale sau de a-ți scoate soția la o întâlnire spontană la cină, ai mare nevoie de timp de calitate pentru a crea legături.

Presiunea exercitată de Chiron retrograd în Berbec a pus presiune asupra mândriei tale în ultimele luni, stârnind emoții de furie și frustrare.

Poate fi atât de ușor să ne compătimim pe noi înșine când, în realitate, tot ce avem nevoie este un umăr pe care să plângem și o ureche care să ne asculte.

Respinge nevoia de a te izola în această săptămână și, în schimb, apelează la sistemul tău de sprijin.

Leu (23 iulie-22 august)

Săptămâna aceasta este o bună ocazie să te gândești la tipul de impresie pe care vrei să o faci în noul an, Leu. Luna plină în Rac te va face să faci o serioasă auto-reflecție, eventual asupra părților din personalitatea ta de care nu ești prea mândru.

Este nevoie de multă conștiință de sine și umilință pentru a te chema pe tine însuți - tot ce rămâne de făcut este să faci un plan pentru cum vei aduce cea mai bună versiune a ta în 2024.

Citește și: HOROSCOP 25 decembrie -31 decembrie Ce zodii au pace între Crăciun și Revelion? Ce pericole sunt? 

Aceasta este o săptămână bună pentru a te apuca de muncă și meditație. Odată cu sfârșitul retrogradării lui Chiron, ai ocazia să te conectezi la o onestitate crudă care nu ți-a fost accesibilă până în acest moment.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Mercur ar putea fi încă retrograd, Fecioară, dar Luna plină din această săptămână în Rac este un punct de cotitură care te-ar putea trimite în a începe mai devreme rezoluțiile de Anul Nou.

Ești atât de implicată emoțional în planul pe care îl ai - nu vrei să aștepți! Vestea bună este că nu există un moment nepotrivit pentru a-ți transforma total viața, iar finalul retrograd al lui Chiron îți va da încrederea de care ai nevoie pentru a da o lovitură îndrăzneață.

Ține cont doar de faptul că, până la începutul anului 2024, retrogradarea lui Mercur ar putea să-ți dea peste cap ritmul.

Gândește-te la aceasta ca la o fază de planificare, o șansă pentru tine de a experimenta și de a încerca lucruri înainte de a porni cu adevărat.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Săptămâna aceasta va fi una ciudată pentru tine, Balanță. S-ar putea să simți că uiți ceva, iar anticiparea te va ucide până la luna plină.

Iată un sfat fierbinte: lucrul pe care uiți să-l faci este să te relaxezi! Îți folosești mereu puterea creierului pentru a anticipa următoarea problemă înainte ca aceasta să se întâmple.

Cu Chiron staționând direct în Berbec, este un memento că îți furi multe de la tine și de la calitatea vieții tale dacă nu-ți permiți să te bucuri de momentele când sunt bune.

Încetează să mai creezi probleme acolo unde ele nu există și bucură-te și bucură-te de tot ceea ce ai reușit să realizezi în acest an.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Problemele legate de bani te-au îngrijorat în ultimele săptămâni, dar nu-i nimic, ai fost pe fază. Vești bune vor veni spre tine în timpul Lunii pline în Rac.

Așteptați-vă la o rezolvare mult așteptată pentru o problemă sau, eventual, la informații noi care vor schimba semnificativ lucrurile.

Retrogradarea lui Chiron în Berbec a fost un test de gestionare a furiei tale în timpul unor situații care nu sunt sub controlul tău.

Acum, că ciclul se apropie de sfârșit, ți se reamintește că, indiferent de ceea ce îți scoate viața în cale, ești suficient de inteligent, priceput și capabil să găsești o soluție și să continui chiar și atunci când sunt probleme. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Deși lucrurile s-ar putea să se fi schimbat în exterior pentru tine, Săgetătorule, încă te adaptezi la acest nou stil de viață pe plan intern.

Luna plină emoțională în Rac este șansa ta de a scăpa de orice nesiguranță care te sâcâie și care îți spune că nu meriți unde ai ajuns.

Tu ai muncit, iar noi suntem considerați excepționali! 

Acum, sfârșitul retrogradării lui Chiron este șansa ta de a te confrunta cu teama de a fi autoritatea.

Există o îngrijorare că vei pierde o parte din tine însuți prin tranziția către ceva mai tradițional în viața ta, dar astrologia acestei săptămâni îți amintește că inovația are loc în toate etapele vieții.

Și tu ești cel care alege unde să creezi schimbarea.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Capricorn, s-ar putea să simțiți presiunea timpului pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului. Evident, sunt multe de făcut în lumea ta fizică, iar luna plină din această săptămână în Rac este o șansă de a face curățenie în casă.

Limitează-te la trei lucruri cheie pe care vrei să le faci și folosește puțina energie pe care Mercur retrograd nu ți-a furat-o pentru a termina în forță.

Citește și: Care este originea petrecerii de Revelion? Când a apărut în România?

Cu Chiron retrograd care se încheie, este, de asemenea, momentul perfect pentru a avea acea discuție sinceră pe care ai tot amânat-o.

Acest tranzit poate fi împuternicitor, dar îți cere să îți înfrunți rănile, astfel încât să te poți angaja cu partenerul tău în mod onest. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

De cele mai multe ori, nu suporți ideea de a aștepta sau de a tergiversa din cauza a ceea ce pun la cale astrele, dar în această săptămână, ar fi avantajos pentru tine să apeși pe pauză pentru a lua decizii importante.

Luna plină în Rac îți amintește prietenește că adevăratul succes în viață există în momentele pe care ni le creăm singuri. Îmbrățișează frumusețea vieții așa cum se desfășoară în jurul tău.

Chiron retrograd în Berbec a fost un memento pentru a nu te grăbi să te grăbești să acționezi înainte de a fi pregătit, deoarece anticiparea îți poate alimenta focul.

O parte din a experimenta înseamnă și a te distra, așa că nu te munci prea mult în acest sezon de sărbători.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Latura ta psihică iese la lumină în această săptămână, Pești. Luna plină în Rac este șansa ta de a intra în comuniune cu ghizii tăi spirituali și de a primi un mesaj clar despre orice situație care te deranjează.

Eliberează-te de judecată, lasă-ți cuvintele să curgă liber și vezi ce mesaj canalizat divin te așteaptă. Chiron staționând direct în Berbec va fi un moment de claritate pentru legăturile tale cele mai apropiate.

Este timpul să iei totul în considerare și să cântărești impactul tuturor experiențelor tale de până acum. Este timpul să pui capăt lucrurilor pentru totdeauna, sau piesele pot fi transformate?

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te