HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE Luna în Leu aduce o zi agitată Racilor. Fecioarele se văd cu cineva special

DE Florentina Enache | Actualizat: 26.09.2024 - 10:21
HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE Luna în Leu aduce o zi agitată Racilor. Fecioarele se văd cu cineva special - Foto: Profimedia Images (rol ilustrativ)
HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE Luna în Leu aduce o zi agitată Racilor. Fecioarele se văd cu cineva special - Foto: Profimedia Images (rol ilustrativ)

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE Luna în Leu aduce o zi agitată Racilor. Fecioarele se văd cu cineva special.

SHARE

Horoscop 27 septembrie. Alertă lunară Evitați să faceți cumpărături sau să luați decizii importante între orele 01:00 și 02:00. După aceea, Luna se mută din Rac în Leu.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE Luna în Leu aduce o zi agitată Racilor. Fecioarele se văd cu cineva special

Berbec

Discuțiile cu membrii familiei vor fi calde și de susținere. Cineva ar putea dori să vă mărturisească un secret.

S-ar putea să dorească ajutorul tău într-un fel sau altul. Sau, posibil, tu ești cel care dorește ajutor? Deși această conversație ar putea fi neașteptată, cineva va asculta.

Citește și: HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE Luna în Rac aduce discuții aprinse Gemenilor. Balanțele află un secret

Taur

Deoarece imaginația ta este intensificată, poți vizualiza lucruri și visa la tot felul de posibilități. Aceasta este o influență excelentă pentru scriitori, în special pentru scriitorii fantastici și științifico-fantastici.

Cu toate acestea, ziua de astăzi îți rezervă și surprize. Acordați atenție la tot ceea ce spuneți și faceți pentru a evita un accident.

Citește și: HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE Luna în Rac aduce surprize Taurilor. Vărsătorii, dezamăgiri în dragoste

Gemeni

Fiți inteligent și păziți-vă bunurile și banii astăzi pentru a evita pierderea, furtul sau deteriorarea.

Între timp, astăzi veți fi tentați să cheltuiți bani pe obiecte luxoase. S-ar putea să descoperiți ceva nou pe care nu l-ați mai văzut până acum, dar l-ați dorit toată viața.

Citește și: HOROSCOP Zodiile cărora le pune Dumnezeu mâna în cap până la final de septembrie. Vin zile grozave!

Rac

Aceasta este o zi agitată pentru dumneavoastră, deoarece știrile surprinzătoare sau evenimentele neașteptate v-ar putea prinde nepregătit.

În schimb, s-ar putea să vă simțiți impulsiv. Cu toate acestea, veți simți, de asemenea, o preocupare tandră pentru cei care suferă în altă țară. Bunăstarea copiilor contează pentru tine.

Leu

Astăzi ești sensibil față de alte persoane și situații diferite. Acesta este motivul pentru care ai putea fi preocupat de bunăstarea unui membru al familiei sau a oricărei persoane care este mai puțin norocoasă. 

S-ar putea să vorbiți în numele lor sau să încercați să atrageți atenția celorlalți asupra situației lor dificile.

Fecioară

Vă simțiți tandru astăzi, în special față de un prieten sau un membru al unui grup. Dacă cineva are nevoie de ajutorul tău, vei răspunde.

S-ar putea, de asemenea, să întâlniți pe cineva care este neobișnuit sau special. Sau poate cineva pe care îl cunoașteți va face ceva care vă va surprinde? Fii deschis la orice se întâmplă.

Balanță

Un șef, un părinte sau cineva aflat într-o poziție de autoritate v-ar putea surprinde. Ar putea avea vești neașteptate sau ar putea face ceva la care vă așteptați cel mai puțin.

În schimb, ați putea avea empatie pentru această persoană. Astăzi veți ajuta colegii de muncă, dacă puteți.

Scorpion

Astăzi idealismul tău este trezit împreună cu aprecierea frumuseții, ceea ce înseamnă că, deoarece simțurile tale sunt atât de bine puse la punct, îți va plăcea să vizitezi muzeele, galeriile de artă și să vezi creațiile frumoase ale altora. 

De asemenea, ai putea fi atras de o filosofie sau de o religie.

Săgetător

Verificați detaliile bancare și tot ceea ce are legătură cu proprietatea comună, moștenirile, impozitele și datoriile, deoarece ceva neașteptat ar putea afecta aceste domenii.

Între timp, ai putea fi generos cu cineva. Generozitatea este un lucru bun, dar ai grijă cât dai.

Capricorn

Un partener sau un prieten apropiat v-ar putea surprinde astăzi. Vă veți întâlni cu cineva și veți fi empatic și înțelegător. 

Aveți sentimentul că această persoană vă apără, iar dumneavoastră pe ea. Asta este liniștitor.

Vărsător

Rutina dumneavoastră de lucru ar putea fi întreruptă astăzi. Orice s-ar întâmpla, te vei simți înțelegător cu un coleg de muncă sau cu oricine are nevoie de ajutorul tău. 

Sau poate că tu ești cel care are nevoie de ajutorul altcuiva? Oricum ar fi, oamenii sunt atenți și de ajutor astăzi, ceea ce este mulțumitor.

Pești

Părinții ar trebui să țină ochii deschiși astăzi, deoarece aceasta este o zi predispusă la accidente pentru copii.

De asemenea, ați putea întâlni un copil care are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Între timp, aceasta este o zi excelentă pentru artiști și proiecte creative, deoarece sunteți în contact cu imaginația voastră. Ai încredere în visele tale.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te