HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE Luna în Rac aduce discuții aprinse Gemenilor. Balanțele află un secret

DE Florentina Enache | Actualizat: 25.09.2024 - 10:57
HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE Luna în Rac aduce discuții aprinse Gemenilor. Balanțele află un secret - Foto: Freepik (rol ilustrativ)
HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE Luna în Rac aduce discuții aprinse Gemenilor. Balanțele află un secret - Foto: Freepik (rol ilustrativ)

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE Luna în Rac aduce discuții aprinse Gemenilor. Balanțele află un secret.

SHARE

Horoscop 26 septembrie. Alertă lunară: astăzi nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Rac.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE Luna în Rac aduce discuții aprinse Gemenilor. Balanțele află un secret

Berbec

Aceasta poate fi o zi productivă pentru dumneavoastră, deoarece puteți face îmbunătățiri acasă. S-ar putea să vă schimbați mobila.

De asemenea, ați putea vedea modalități de a vă îmbunătăți sănătatea sau de a vă îmbunătăți locul de muncă. Toate acestea sunt posibilități destul de importante.

Citește și: HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE Luna în Rac aduce surprize Taurilor. Vărsătorii, dezamăgiri în dragoste

Taur

Toate comunicările tale cu ceilalți astăzi vor fi entuziaste și optimiste! Aceasta este o veste bună pentru cei dintre voi care lucrează în vânzări, marketing, predare, actorie, scriere și editare. 

S-ar putea să vedeți o nouă abordare în relația cu copiii. S-ar putea să deveniți mai bun la un sport.

Citește și: HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE Luna în Gemeni aduce succes Berbecilor. Racii meditează la aspecte profunde

Gemeni

Sunteți înnebunit să faceți bani pentru că aveți idei clare despre cheltuirea lor. Între timp, discuțiile în familie ar putea fi aprinse.

Ați putea face îmbunătățiri acasă, în special la instalațiile sanitare și zonele din baie.

Citește și: HOROSCOP Zodiile cărora le pune Dumnezeu mâna în cap până la final de septembrie. Vin zile grozave!

Rac

Astăzi Luna este aliniată cu Marte în semnul tău, ceea ce te-ar putea face impulsiv și înclinat spre acțiuni pripite. Luați-o ușor!

Nu-i constrânge pe ceilalți să fie de acord cu opiniile tale. Liniștește-te. Ești entuziasmat de ceva, dar poate că ceilalți nu sunt de acord?

Leu

S-ar putea să vedeți noi modalități de a vă spori veniturile.

Sau poate, veți vedea noi utilizări pentru ceva ce dețineți deja. Între timp, fiți precaut pentru că cineva s-ar putea să nu vă aibă în vedere interesele.

Fecioară

Astăzi este ca și cum ai avea vedere cu raze X pentru că ești capabil să vezi subtextul lucrurilor și problemelor care se întâmplă în jurul tău.

Înțelegi ce îi motivează pe ceilalți. De fapt, acesta este motivul pentru care vei fi atras de mistere astăzi.

Balanță

Aceasta este o zi minunată pentru cercetare, deoarece veți pătrunde cu ușurință în profunzimile oricărui subiect care vă interesează.

Vei fi ca un câine cu un os. Nu vei renunța până nu vei găsi ceea ce cauți. S-ar putea să descoperi și secrete astăzi. Sau poate îți vei da seama de ceva despre tine.

Scorpion

Astăzi ați putea întâlni pe cineva care are idei puternice. Din fericire, este ziua perfectă pentru a învăța ceva nou sau pentru schimbări de mentalitate.

Unele dintre aceste idei s-ar putea referi la călătorii, care vă vor atrage acum.

Săgetător

Aveți grijă astăzi, deoarece o discuție cu un părinte sau cu cineva cu autoritate va fi intensă. Cineva ar putea stabili cum stau lucrurile.

Sau poate că tu vei fi cel care domină? Din fericire, dacă această discuție este despre ceea ce ți se datorează, vei câștiga.

Capricorn

S-ar putea să întâlnești astăzi un profesor sau pe cineva care are un efect profund asupra gândirii tale, deoarece te-ar putea învăța noi moduri de a privi un anumit aspect.

S-ar putea să discutați despre politică, religie sau probleme sociale. S-ar putea să doriți să împărtășiți aceste cunoștințe cu un partener sau un prieten apropiat.

Vărsător

Astăzi comunicările tale cu ceilalți vor fi serioase și profunde. Cineva ar putea spune ceva care să vă schimbe punctul de vedere.

Între timp, discuțiile despre cum să împărțiți ceva vor fi clare și la obiect, ceea ce vă va ușura lucrurile la serviciu.

Pești

Implicarea ta cu un prieten sau partener va fi intensă astăzi, deoarece orice discuții care vor avea loc vor fi importante pentru tine.

Ele ar putea dezvălui mai mult din tine sau mai mult din cealaltă persoană? Cu toate acestea, vă simțiți, de asemenea, jucăuș și dornic de distracție și sport!

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te