HOROSCOP 27 ianuarie Leii au conflicte, Peștii găsesc soluția salvatoare și Taurii au griji

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 26.01.2024 - 08:10
HOROSCOP 27 ianuarie Leii au conflicte, Peștii găsesc soluția salvatoare și Taurii au griji Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

Sâmbătă, 27 ianuarie, se anunță o zi plină pentru toate semnele zodiacale însă trei dintre ele întâmpină provocări mai mari.

SHARE

Taurii, Leii și Peștii au parte de provocări sâmbătă însă găsesc soluția salvatoare.

Berbec (20 martie - 19 aprilie)

În timp ce mutarea Soarelui și a puternicului Pluton în Vărsător a influențat pe toată lumea, probabil că te bucuri mai mult decât alții de schimbările rapide pe care le-a declanșat.

Acest lucru se datorează în parte faptului că, în calitate de Berbec, te bucuri de provocări. Dar, de asemenea, vei fi încântat de ceea ce înveți și de persoanele pe care le întâlnești.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

De o veșnicie știi că, mai devreme sau mai târziu, va trebui să pui capăt unei relații de durată, dar din ce în ce mai tulburătoare. A sosit momentul.

HOROSCOP 27 ianuarie Leii au conflicte, Peștii găsesc soluția salvatoare și Taurii au griji

De fapt, acolo unde înainte erai îngrijorat, acum abordezi cu ușurare schimbările necesare. Secretul? Aruncă-te. Apoi, fă-o pas cu pas.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Din când în când, îți dai seama că talentul tău de a pune întrebări inteligente și abilitatea de a te implica în proiecte noi le dau celorlalți impresia că ești un expert. Explică ceea ce știi și, mai ales, ceea ce nu știi. Vă veți da seama în curând cât de important este acest lucru.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fiind unul dintre cele trei semne de apă sensibile, vei observa adesea când oamenii se luptă cu situații sau probleme dificile, chiar dacă nu au menționat acest lucru. Deși, ca Rac sensibil și grijuliu, ai vrea să ajuți, nu ești sigur ce să faci. Aici este vorba despre munca în echipă. Implică-i și pe ceilalți.

Leu (23 iulie - 22 august)

Linia dintre un dezacord viu, dacă nu chiar amuzant, și o adevărată diferență de opinie nu este întotdeauna clară. Și pentru că acest lucru se întâmplă mai ales acum, ești îndemnat să privești discuțiile despre astfel de chestiuni exact ca pe un schimb de idei, unul în care te concentrezi să înveți tot ce poți.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Rareori observi și te gândești la măsura în care tendința ta de a fi autocritic îți poate submina starea de spirit, chiar și atunci când toate celelalte lucruri merg bine. Soluția? Nu este mai multă autoanaliză, ci să-ți acorzi o pauză. Bucurați-vă de viață. Permiteți-le celorlalți să vă răsfețe. Este rândul tău să te relaxezi.

Semnele zodiacale 2024: ce vă așteaptă în materie de sănătate, dragoste și fericire

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ultimul lucru pe care ai chef să îl faci este să pierzi timpul vorbind despre chestiuni pe care le-ai rezolvat deja. Cu toate acestea, anumite persoane sunt obsedate de ele și nu sunt dispuse să accepte faptul că lucrurile sunt rezolvate. Secretul? Lasă-i să vocifereze, apoi zâmbește și nu spune nimic în schimb.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile 

Nimeni nu se pricepe mai bine la a discuta despre o situație delicată, evitând însă subiecte care ar putea duce la discuții tulburătoare. În acest moment, însă, nu doar că trebuie trecute în revistă chestiunile concrete în cauză, ci trebuie scoase la lumină anumite aspecte nespuse. Cu cât veți face acest lucru mai rapid, cu atât mai bine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este posibil ca recenta Lună Plină să fi adus anumite chestiuni complicate în discuție. Deși le-ai discutat la momentul respectiv, încă ești îngrijorător de lipsit de fapte. Oricât de neobișnuit ar fi, considerați atât deciziile, cât și planurile de viitor ca fiind mai degrabă un experiment decât ceva menit să fie de durată.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Acum, că atât Soarele, cât și durul Pluton au părăsit semnul tău și sunt poziționați în inventivul Vărsător, viața îți este mai ușoară și, mai mult decât atât, încep să se deschidă uși interesante. Explorați absolut totul. Ceea ce este mai puțin așteptat s-ar putea dovedi a fi cel mai bun pe termen lung.

Vărsător (20 ianuarie - 17 februarie)

Nu te gândești la asta decât atunci când petreci timp cu oameni pe care poate îi cunoști de mult timp, dar de care nu ai fost niciodată apropiat.

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Acum, când evenimentele schimbă acest lucru, începi să realizezi cât de diferită este perspectiva lor asupra vieții față de a ta. Vă dați seama că este pe cât de fascinant, pe atât de derutant.

Pești (18 februarie - 19 martie)

Din când în când, începi să te gândești la noi modalități de a aborda probleme cu care te lupți de foarte mult timp. Oricât de inspirat te-ai simți, acestea nu au realizat mare lucru.

Nu renunțați. În câteva zile, dacă nu chiar ore, vei da peste sau vei concepe un plan care nu doar că va funcționa, ci va fi pur și simplu genial.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te